Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem bantaskeppen irom, csak kisse fura lenne ha kapus kapna az aranylabdat, fuggetlenul melyik kapusrol van szo.daffy írta:akár realos,akár nem,szívből remélem,hogy egyszer iker kap egy aranylabdát. tudom,hogy nem fog megtörténni,mint ahogy xavival sem(sem raúllal),de nagyon megérdemelnéTocy írta: Egyetértek, bár nálam Rooney nem az 5., max a neve miatt...inkább legyen ott egy Casillas..
szerintem ismessideco írta:Abidal lesz az aranylabdás
De ott van, Götze, Hazard... Akit érdekel, itt megtalálja.daffy írta:götze nincs?ab1daL írta:Ne feledkezzünk meg a Golden Boy című díjról, amit nagy valószínűség alapján Thiago fog megkapni. Phil Jones lehet a legnagyobb kihívója, és még megemlítik Wilsheret (0 percre csak nem kapja meg).![]()
akár realos,akár nem,szívből remélem,hogy egyszer iker kap egy aranylabdát. tudom,hogy nem fog megtörténni,mint ahogy xavival sem(sem raúllal),de nagyon megérdemelnéTocy írta: Egyetértek, bár nálam Rooney nem az 5., max a neve miatt...inkább legyen ott egy Casillas..
Ez alapján szerintem van Götze is. Legalábbis a Tuttosport szavazói szerint ő lesz a harmadik, gondolom csak olyanra lehetett szavazni aki jelölt...daffy írta:götze nincs?![]()
Egyetértek, bár nálam Rooney nem az 5., max a neve miatt...inkább legyen ott egy Casillas..daffy írta:én eleve nem értem ezt a 23as listát. szűkítsék 5re,abba nehéz belekötni. messi,cr,ini,xavi,rooney és kész. mondjuk a legnagyobb poén az falcao. mi szezont lefutott és nincs az 50benTocy írta:Na de hogy Fábregas mit keres a 23-as listán...Az 50-est se értem, volt 1 jó hónapja Barcelonában, az idény többi részében szinte végig sérült volt...
erre nem számítanék,mert a vb már másfél éve voltAz 5.helyre viszont meglepetésre számítok, mondjuk egy olyan játékosra, aki a VB-n kimagaslóan szerepelt, de klubjában kevésbé jól (vagy maga a klubja kevésbé jól).
LOL, de repül az idődaffy írta:erre nem számítanék,mert a vb már másfél éve voltAz 5.helyre viszont meglepetésre számítok, mondjuk egy olyan játékosra, aki a VB-n kimagaslóan szerepelt, de klubjában kevésbé jól (vagy maga a klubja kevésbé jól).
götze nincs?ab1daL írta:Ne feledkezzünk meg a Golden Boy című díjról, amit nagy valószínűség alapján Thiago fog megkapni. Phil Jones lehet a legnagyobb kihívója, és még megemlítik Wilsheret (0 percre csak nem kapja meg).
én eleve nem értem ezt a 23as listát. szűkítsék 5re,abba nehéz belekötni. messi,cr,ini,xavi,rooney és kész. mondjuk a legnagyobb poén az falcao. mi szezont lefutott és nincs az 50benTocy írta:Na de hogy Fábregas mit keres a 23-as listán...Az 50-est se értem, volt 1 jó hónapja Barcelonában, az idény többi részében szinte végig sérült volt...
erre nem számítanék,mert a vb már másfél éve voltAz 5.helyre viszont meglepetésre számítok, mondjuk egy olyan játékosra, aki a VB-n kimagaslóan szerepelt, de klubjában kevésbé jól (vagy maga a klubja kevésbé jól).
