Melyik szolgáltatónál vagy??:)soadroli írta:YíííhhhhááA román TVR1 adja a meccset
Szerencsémre pont van nekem olyan
Barça a Bajnokok Ligájában
- Messi1125
- Barça C
„Egy csapat csak akkor juthat fel a csúcsra, ha egy cél lebeg minden csapattag szeme előtt: Legjobbnak lenni!”
<B>„Sohasem szabad elfelejteni, hogy a futball egy játék; egy gyönyörű
játék, amely sokakat tesz gazdaggá, de ami a szurkolóknak nem a pénzről szól”
<B>„Sohasem szabad elfelejteni, hogy a futball egy játék; egy gyönyörű
játék, amely sokakat tesz gazdaggá, de ami a szurkolóknak nem a pénzről szól”
http://www.rojadirecta.me/Gabi1987 írta:Sziasztok kedves barátaim. nem tudja valaki hol lehet a Barca meccseit e neten nézni? mert természetesen a tv nem közvetiti. Köszönöm.

Sziasztok kedves barátaim. nem tudja valaki hol lehet a Barca meccseit e neten nézni? mert természetesen a tv nem közvetiti. Köszönöm. 

Yíííhhhháá
A román TVR1 adja a meccset
Szerencsémre pont van nekem olyan 

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Na most nézem, hogy sem a TV2, sem a 2 Digi nem adja a mai meccsünket. Frankó maradhat a net 

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Xavi nem játszott a hétvégén. A keretben sem volt. Szerintem holnap sem fog.
kezdő: vv-dani,piq,puy,max-keita,thiago,ini-cesc,messi,cuenca
pad: pinto, abi, masch, bus, xavi, villa, alexis
kezdő: vv-dani,piq,puy,max-keita,thiago,ini-cesc,messi,cuenca
pad: pinto, abi, masch, bus, xavi, villa, alexis
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
lelátóról tolta hétvégén 
szerk.: szóval így..

szerk.: szóval így..

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
én azthittem hétvégén játszottkristop írta:akik lejöttek a mallorca ellen vagy pihentek azok nálam most tuti kezdenének plusz vv, alves és messi ugye.
vv - alves, piqué, puyol, abidal - busquets, cesc, iniesta - cuenca, messi, villa
vagy újra egy jó kis 343.
vv - alves, piqué, abidal - busquets, thiago, cesc, iniesta - cuenca, messi, villa
sport szerint neki valami kisebb sérülése van és elővigyázatosságból nem játszott a mallorca ellen és lehet prágában se fog.Rewolution5 írta:Xavi?![]()

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Nálam pihen,mert ha jól emlékszem,ami egyébként nem biztosRewolution5 írta:Xavi?Messi-Ini írta:Szerintem a holnapi nem lesz egy egyszerű meccs,de úgyérzem hogy minimum 3-om mégis lesz közte.A kezdőt illetően: Pique-t és Puyol-t kezdetném,jólenne végre együtt látni őket,és Masch amúgy is pihenhetne már egy kicsit.A jobb oldalukon Alves,a balosukon pedig Abi.A középpálya nálam Keita-Ini-Thiago,elöl pedig Messi és Cesc nálam alap,melleéjük én Cuencát tenném,mert a Mallorca ellen nagyon jól tolta,és szerintem jelenleg többet hozzá tud tenni a csapat játékához mint Villa,és ezt még akkor is így érzem,ha ez elsőre kicsit erősnek tűnik.
A tippem 0:3,Cuenca,Messi,Cesc.![]()

