Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem elég, hogy kezd Deulofeu, hanem még gólt is lőtt.cinkoxid írta:Este 9kor barca b meccs:P Remélem kezd rafinha és deulofeu, és persze stream is legyen.
Cuenca meg bizonyíthat majd az u21 ben.
Nem is értem, hogy ez bárkinek is felmerült?lluisllach89 írta:Az előadásmódoddal már csak a mondanivalód veteksziksura írta:Cuenca a jobbszélen Alves monopolhelyzetére is veszélyes lehet.
Az előadásmódoddal már csak a mondanivalód veteksziksura írta:Cuenca a jobbszélen Alves monopolhelyzetére is veszélyes lehet.
Thiagot mostanában már LEhívják az U21becinkoxid írta:Csak ne legyen egoista és minden rendben lesz vele. Most nézem, hogy izsákot és thiagót is felhívták az u21 be. A spanyol kupa első fordulóját így kihagyják. Szóval hétvégén csak számítani fog rá guardiola.
igen, sőt nekem néha kicsit flegmának tűnik az egész mozgása, de nagyon elegáns. mint egy bizonyos ronaldinho.cinkoxid írta:Megfigyeltétek, hogy thiago mennyire máshogy vezeti a labdát, mint a többiek? Egészen más a technikája. A mozgásáról messziről fel lehet ismerni. Érdekes lenne ha rafinhát felhívná guardiola, és együtt játszanának.
Eggen, de azt senki nem gondolta, hogy ennyire jó leszkristop írta:tényleg minden arcolás nélkül, de páran már előszezonban írtunk ezt a cuenca srácot, mert egyszerűen érettebb és veszélyesebb volt a régebbi ismert béseknél. szóval azért nem teljesen meglepetés, hogy ő lett előrántva amikor kevesen lettünk elől.
Erről van szó. Nem kell folyamatosan Villa posztján lovagolni, Cuenca hasznosabb jelenleg és kész. Más kérdés, hogy Villa rutinja sokat érhet, illetve talán még többet hajt, mint fiatal kollégája. Csak ott, ahol a rutinját kellene használni, rendre elbénázza a dolgokat. Cuenca viszont most berobbant, játszatni kell, ha ilyen emberek vannak a tarcsiban, akk nem szabad egyetlen sztárunkat sem erőltetni.Sanama írta:Figyelj, 3meccs alapján sokat természetesen nem lehet levonni.
De most őszintén, Villa mikor ment el normálisan 2 védő mellett utoljára? Az utóbbi időben a kapust nem képes kicselezni,vagy ellőni mellette a labdát.
Ha ezt nézzük Cuenca jelenleg jobban teljesít nála, szerintem.
Ezzel egyet is értek, csak azzal nem, hogy többet tett volna a szezonban mint Villa.Sanama írta:Figyelj, 3meccs alapján sokat természetesen nem lehet levonni.
De most őszintén, Villa mikor ment el normálisan 2 védő mellett utoljára? Az utóbbi időben a kapust nem képes kicselezni,vagy ellőni mellette a labdát.
Ha ezt nézzük Cuenca jelenleg jobban teljesít nála, szerintem.
3 meccs+ a Plzen elleni otthoni mecsen állt be a legvégén.Sanama írta:Cuenca az elmúlt 3meccsen(ennyi neki az összes,ugye?) többet mutatott,mint Villa ebben a szezonban... Nagyon tetszik a srác játéka, nincs megijedve, teszi a dolgát, ráadásul hasznosan!
Eddig ragyogó!
Na igen, a semmiből hirtelen VÉGIGJÁTSZOTT 3 meccset 1 hét alatt, bár az az igazság, hogy nagyon nincs kit játszatni helyette. Villa küzd-hajt, de abszolút veszélytelen, bár most pihent. Alexis visszatért, de még elég veszélytelen volt, különben sincs összeszokva igazán a csapattal. Fura, de azt mondom, Cuenca a legjobb választásBarcaman1993 írta:Hát sztem jobb lenne ha most pihenne és szerdán játszana a kupában. Egyrészt 3 meccset játszott 9 nap alatt, másrészt azért a Bilbao a San Mamesben mindig is nagyon kemény ellenfél. De mondom szerdán jó lenne ha ismét kezdene.cinkoxid írta:CUenca "már" 20 éves, és hamarosan lejár a szerződése. Gondolom azért hozta fel, hogy próbára tegye, van e jövője. Edzéseken is biztos látta benne a potenciált. Remélem hétvégén is kezdeni fog.
Hát sztem jobb lenne ha most pihenne és szerdán játszana a kupában. Egyrészt 3 meccset játszott 9 nap alatt, másrészt azért a Bilbao a San Mamesben mindig is nagyon kemény ellenfél. De mondom szerdán jó lenne ha ismét kezdene.cinkoxid írta:CUenca "már" 20 éves, és hamarosan lejár a szerződése. Gondolom azért hozta fel, hogy próbára tegye, van e jövője. Edzéseken is biztos látta benne a potenciált. Remélem hétvégén is kezdeni fog.
Kiko és Rodri első évét töltik a Barcánál, mivel eleve nem kiemelkedő képességű játékosok ("csak" tehetségek), ezért szerintem teljesen érthető, hogy egy, a játékrendszert sokkal jobban ismerő fiatal kap helyet, ők pedig játsszanak, tanuljanak egyelőre.visca el barca írta:nekem furcsa h pep pont őt rántota elő a kalapból...
azt hittem, hogy kiko, tello meg rodri is előtte van a sorban azok közül akik elől, szálen is bevethetőkk
Teljes mértékben egyetértek. Nagyon jól tolta tegnap a kicsi, főleg a végén, amikor már az önbizalma is megjött a cselezéshez. Először azt hittem róla, hogy teljes "Pedro másolat", jól robotol a mezőnybe, passzolni is jól tud és ennyi - tudom hogy Pedro még góllövésben is jeleskedik, meg sok másban is, de értitek szerintem mit mondok. De kellemeset csalódtam, amikor a vége felé rendre verte a védőjét! A beadásairól meg még nem is szóltam, azok se rosszak - sőt -, ha tudja tartani a tegnapi szintet és fejlődik is mellé, akkor akár képes lehet arra hogy megragadjon a csapatban.fcbpete írta:Hát én simán az Alexis-Messi-Cucu trióval kezdenék vasárnap. Hol bújtatták ezt a kölköt eddig? Izsák szenzációs!