Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ők mennek az U21-es válogatottal EB selejtezőre ha jól tudom.barca0417 írta:kicsit nem értem, hogy a kupa meccsre készülő kerethez felrendelt fiatalok között miért nincsenek olyanok, akik ténylegesen várhatóak később a felnőtt keretbe. Muniesa, Montoya, ... vagy utánpótlás válogatott meccs is lesz? ha ott vannak akkor érthető.
Eusebio mióta számít "külső" embernek?!sura írta: Igen, ez baj. Ezért nem jó kívülről hozni edzőt a B-hez. Így aztán nehezebb lesz beilleszkedni azoknak, akiket Pep ki akar próbálni.
Az tuti, hogy egy izgalmas, hajtós, pörgős meccs volt, rengeteg helyzettel, tényleg sajnálhatja, aki nem nézett belecinkoxid írta:A meccselemzés korrekt. Én is így láttam a dolgokat. Tello a labdakezelésén javíthatna még, mert néha túl nagyokat tolt, aztán szerelték. Illetve némely esetben lassan indult, de mégis nagy veszély volt.Deulofeut meg nem használják ki, pedig többet is rúghatna. Rafinhát meg várjuk az első csapatba![]()
A védelem lehetne kicsit keményebb is, illetve az emberfogás szorosabb, mert a beadásoknál elég rendesen leszakadtak a támadókról.
AZ a baj, hogy más játékot játszanak, mint az első csapat. KÖzépkezdésnél is rögtön felívelik a labdát...Rövidpasszos játékon is van mit javítani, illetve a labdatartáson, mert elég sok teret hagytak az ellenfélnek. A meccset sokkal jobban élveztem, mint pl egy Granada-Barca mérkőzést. Sajnálhatja, aki kihagyta![]()
:
JuhúZ.Chris írta:Nem elég, hogy kezd Deulofeu, hanem még gólt is lőtt.cinkoxid írta:Este 9kor barca b meccs:P Remélem kezd rafinha és deulofeu, és persze stream is legyen.
Cuenca meg bizonyíthat majd az u21 ben.![]()
Félidő:
Cordoba 0 - 1 Barcelona B
Nem elég, hogy kezd Deulofeu, hanem még gólt is lőtt.cinkoxid írta:Este 9kor barca b meccs:P Remélem kezd rafinha és deulofeu, és persze stream is legyen.
Cuenca meg bizonyíthat majd az u21 ben.
Nem is értem, hogy ez bárkinek is felmerült?lluisllach89 írta:Az előadásmódoddal már csak a mondanivalód veteksziksura írta:Cuenca a jobbszélen Alves monopolhelyzetére is veszélyes lehet.
Az előadásmódoddal már csak a mondanivalód veteksziksura írta:Cuenca a jobbszélen Alves monopolhelyzetére is veszélyes lehet.
Thiagot mostanában már LEhívják az U21becinkoxid írta:Csak ne legyen egoista és minden rendben lesz vele. Most nézem, hogy izsákot és thiagót is felhívták az u21 be. A spanyol kupa első fordulóját így kihagyják. Szóval hétvégén csak számítani fog rá guardiola.
igen, sőt nekem néha kicsit flegmának tűnik az egész mozgása, de nagyon elegáns. mint egy bizonyos ronaldinho.cinkoxid írta:Megfigyeltétek, hogy thiago mennyire máshogy vezeti a labdát, mint a többiek? Egészen más a technikája. A mozgásáról messziről fel lehet ismerni. Érdekes lenne ha rafinhát felhívná guardiola, és együtt játszanának.
Eggen, de azt senki nem gondolta, hogy ennyire jó leszkristop írta:tényleg minden arcolás nélkül, de páran már előszezonban írtunk ezt a cuenca srácot, mert egyszerűen érettebb és veszélyesebb volt a régebbi ismert béseknél. szóval azért nem teljesen meglepetés, hogy ő lett előrántva amikor kevesen lettünk elől.
Erről van szó. Nem kell folyamatosan Villa posztján lovagolni, Cuenca hasznosabb jelenleg és kész. Más kérdés, hogy Villa rutinja sokat érhet, illetve talán még többet hajt, mint fiatal kollégája. Csak ott, ahol a rutinját kellene használni, rendre elbénázza a dolgokat. Cuenca viszont most berobbant, játszatni kell, ha ilyen emberek vannak a tarcsiban, akk nem szabad egyetlen sztárunkat sem erőltetni.Sanama írta:Figyelj, 3meccs alapján sokat természetesen nem lehet levonni.
De most őszintén, Villa mikor ment el normálisan 2 védő mellett utoljára? Az utóbbi időben a kapust nem képes kicselezni,vagy ellőni mellette a labdát.
Ha ezt nézzük Cuenca jelenleg jobban teljesít nála, szerintem.