miihii írta:Film+
Ha már film+
Elmesélek midnenkinek egy történetet életem egyik legnagyobb hibájáról, amit később rednbetudtam hozni...
Talán 1 éve lehetett, hogy ott ragadtam Film+ előtt és egy hihetetlenüberfantasztikus film ment, nem más mint az Ogre - az elátkozott város (hihetetlen számítógépes effektek stb.. aki szokott film+-t nézni tudja milyen film lehetett...). Nos ez tipikusan az a film, ami olyan [auto_cenzúra], hogy már öröm nézni

Csak később elálmosodtam és elmentem aludni. Nem hittem volna, de utána zavart majd 1 évig, hogy miért nem néztem végig, mert komolyan elkezdett érdekelni, h mi vt még a filmben. 2 hete nagyjából hajnali 1 után épp a film+ ra kapcsoltam. Csodákcsodájára az Ogre ment! Megnéztem kb 20 perce ment, és 2.45re írták ki a végét. Elkezdtem nézni és közben utánanézni neten, ha megint elálmosodnék akkor tudjam hol tudom megnézni/ letölteni. A filmet még aznap hajnalban végigtudtam nézni és kipipálhattam egy vágyamat a listámról! Hát ennyi lenne!
Ugyanúgy film+ hoz kapcsolódik egyik haverom mesélt nekem a Krrish c. filmről, film+ n találkozott vele, egyszer én is belenéztem és azt is leakarom tölteni és megnézni mert az is az olyan rossz, hogy már jó kategóriába sorolandó...