Barça vs. Real
-
- Llegenda del Barça
off
Barcadinho10,
senki sem várja azt, h himnuszokba beszélj a madridról, sztem itt a nagy többség utálja őket. nem mintha kötelező lenne, de ettől még így van.
ezzel együtt a szardobálásba nem kell belemenni, mert elég nehéz, inkább lehetetlen féken tartani a dolgot. arra meg semmi szükség, h a normális, ellenkező véleményeken alapuló vita átmenjen brutálisba. tiszteletben kell tartani a másikat, mégha nem is ugyanannak a csapatnak is szurkol. meg lehet mondani a véleményt normális formában is, nem kell mindjárt átmenni szigorúba.
és ez nem jópofáskodás, hanem a fórum szabályainak betartása.
on
Barcadinho10,
senki sem várja azt, h himnuszokba beszélj a madridról, sztem itt a nagy többség utálja őket. nem mintha kötelező lenne, de ettől még így van.
ezzel együtt a szardobálásba nem kell belemenni, mert elég nehéz, inkább lehetetlen féken tartani a dolgot. arra meg semmi szükség, h a normális, ellenkező véleményeken alapuló vita átmenjen brutálisba. tiszteletben kell tartani a másikat, mégha nem is ugyanannak a csapatnak is szurkol. meg lehet mondani a véleményt normális formában is, nem kell mindjárt átmenni szigorúba.
és ez nem jópofáskodás, hanem a fórum szabályainak betartása.
on
PUYOL-XAVI-INIESTA
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Egyes számban beszéljél, nem mindenki gyűlöli itt a Madridot, legfeljebb nem kedveli.BaRcADINHO10 írta:arról a csapatról akit a legjobban gyűlölünk???
Gyűlölködni nem biztos hogy egy nyilvános fórumon kéne. Ha a Real nem lenne, szombaton nem néznél semmiféle ilyen nagy kaliberű rangadót.
Előre a TITOlusokért!
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
amúgy nem tudom mért vagytok oda, hogy fikázzuk egymást, meg hogy szidjuk a rejál játékosokat vagy éppen ők a barca játékosokat.Mit vártatok ettől a témától?????azt hogy majd itt jopofizva irosgassunk arról a csapatról akit a legjobban gyűlölünk???
mert azt hogy ne irjunk hozzá ehez a témához nem lehet megállni
mert én csak rosszat tudok írni a rejálról, ez van SORRY
FORCA BARCA
mert azt hogy ne irjunk hozzá ehez a témához nem lehet megállni
mert én csak rosszat tudok írni a rejálról, ez van SORRY
FORCA BARCA
Sztem Ronaldo ha bombaformában van akkor nem kérdés ki a jobb, de már akkor sem a régi. Most ez a sérulés nem hiányzott neki, de talán nekunk jobb lex ez így.
Off: Sztem nem kéne senkit istenezni, engem speciel nagyon idegesít. Gondolkozzatok, mielott leírtok vmit!
Off: Sztem nem kéne senkit istenezni, engem speciel nagyon idegesít. Gondolkozzatok, mielott leírtok vmit!
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
na de mindegy várjuk a meccset.HAJRÁ BARCA
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
[quote="Keelhaul"]Eto'o remek játékos, nemhiába,Real Madrid nevelés ugye.
Eto'o óriási képességekkel rendelkezik(fizikailag jobb, mint Ronaldo, fejben szerintem meg sem közelíti), de én nagyon komolytalannak tartom a srácot, ez a fiatalságából is fakadhat.
Az meg hogy Ronaldo nem futkározik össze-vissza, eleinte minket Real drukkereket is zavart, de be kell látni, nem ettől lesz valaki zseniális csatár. Robinho hihetetlen mennyiségűt rohangászik összevissza, de az esetek 90%-ában nem megjátszható, Ronaldora ez nem igaz. Mondhatnám, hogy beosztja az erejét, de nem teszem, mert nyilván nem csak erről van szó.
Az meg hogy dagadt, számotokra csak örömteli lehet. Amúgy akkor külön egy zseni, mert ekkora súlyfelesleggel így játszani nem akármi.
[quote]
Ja ETO'O nem kellett a rejálnak mert nem volt neve.emlékezz a tavalyi barca-rejál meccsen ETO'O góljára
.ronáldó mikor lenne képes olyan gólra.ha már 10centivel elé rugják a labdát nem igazán mozdítja meg a nagy seggét érte.igaz?
A másik meg sztem ne hasonlitgasd ronáldót meg robinyót mert van köztük vagy 50kiló meg vagy 40centi,johogy ronáldó jobban fedezi a labdát (de ETO'Onál közel sem jobban).ronáldó egy hájas robinyó meg gyenge mint a madárfing.ETO'O az isten
Eto'o óriási képességekkel rendelkezik(fizikailag jobb, mint Ronaldo, fejben szerintem meg sem közelíti), de én nagyon komolytalannak tartom a srácot, ez a fiatalságából is fakadhat.
Az meg hogy Ronaldo nem futkározik össze-vissza, eleinte minket Real drukkereket is zavart, de be kell látni, nem ettől lesz valaki zseniális csatár. Robinho hihetetlen mennyiségűt rohangászik összevissza, de az esetek 90%-ában nem megjátszható, Ronaldora ez nem igaz. Mondhatnám, hogy beosztja az erejét, de nem teszem, mert nyilván nem csak erről van szó.
Az meg hogy dagadt, számotokra csak örömteli lehet. Amúgy akkor külön egy zseni, mert ekkora súlyfelesleggel így játszani nem akármi.

