Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
menjél nyugodtan és várd a tököket,mert az emberek 95%-a pluszba lesz,de én amekkora szerencsétlen vagyok az 5%-ba leszek.Rewolution5 írta:én még tököt nemis láttam..ébresztő rewo...
hallottak alapján talán vissza se megyek

holnap éjfélig lesz elvileg.soadroli írta:nekem -15 pont, +14 giga. annyira nem rossz
szerk.:+17pont egy ?-esben, szóval +2 pont![]()
Amúgy ez meddig lesz? Csak ma?

nekem eddig 6 tökből 2 pozitív és 4 negatív... -126 pont a termés... szhar az egész ahogy van a tavalyi jobb volt.Rewolution5 írta:Tökkeresgéléskanty írta: Idén talán még érdekesebb, mint tavaly.
Tökkeresgéléskanty írta:Idén talán még érdekesebb, mint tavaly.davi10 írta:Spooky Dayz![]()

Idén talán még érdekesebb, mint tavaly.davi10 írta:Spooky Dayz![]()
Valaki megvárta míg letellik az 1 óra?soadroli írta:Annyi, hogy engedélyezni kell, mint mondjuk egy alkalmazást. Utána elvileg betölt és mennie kell. Kattints a kék nyalókára szerintemchonggy írta:Ezmiez? Kidobja h akarom-e megosztani az adataimat,mondom igen,de aztán semmi...
Az Állítólagban is volt ez a téma, ha jól emlékszem, akkor ott nem egy óvszert használtak, hanem egy disznógyomrot.
Annyi, hogy engedélyezni kell, mint mondjuk egy alkalmazást. Utána elvileg betölt és mennie kell. Kattints a kék nyalókára szerintemchonggy írta:Ezmiez? Kidobja h akarom-e megosztani az adataimat,mondom igen,de aztán semmi...

Velem is volt már ilyen, pár óra és be tudsz lépni, legkésőbb holnap rendben lesz.víscaelbarca!forever írta:be akartam lépni facebookra és ezt az üzenetet kaptam:
Account Temporarily Unavailable
A fiókod pillanatnyilag nem elérhető az oldal problémája miatt. Reméljük hamarosan megoldódik. Kérjük try again pár perc múlva.
a facebokfelhaszbálóktól kérdezem hogy náluk is felmerült a mai napon ez a gond, és ha igen hogyan tudok belépni ?? vagy egyáltalán mit történt a face bookal ??

1. az vagyok,csak több meghajtóm van és azoknál nem tudom hogy kell beállítanisjd írta:1. Miért nem vagy rendszergazda a saját gépeden?daffy írta:mert a win7 mindenre visszakérdez.
-biztos törlöd?
én-igen
-de nem vagy rendszergazda
én-töröld a k-- anyádat
-nem
2. Ezt ki lehet kapcsolni (Vezérlőpult/felhasználói fiókok/felhasználói fiókok felügyelete és ott a csuszkát lehúzod minimumra - nekem kb. első dolgom volt, miután felraktam a win7et)
1. Miért nem vagy rendszergazda a saját gépeden?daffy írta:mert a win7 mindenre visszakérdez.
-biztos törlöd?
én-igen
-de nem vagy rendszergazda
én-töröld a k-- anyádat
-nem
persze,ha van 1 giga ramod,akkor lassabb,de 8 gigával jól elboldogul. viccet félretéve én idegből váltottam vissza xp-re pár napja,mert a win7 mindenre visszakérdez.soadroli írta:Nekem sincs bajom vele, de most már tényleg gyenge lesz az új cuccokhoz. Most is látom kijött az új Battlefield, hóó mondom egy ideig akkor elleszek...aztán látom hogy XP-n nem megy.fuck.ozsimiki írta: nekem XPvel semmi gondom sincs,de egyre több lesz az olyan cuccos,amihez már nem lesz elég,így nemsokára váltok én is sajna.
De állítólag lassabb mint az XP, vagy ez gépfüggő?
Nekem sincs bajom vele, de most már tényleg gyenge lesz az új cuccokhoz. Most is látom kijött az új Battlefield, hóó mondom egy ideig akkor elleszek...aztán látom hogy XP-n nem megy.fuck.ozsimiki írta: nekem XPvel semmi gondom sincs,de egyre több lesz az olyan cuccos,amihez már nem lesz elég,így nemsokára váltok én is sajna.