Az a baj, hogy nehezen tudnék helyettük betenni más embertdaffy írta:itt a 23-as lista:
Éric Abidal (francia, Barcelona)
Sergio Agüero (argentin, Atlético Madrid/Manchester City)
Karim Benzema (francia, Real Madrid)
Iker Casillas (spanyol, Real Madrid)
Cristiano Ronaldo (portugál, Real Madrid)
Dani Alves (brazil, Barcelona)
Samuel Eto’o (kameruni, Internazionale/Anzsi Mahacskala)
Cesc Fabregas (spanyol, Arsenal/ Barcelona)
Diego Forlán (uruguayi, Atlético Madrid/Internazionale)
Andrés Iniesta (spanyol, Barcelona)
Lionel Messi (argentin, Barcelona)
Thomas Müller (német, Bayern München)
Nani (portugál, Manchester United)
Neymar (brazil, Santos)
Mesut Özil (német, Real Madrid)
Gerard Piqué (spanyol, Barcelona)
Wayne Rooney (angol, Manchester United)
Bastian Schweinsteiger (német, Bayern München)
Wesley Sneijder (holland, Internazionale)
Luis Suárez (uruguayi, Liverpool)
David Villa (spanyol, Barcelona)
Xabi Alonso (spanyol, Real Madrid)
Xavi (spanyol, Barcelona)
elég nevetséges. xabi,villa,sneijder,schweinsteiger,nani,müller,forlan,fabregas,eto'o,benzema,abidal,agüero
ők azok,akiket minimum levennék és kb 10 főre szűkíteném a listát
mit keres itt Eto'o, Cesc, Müller, Schweinsteiger, Snejder, Villa, Xabi?daffy írta:itt a 23-as lista:
Éric Abidal (francia, Barcelona)
Sergio Agüero (argentin, Atlético Madrid/Manchester City)
Karim Benzema (francia, Real Madrid)
Iker Casillas (spanyol, Real Madrid)
Cristiano Ronaldo (portugál, Real Madrid)
Dani Alves (brazil, Barcelona)
Samuel Eto’o (kameruni, Internazionale/Anzsi Mahacskala)
Cesc Fabregas (spanyol, Arsenal/ Barcelona)
Diego Forlán (uruguayi, Atlético Madrid/Internazionale)
Andrés Iniesta (spanyol, Barcelona)
Lionel Messi (argentin, Barcelona)
Thomas Müller (német, Bayern München)
Nani (portugál, Manchester United)
Neymar (brazil, Santos)
Mesut Özil (német, Real Madrid)
Gerard Piqué (spanyol, Barcelona)
Wayne Rooney (angol, Manchester United)
Bastian Schweinsteiger (német, Bayern München)
Wesley Sneijder (holland, Internazionale)
Luis Suárez (uruguayi, Liverpool)
David Villa (spanyol, Barcelona)
Xabi Alonso (spanyol, Real Madrid)
Xavi (spanyol, Barcelona)
elég nevetséges. xabi,villa,sneijder,schweinsteiger,nani,müller,forlan,fabregas,eto'o,benzema,abidal,agüero
ők azok,akiket minimum levennék és kb 10 főre szűkíteném a listát
hááát esetleg még, Guiseppe Rossi,vagy Chiellini. de igazad van,tényleg kiábrándító.Barcaman14 írta:Az is sokatmondó hogy mindössze 1 olasz játékos került fel az 50-es listára, a lassan kiöregedő Di Natale! És az az igazság hogy én nagyon nehezen tudnék kierőszakolni még egy két olasz játékost, aki felkerülhetne, talán...
Így van ahogy mondod, de Messi az olyan messzi van a többiektől, mint Madrid Barcelonától.davi10 írta:Bár nagyon örülnék, ha Messi kapná, de szerintem Iniesta és avi is rászolgált már az évek során.
Miért tenné bárki is épp ésszel Özilt Xavi elé? Sem tudásban, sem játékban, sem eredményben meg sem közelítette a Maestrot. A többi valószínűleg így lesz..MessiFan írta:1. Messi
2. Ronaldo
3. Iniesta
4. Özil
5. Xavi
Szerintem harmadjára is Messi kapja majd az aranybogyót.
hát,azért rooney-nak csak becsúszott egy bajnoki cím és bl döntő,míg cesc-nek mi is?Subinho írta:Már pedig én tartom ezt a sorrendet:
1., Messi
2., CR
3., Ini
4., Xavi
5., Cesc
Rooney nem lesz sztem az 5-ben, Cesc meg nagyon jól játszott tavasszal és most is, igaz, hogy volt sérülése, de ennek ellenére fontosabb szerepet töltött be az Arsenalban és most is jobban játszott eddig, mint Rooney!!! Mellékesen Rooney is volt sérült úgy emlékszem.
Sneijdert és Kakát írtam, hogy sehol nincsenek, de Özilt én sem értem, miért teszitek 4-5 helyre??? tavasszal nem volt rosz, most meg, hogy Kaká jó formában van, háááát... nem olyan jó, mint tavasszal!!! Egyébként az első 10-be remélem Mascherano befér, mert megérdemelné!!!
Ezek a Rooney-s poénok nagyon ütnek...daffy írta:háát,rooneyék elképzelhető,hogy fogadnak arra,hogy nem lesz bent az 5ben és ezért elrontja az ősz hátralévő részét...
Tényleg vicc, Götze és Hazard nekem nagyon hiányzik a listáról. Amúgy sokkal jobb lenne összesen csak 10 ember, aztán szavazzatok...Zsolti95 írta:Az azért érdekes h ott van pl: Khedira, Luis Suarez , de egy Milanos és egy Dortmundos sincs, de nincs ott Hazard se.