Lenne egy kérdésem.
Izületvédőből ti milyet ajánlanátok? Azt tudom, hogy az Animal Flex lenne a legjobb, de nencs havi 5k-m csak erre, szal valami olcsóbbat kellene keresnem. Amiket találtam az a
Joint-X és a
Tested JOINT HELP. Az első ugye sláger a BodyBuilderen a 2.-ról viszont semmit nem tudok, csak a tartalmazott hatóanyagok miatt gondoltam rá. Vélemény?
Szerk: Van fehérjém, amit 1 ideje már használok, tejjel egész jó íze van, viszont vízzel egyszerűen nem tudom meginni, hányingerem van tőle, annak meg nincs értelme, hogy megutáljam és elegem legyen a fehérjéből. Ezért úgy gondoltam, hogy ezt iszom reggel-este tejel, ami ugye lassítja a felszívódást, de ilyenkor az nem is baj feltétlen. Edzés utánra meg gondoltam, hogy veszek valami minőségibb cuccot. Néztem több fajtát is, viszont a Scitec 100% WHEY PROTEIN-ről mindenhol azt olvasom, hogy jó íze van és maga a fehérje is jó minőségű, így ez az egyik, amit kinéztem. Most rákerestem és ez van a leírásban.
1 adag (25g) tartalmaz:
fehérje 19g
szénhidrát 1,4g
zsír 2g
3500mg L-glutamin
4500mg BCAA
1800mg L-lysine
Arra gondoltam, hogy BCAA-ra most nem költenék, mert így is elég sok mindent veszek majd és sajnos így sem fogok még tán 20-ból sem kijönni. (ami azért így 1 kicsit fáj, hogy eddig ilyenre semmit nem költöttem, így ez elég nagy tétel lesz az e havi költségvetésben) A kérdésem az lenne, hogy ez így azért elfogadható mennyiség, vagy ez a mennyiség annyit ér mint sz*rnak a pofon ésjobban járok, ha inkább fehérje helyett azt veszek, a meglevő fehérjémet pedig iszogatom továbbra is tejjel edzés után?