akik lejöttek a mallorca ellen vagy pihentek azok nálam most tuti kezdenének plusz vv, alves és messi ugye.
vv - alves, piqué, puyol, abidal - busquets, cesc, iniesta - cuenca, messi, villa
vv - alves, piqué, abidal - busquets, thiago, cesc, iniesta - cuenca, messi, villa
sport szerint neki valami kisebb sérülése van és elővigyázatosságból nem játszott a mallorca ellen és lehet prágában se fog.Rewolution5 írta:Xavi?![]()
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Xavi?Messi-Ini írta:Szerintem a holnapi nem lesz egy egyszerű meccs,de úgyérzem hogy minimum 3-om mégis lesz közte.A kezdőt illetően: Pique-t és Puyol-t kezdetném,jólenne végre együtt látni őket,és Masch amúgy is pihenhetne már egy kicsit.A jobb oldalukon Alves,a balosukon pedig Abi.A középpálya nálam Keita-Ini-Thiago,elöl pedig Messi és Cesc nálam alap,melleéjük én Cuencát tenném,mert a Mallorca ellen nagyon jól tolta,és szerintem jelenleg többet hozzá tud tenni a csapat játékához mint Villa,és ezt még akkor is így érzem,ha ez elsőre kicsit erősnek tűnik.
A tippem 0:3,Cuenca,Messi,Cesc.

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Szerintem a holnapi nem lesz egy egyszerű meccs,de úgyérzem hogy minimum 3-om mégis lesz közte.A kezdőt illetően: Pique-t és Puyol-t kezdetném,jólenne végre együtt látni őket,és Masch amúgy is pihenhetne már egy kicsit.A jobb oldalukon Alves,a balosukon pedig Abi.A középpálya nálam Keita-Ini-Thiago,elöl pedig Messi és Cesc nálam alap,melleéjük én Cuencát tenném,mert a Mallorca ellen nagyon jól tolta,és szerintem jelenleg többet hozzá tud tenni a csapat játékához mint Villa,és ezt még akkor is így érzem,ha ez elsőre kicsit erősnek tűnik.

Nem lesz sztem egyszerű dolgunk hnap, de kötelező nyerni, akármilyen kezdővel is. Én amúgy Cuencát kezdetném most is, a Mallorca ellen nagyon jól játszott, nincs értelme kivenni a kezdőből. Cesc és Ini szintén kezdő, valamint Xavi is remélem, én igazából Villát pihentetném.
Valdes-Alves,Piqué,Masch,Adriano-Keita,Xavi,Iniesta-Cesc,Messi,Cuenca
Valdes-Alves,Piqué,Masch,Adriano-Keita,Xavi,Iniesta-Cesc,Messi,Cuenca
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Szerintem meg simán nyerünk és gála lesz vagy egy borzasztó rossz meccsen húzzuk be 1 góllal...Robo írta:Nagy meccs lesz a Milan-Barca. Szerintem az év egyik legjobb meccsét fogjuk látni a Bajnokok Ligájában. A tét a csoport elsőség és nyilván nem akar a Milan csoport másodikként tovább menni, hogy aztán egy Real-t vagy egy Bayern-t kapjon ki. Alig várom már azt a meccset. Mikor is lesz?
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
November 23, 20:45.Robo írta:Nagy meccs lesz a Milan-Barca. Szerintem az év egyik legjobb meccsét fogjuk látni a Bajnokok Ligájában. A tét a csoport elsőség és nyilván nem akar a Milan csoport másodikként tovább menni, hogy aztán egy Real-t vagy egy Bayern-t kapjon ki. Alig várom már azt a meccset. Mikor is lesz?

Nagy meccs lesz a Milan-Barca. Szerintem az év egyik legjobb meccsét fogjuk látni a Bajnokok Ligájában. A tét a csoport elsőség és nyilván nem akar a Milan csoport másodikként tovább menni, hogy aztán egy Real-t vagy egy Bayern-t kapjon ki. Alig várom már azt a meccset. Mikor is lesz?
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Egymás elleni eredmény alapján! Szóval a milánói meccsnek valószínűleg nagy jelentősége lesz!ab1daL írta:Azért nem rossz csapat ez a Plzen, hazai pályán pedig mindent megfognak tenni a döntetlenért, de még a győzelmet sem vetették el szerintem. Mallorca ellen volt pihentetés, de ismét lehetne egy-két embernek pihenőt adni a Bilbao elleni idegenbeli derbi előtt. Ennek fényében talán egy ilyen kezdő:
Valdés - Alves, Piqué, Masch, Adriano - Keita, Xavi, Cesc - Villa, Messi, Ini
Egy kérdés: ha mondjuk a csoportkört ugyanannyi ponttal zárnánk mint a Milan, akkor mi alapján döntik el , hogy ki a csoportelső? Gólkülönbség, vagy egymás elleni eredmény alapján?

