[quote="Keelhaul"]Eto'o remek játékos, nemhiába,Real Madrid nevelés ugye.
Eto'o óriási képességekkel rendelkezik(fizikailag jobb, mint Ronaldo, fejben szerintem meg sem közelíti), de én nagyon komolytalannak tartom a srácot, ez a fiatalságából is fakadhat.
Az meg hogy Ronaldo nem futkározik össze-vissza, eleinte minket Real drukkereket is zavart, de be kell látni, nem ettől lesz valaki zseniális csatár. Robinho hihetetlen mennyiségűt rohangászik összevissza, de az esetek 90%-ában nem megjátszható, Ronaldora ez nem igaz. Mondhatnám, hogy beosztja az erejét, de nem teszem, mert nyilván nem csak erről van szó.
Az meg hogy dagadt, számotokra csak örömteli lehet. Amúgy akkor külön egy zseni, mert ekkora súlyfelesleggel így játszani nem akármi.

[quote]
Ja ETO'O nem kellett a rejálnak mert nem volt neve.emlékezz a tavalyi barca-rejál meccsen ETO'O góljára

.ronáldó mikor lenne képes olyan gólra.ha már 10centivel elé rugják a labdát nem igazán mozdítja meg a nagy seggét érte.igaz?
A másik meg sztem ne hasonlitgasd ronáldót meg robinyót mert van köztük vagy 50kiló meg vagy 40centi,johogy ronáldó jobban fedezi a labdát (de ETO'Onál közel sem jobban).ronáldó egy hájas robinyó meg gyenge mint a madárfing.ETO'O az isten