2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lehetséges, de mégis jobb lenne, ha nem kellene valós tétmeccset játszanunk már a csoportkörben, ráadásul idegenben. Az első meccsen 3-4 góllal kellett volna nyerni, elbénáztuk, megérdemeltük. De nincs rá bizonyíték, hogy most is ennyivel jobbak leszünk, pláne ha az idegenbeli mérlegünket nézzük: BL-ben a BATE ellen egy sima 5-0, az oké. Bajnokságban Sociedad és Valencia 2-2, ebből az utóbbi még azt mondom oké. Sporting és Granada szűk 1-0...plusz még ott volt a Bernabeu-beli szenvedésünk, de az nem mérvadó. Szóval azért idegenben erősen meg tudnak minket fogni idén...daffy írta:a milant gólokkal tudjátok verni. ibrát meg kell fogni és kész,ez eddig nem volt problémashutterisland írta:sajnos vezet a milan, egyre jobban úgy érzem, nyerni kell majd milánóban a csoportelsőségért...vagy 2-2,3-3,4-4...
itthon is így éreztem, sőt, még ibra sem volt...de az utolsó percben kellett kapni egy gólt, úgy a jó.daffy írta:a milant gólokkal tudjátok verni. ibrát meg kell fogni és kész,ez eddig nem volt problémashutterisland írta:sajnos vezet a milan, egyre jobban úgy érzem, nyerni kell majd milánóban a csoportelsőségért...vagy 2-2,3-3,4-4...
a milant gólokkal tudjátok verni. ibrát meg kell fogni és kész,ez eddig nem volt problémashutterisland írta:sajnos vezet a milan, egyre jobban úgy érzem, nyerni kell majd milánóban a csoportelsőségért...vagy 2-2,3-3,4-4...
OFF Melyik vendéglátóipari egységben nem kell fogyasztani? Ez egy elegáns bajor söröző, nagyon finom, de nagyon drága sörökkel. Mondjuk 2 sör 1500huf, annyival már át lehet vészelni egy meccset. ONronaldinho89 írta:hallo sracok, valaki tud valamit a paulaner sörházrol? kell ott fogyasztani, meg jo hely? jön ma valaki oda meccset nézni? csak nem tom hogy menjek e mert elvieg elég drágák a sörök.
Arsenalt adja a tv2.Barcaman14 írta:A mai meccsen Xavinak fölösleges kezdenie, pihenjen ha nincs 100%-os állapotban, nincs értelme kockáztatni, amikor ott van Cecs,Ini,Thiago. A lényeg a 3 pont amivel tényleg bebiztosíthatjuk a továbbjutást, plusz szurkolok Valdésnek és Messinek. Bár előbbinek még fontosabb a mai meccs, hiszen Messi alighanem 2 meccsen belül úgyis eléri a 200-at. Persze nem fogok bosszankodni ha már ma eléri.![]()
Tippem: 0-3!
A Milán elleni meccset merem remélni hogy a TV előtt tudom nézni!Ez egy célzás a tv2 felé...
nem tudom sajnos,én erről is csak itt értesültem,aztán gyorsan utánanéztemfcbpete írta:Kösz daffy! És a a liga rekordról tudsz valamit? Az mennyire van messze?
6 meccsel ezelőtt volt a valenciás 2-2 szept. 21-én.fcbpete írta:Mikor mondta ezt? Ez kizárt véleményem szerint ugyanis a Valenciától kaptunk egy kettest és az nem 9-10 fordulóval ezelőtt volt(9x90p=810p) hanem jóval kevesebb, összesen tartunk most 10 meccsnél a bajnokságban. A BL-ben viszont hoztunk jó pár gól nélküli meccset közben, szerintem így jön ki. Ezen kívül a videóban is ezt mondják amit lejjebb linkeltem. Ma este megdöntheti.shutterisland írta:farkasnóóóóbi azt mondta, hogy a bilbao ellen kell az a 38 perc...mert gondolom a bajnokságra vonatozik a reina féle rekord...de mostmár passzolom.
Mikor mondta ezt? Ez kizárt véleményem szerint ugyanis a Valenciától kaptunk egy kettest és az nem 9-10 fordulóval ezelőtt volt(9x90p=810p) hanem jóval kevesebb, összesen tartunk most 10 meccsnél a bajnokságban. A BL-ben viszont hoztunk jó pár gól nélküli meccset közben, szerintem így jön ki. Ezen kívül a videóban is ezt mondják amit lejjebb linkeltem. Ma este megdöntheti.shutterisland írta:farkasnóóóóbi azt mondta, hogy a bilbao ellen kell az a 38 perc...mert gondolom a bajnokságra vonatozik a reina féle rekord...de mostmár passzolom.
T-home...de ez a TVR1 valami régi antennán jön asszemMessi1125 írta:Melyik szolgáltatónál vagy??:)soadroli írta:YíííhhhhááA román TVR1 adja a meccset
Szerencsémre pont van nekem olyan
Melyik szolgáltatónál vagy??:)soadroli írta:YíííhhhhááA román TVR1 adja a meccset
Szerencsémre pont van nekem olyan
http://www.rojadirecta.me/Gabi1987 írta:Sziasztok kedves barátaim. nem tudja valaki hol lehet a Barca meccseit e neten nézni? mert természetesen a tv nem közvetiti. Köszönöm.
én azthittem hétvégén játszottkristop írta:akik lejöttek a mallorca ellen vagy pihentek azok nálam most tuti kezdenének plusz vv, alves és messi ugye.
vv - alves, piqué, puyol, abidal - busquets, cesc, iniesta - cuenca, messi, villa
vagy újra egy jó kis 343.
vv - alves, piqué, abidal - busquets, thiago, cesc, iniesta - cuenca, messi, villa
sport szerint neki valami kisebb sérülése van és elővigyázatosságból nem játszott a mallorca ellen és lehet prágában se fog.Rewolution5 írta:Xavi?![]()
Nálam pihen,mert ha jól emlékszem,ami egyébként nem biztosRewolution5 írta:Xavi?Messi-Ini írta:Szerintem a holnapi nem lesz egy egyszerű meccs,de úgyérzem hogy minimum 3-om mégis lesz közte.A kezdőt illetően: Pique-t és Puyol-t kezdetném,jólenne végre együtt látni őket,és Masch amúgy is pihenhetne már egy kicsit.A jobb oldalukon Alves,a balosukon pedig Abi.A középpálya nálam Keita-Ini-Thiago,elöl pedig Messi és Cesc nálam alap,melleéjük én Cuencát tenném,mert a Mallorca ellen nagyon jól tolta,és szerintem jelenleg többet hozzá tud tenni a csapat játékához mint Villa,és ezt még akkor is így érzem,ha ez elsőre kicsit erősnek tűnik.
A tippem 0:3,Cuenca,Messi,Cesc.![]()