Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
20retek írta:Ez fenn van a kedven oldalunkon? Ha igen, akkor milyen néven kereshetek rá? Mert az Oz-t nem engedi a keresési feltételbe, mert minimum 3 karaketr hosszú kell, hogy legyen.
Csak azt kell megnézni, h ki írta.sjay írta:Srácok, hogy lehet valaki ilyen szűk látókörű ?![]()
http://movietank.blog.hu/2011/11/02/mec ... _narancs_6
De sajnos, amúgy egy idióta.. Várom a kritikád a filmrőlsjd írta:Azt hiszem megvan a következő film, amit meg fogok néznisjay írta:Srácok, hogy lehet valaki ilyen szűk látókörű ?![]()
http://movietank.blog.hu/2011/11/02/mec ... _narancs_6![]()
Egyébként ő véletlenül nem volt korábban alkotótársad a Perfect Insanity-n?
Azt hiszem megvan a következő film, amit meg fogok néznisjay írta:Srácok, hogy lehet valaki ilyen szűk látókörű ?![]()
http://movietank.blog.hu/2011/11/02/mec ... _narancs_6
Nem egyedi,a Walking Dead 2. évadot ilyen kamionokkal reklámozták pölö:
Én azért az új csajszit is helyreraknámCali írta:Megnéztem a Transformers 3at. Azt kell, hogy mondjam az eddigi részek közül ez volt a leggyengébb! Rengeteg akció volt benne, meg sok látványosság, de a történet már túl volt bonyolítva. Ami még nem tetszett, hogy Megan Fox nem volt itt, miközben a 2. rész végén húúú de mekkora szerelem volt...Persze ennek a vége is ugyanaz lett kb, csak egy másik csajjal...
Meg valahogy idegesítő a szereplők eltúlzott tulajdonsága, pl: gyökérsége, elszántásga, bunkósága stbstb.
Nekem ez kb olyan 7/10es film.
Váááágom, Ozsinak szóltIlúvatar írta:Azt hiszem nem érted a szitut...soadroli írta:Nem akarok vitatkozni, de a sárga szöveg=spoiler, szóval csak saját felelősségre olvasd el
Tudom mire megy ki a sárgázás, tudom hogy az Spoiler tartalmú. Erre írtam hogy qrvanehéz nekem visszafognom magam, hogy ne kukkantsak be... Mert nem tudom kivárni amíg lejön Dexter.
Vááááágod már?
ezt nekem írtad?soadroli írta:Nem akarok vitatkozni, de a sárga szöveg=spoiler, szóval csak saját felelősségre olvasd el
Azt hiszem nem érted a szitut...soadroli írta:Nem akarok vitatkozni, de a sárga szöveg=spoiler, szóval csak saját felelősségre olvasd el
Most akkor belenéztél?Ilúvatar írta:Wááá, skacok... Tudjátok milyen nehéz nekem NEM belekukkantani a sárga szövegbe?!
SZADISTÁK VAGYTOK TI MINDANNYIAN!!!![]()
Bezzeg, nekem meg lassan jön lefele a Dexter...
soadroli írta:Szerintem valamelyik munkása, aki majd Dexter asztalán, vagy a börtönben végzi. De inkább az 1.miihii írta:Sztem nem fog kiíródni ezzel a sorozatból,bár gyorsan oda kell érnie a segítségnek,h ne vérezzen el.Mindenesetre egy isteni csoda lesz,h túléliArra leszek kíváncsi,h ki lőtt rá,mert úgy tűnt,h amikor közelebb lépett a csuklyás,Sam elvigyorodott,tehát ismeri.
Szerintem valamelyik munkása, aki majd Dexter asztalán, vagy a börtönben végzi. De inkább az 1.miihii írta:Sztem nem fog kiíródni ezzel a sorozatból,bár gyorsan oda kell érnie a segítségnek,h ne vérezzen el.Mindenesetre egy isteni csoda lesz,h túléliArra leszek kíváncsi,h ki lőtt rá,mert úgy tűnt,h amikor közelebb lépett a csuklyás,Sam elvigyorodott,tehát ismeri.
Sztem nem fog kiíródni ezzel a sorozatból,bár gyorsan oda kell érnie a segítségnek,h ne vérezzen el.Mindenesetre egy isteni csoda lesz,h túléliFecooo írta:Dexter
ironikus, h a sorozat messze legszimpatikusabb karaktere egy volt bűnöző...
de tényleg, számomra Brother Sam lekörözte kedvenc "takarítónkat" is
sajnálom, h csak pár részre kapott szerződést...![]()