Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bezony. Nagy különbség van futballista és futballista között.kanty írta:Kb. én is így vagyok ezzel. Ronaldinho és Messi más sportot űznek/tek. Messi egy ipari gólgyáros, Ronaldinho egy művész(volt). Én is elfogult vagyokSanama írta:Bányász juttatja eszembe.. Számomra is a LEGJOBB.
Messi sem ér fel hozzá nálam, ez van, kár vitatkozni velem(is).
Természetesen a Chelsea elleni gólja, és azóta is sokszor visszanéztem már, öröm látni.Cali írta:Ma nosztalgiáztam kicsit, nézegettem a régi videókat róla. eszméletlen játékos, a világ legjobbja lehetett volna, ha nem választja a bulizást...
Kinek melyik a kedvenc gólja?
nekem ezhttp://www.youtube.com/watch?v=V41Bs_JDZz8
plusz ez maradt még meg nagyonhttp://www.youtube.com/watch?v=E97zHKmnl6A
Mikor átvette a labdát és állt egy pár pillanatig, akkor mondtam magamban, hogy rúgd már el!az a kb 1 másodperc sokkal többnek tűnt, mikor élőben néztem.
Kb. én is így vagyok ezzel. Ronaldinho és Messi más sportot űznek/tek. Messi egy ipari gólgyáros, Ronaldinho egy művész(volt). Én is elfogult vagyokSanama írta:Bányász juttatja eszembe.. Számomra is a LEGJOBB.
Messi sem ér fel hozzá nálam, ez van
A világ legjobbja volt.Egyeseknek(mint pl én :d ) nem csak a világ legjobbja volt hanem a valaha volt legjobb is.Cali írta:Ma nosztalgiáztam kicsit, nézegettem a régi videókat róla. eszméletlen játékos, a világ legjobbja lehetett volna, ha nem választja a bulizást...
Csak a szokásos.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... en-2101974
Így van, jelenlegi szabályok szerint legalábbis nem kell megvárni hogy lepasszolja.Nem hinném, hogy ilyen hibát vétett volna egy ilyen szintű jv. szerintem elképzhelhető, hogy megváltoztatták.Mihu írta:Jaja, emlékszem én is, úgy vol ahogy mondtadCharlie írta:Nem érvényes a gól. Emlékeim nem csalnak akkor sárgát is kapott érte és az volt a 2. neki a mérkőzésen.
C.2. sárga és piros
![]()
Pedig szerintem nem szabálytalan. Nem rögzített kapuskirúgással folytatódott a játék, hanem a portás felszedte a földről, és úgy akarta játékba hozni a golyót. Na most ugye ilyenkor bárhogy játékba lehet hozni a labdát: kidobás, kirúgás, kigurítod a védőnek, kifejeled, stb stb. Ahogy a kapus elengedte a kezével a labdát, és az a levegőben volt, az az én értelmezésem szerint onnantól kezdve játékban van. Nincs ilyen szabály, hogy a kapus után egy védőnek is hozzá kell érnie, és csak onnantól van szabad labda a támadó részére. Felfoghatjuk úgy is, hogy kidobta, vagy kigurította a labdát. Az már mindegy, hogy 30 méterre dobja ki, vagy 0.5-re...Akkor nem lehet a labdába rúgni, ha a kapus kezében van, mert az kapustámadás. De miután elengedte, onnantól szabad labda. Nem hallottam még olyan szabályról, hogy ha a kapus hozza játékba a labdát, egy csapattársának hozzá kell érnie a játékszerhez és csak utána az ellenfél... Szerintem legalábbis....
5 év alatt rengeteget gyorsult a játék. Nézd csak meg, a mostani klasszisok szinte csak a gyorsaságukkal érnek el valamit pl messi is. (persze ez óriási sarkítás azért) még Ronaldinho állóhelyben megvert akár 2-3 embert is egy két bokacsellel..B. írta:Mindössze 5 éve játszott...Victor_Valdes írta:Ebben a mai felgyorsult fociban, szinte lehetetlen, hogy bárki is úgy villogjon, ahogy azt ő tette.
Azért én bízom benne hogy valaki rácáfol erre a közeljövőben!Victor_Valdes írta:Ebben a mai felgyorsult fociban, szinte lehetetlen, hogy bárki is úgy villogjon, ahogy azt ő tette.
Piszok régen volt, akkor még nem feltétlenül álltak be ellenünk 10 emberrel védekezni...ezek ellen a védelmek ellen azok a villanások már mit sem érnének...ettől függetlenül felállva tapsolnám, ha újra azon a szinten játszana...B. írta:Mindössze 5 éve játszott...Victor_Valdes írta:Ebben a mai felgyorsult fociban, szinte lehetetlen, hogy bárki is úgy villogjon, ahogy azt ő tette.
Mindössze 5 éve játszott...Victor_Valdes írta:Ebben a mai felgyorsult fociban, szinte lehetetlen, hogy bárki is úgy villogjon, ahogy azt ő tette.
És mikor lesz még egy ilyen brazil játékos?!kanty írta:Mikor fog egy ekkora zseni Barca mezben futballozni, aki ilyenekre lesz képes? Mostanában nem hiszem...