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- ab1daL
- Director del Fútbol
Azért nem rossz csapat ez a Plzen, hazai pályán pedig mindent megfognak tenni a döntetlenért, de még a győzelmet sem vetették el szerintem. Mallorca ellen volt pihentetés, de ismét lehetne egy-két embernek pihenőt adni a Bilbao elleni idegenbeli derbi előtt. Ennek fényében talán egy ilyen kezdő:
Egy kérdés: ha mondjuk a csoportkört ugyanannyi ponttal zárnánk mint a Milan, akkor mi alapján döntik el , hogy ki a csoportelső? Gólkülönbség, vagy egymás elleni eredmény alapján?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Most már én is nagyon szeretném Fontást játszani látni. Nagyon fontos lenne, hogy minél többet játsszon a karrierje jelenlegi szakaszában.
Ami a meccset illeti: szerintem sima győzelem lesz, egy-két meglepetéssel a kezdőcsapatban. A gólkülönbség nagyon fontos lehet a csoportban, mert benne lehet a Milan ellen idegenben az x.
Nincs kegyelem, nyerni kell, és nem szabad sok helyzetet elszúrni mint legutóbb...
Ami a meccset illeti: szerintem sima győzelem lesz, egy-két meglepetéssel a kezdőcsapatban. A gólkülönbség nagyon fontos lehet a csoportban, mert benne lehet a Milan ellen idegenben az x.
Nincs kegyelem, nyerni kell, és nem szabad sok helyzetet elszúrni mint legutóbb...
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Na a szombati gála után ismét egy elég fontos meccs. Gondolom akik most pihentek, akkor azok játszani is fognak. 1-2 embernek viszont lehetőséget adnék, akik kevesebbet játszottak. Akkor egy ilyet holnapra:
Valdes-Adriano, Mascherano, Fontás, Maxwell-Xavi, Thiago, Iniesta-Messi, Cesc, Villa
A győzelem mindenképp elvárt és remélem Messi vág 1-2-őt, mert az csúnya lenne, ha idén nem ő lenne a gólkirály
Valdes-Adriano, Mascherano, Fontás, Maxwell-Xavi, Thiago, Iniesta-Messi, Cesc, Villa
A győzelem mindenképp elvárt és remélem Messi vág 1-2-őt, mert az csúnya lenne, ha idén nem ő lenne a gólkirály

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Az szép. De ha Fernando azt mondja, hogy a Barca nyer, akkor a Barca nyer 

Íme az első videó, ahol a 3 halam megjósolja a keddi BL meccsek eredményét, köztük persze a Barcelona - Plzen találkozót is
Ha kívácnsiak vagytok mire viszik a gránátvörös-kékek Csehországban, akkor nézzétek a meg a videót:
http://goalfish.blog.nepsport.hu/archiv ... redmenyei/

http://goalfish.blog.nepsport.hu/archiv ... redmenyei/
-
- Capitá del Barça
Amúgy ez a Cuenca ez honnan jött?Hogy?Miért?Nem naon értem."B"ből jött fel?S.Agüero írta:Kedden újra meccs!
Kezdő:
VV - Alves ; Piqué ; Puyol ; Abidal - Sergio ; Xavi ; Iniesta - Cuenca ; Messi ; Cesc
Tipp: 0-3 Messi, Cuenca, Iniesta
Piqué-Puyol párost már jó lenne együtt látni, és akkor kezdhetne a legjobb védelmünk. Masch mostanában zsinórban játssza végig a meccseket, ő pihenhet Villával együtt a padon. Középpálya alap. Elöl meg akkor ott lenne Messi, Cuenca, aki reméljük betalál megint, és Cesc, ő úgy is jól megérti magát Messivel.![]()
![]()

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!