[quote]
Ja ETO'O nem kellett a rejálnak mert nem volt neve.emlékezz a tavalyi barca-rejál meccsen ETO'O góljára

A másik meg sztem ne hasonlitgasd ronáldót meg robinyót mert van köztük vagy 50kiló meg vagy 40centi,johogy ronáldó jobban fedezi a labdát (de ETO'Onál közel sem jobban).ronáldó egy hájas robinyó meg gyenge mint a madárfing.ETO'O az isten
Ja tegnap vacsorázás közben jutott eszembe Ronaldo ezen tulajdonsága.Azt hiszem ez a legnagyobb erőssége, és ezt így senki nem csinálja utána. Nem mondom, Eto'o 100-on ráver 50 métert, de a labdaátvétel pillanatában Ronaldo tényleg szerez 1-3 méter előnyt, ami igen sok, ugye.Boixos írta: egyébként tavaly, amikor még "disznóformájú" volt ronaldo, 2 méteren 5-öt vert a cannavaróra a torinói bl-visszavágón, pedig az olasz elég gyors gyerek.
Amúgy megsúgom, többnyire a következő gólt lövi: Guti 40 méteres gurított átadására lecsap és begyalogol vele.
-
- Llegenda del Barça
Amigos, tök fölösleges ilyeneken vitázgatni, ha monnyuk a samu beköszön madridban, és még nyerünk is, akkor ki a falloszt érdekel a ronaldo fantasztikus közelmúltbeli teljesítménye? vagy, ha ronaldo köszön be, és a madrid nyer, akkor ugyanúgy a kutyát nem érdekli az etoo eddig rúgott kilenc gólja. a lényeg, h nyerjünk!
egyébként tavaly, amikor még "disznóformájú" volt ronaldo, 2 méteren 5-öt vert a cannavaróra a torinói bl-visszavágón, pedig az olasz elég gyors gyerek.
egyébként tavaly, amikor még "disznóformájú" volt ronaldo, 2 méteren 5-öt vert a cannavaróra a torinói bl-visszavágón, pedig az olasz elég gyors gyerek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
még csak most van időm megnézni a tegnapi irományokat és meghökkenek 1-2 dolgon.Swineherd írta:látom másba nem tudtál belekötni....mondjuk így is lealázza a vézna barátodat 30 méteren....
bár, ha megnézzük, hogy Ronaldo kb. 83-85 kiló, akkor Etoo 43-45, szóval
Nemértem, h ezt komolyan gondoljátok drága rejál drukkerek.ronáldó jobb mint ETO'O???Újabb szánalmas dolog amit már megszokhattunk tőletek meg a rejáltól.Meg h ronáldó ráverne 30métert

- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
Nézd már meg ki rugott több gólt az idén?Itt most jöhetne hogy sérült ronáldó, de akkor megnézheted a tavalyi gollövő listát is!Robinho_10 írta: Nézd már meg mondjuk a MU elleni góljait,ott sem csinált egész meccsen semmit,ugye?
Másik tészta,hogy ő legalább belövi azokat a gólokat is,nem úgy mint Eto kolléga,aki a görögök elleni BL mérkőzésen 1 méterről nem tudott betalálni az üres kapuba.
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
Az a baj ronáldó 2 helyzetből rug 1et, de ezt úgy rugja, hogy a kapu előtt 10centiről valaki rápöcköli a labdát vagy éppen ott van ahol a labda, még ETO'O- nak egy meccsen van 20helyzete és csak néhányat vált gólra, de ezeknek legalaább a háromnegyede gyönyörü akció vagy egyéni megoldásból alakúl ki.Nincs a rejálból semmi.Ez van
BARCA BARCA
BARCA BARCA
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ilyenkor jönnek ezek a dumák, amik tele vannak múlt idővel:))) Dehát már megszokhattuk, hogy a mai reálnál ha nagyot akarnak mondani akkor visszanyúlnak jó régre, hiszen a jelenben semmi keresni valójuk nincsen... ilyen csapattalKeelhaul írta:Ronaldo viszont már elég sokat elért.Barcelona 4ever írta:Értékesebb és nagyobb játékos lehet mint Ronaldo, most kb. egy szinten vannak, de Eto'o még fejlődik, Ronaldo már nem...
és még 1-2 évig BIZTOS nem is lesz...
Ronaldo viszont már elég sokat elért.Barcelona 4ever írta:Értékesebb és nagyobb játékos lehet mint Ronaldo, most kb. egy szinten vannak, de Eto'o még fejlődik, Ronaldo már nem...
- Barcelona 4ever
- Barça B
Értékesebb és nagyobb játékos lehet mint Ronaldo, most kb. egy szinten vannak, de Eto'o még fejlődik, Ronaldo már nem...
-
- Jugador d'estrella
Azt be kell látni,hogy egy csúcsformában játszó Ronaldo jobban tud játszani,mint Eto'o.DE!Egy fontos dolgot nem vettetek figyelembe:
Eto eddig kb 1 mecset hagyott ki sérülés miatt,a másfél év alatt!!És fiatalabb is 5évvel.Szóval ha az egész idényre nézzük,értékesebb!
Eto eddig kb 1 mecset hagyott ki sérülés miatt,a másfél év alatt!!És fiatalabb is 5évvel.Szóval ha az egész idényre nézzük,értékesebb!
nah, biztos forrásból: Alig töltötte be a tizenötöt amikor a Real Madrid serződést ajánlott neki. Természetesen nem Raúlék közé, hanem a korosztályos csapatba.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- balboa7
- Entrenador del Barça
...ez igaz tényleg...Eto'o nagy hibája hogy a meccsenkénti féltucat helyzetéből, max 2-őt rúg be(most volt kivétel a mester3asKeelhaul írta:Még egy adalék a már félig lezárult témához: Ronaldo lába nem remeg meg döntő pillanatokban. Ez ritka és nagyon fontos tulajdonság. Raúl ezért nem aranylabdás.

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

Kifejtem.Azért nem ti neveltétek fel mert ha 2 év alatt fel lehet egy ilyen játékost nevelni akkor megyek madridba most!Ja,és mert 20 csapat van amely ugyanígy ki tudta volna nevelni.Eto'o nem a realos szakiknak köszönhető.
Még egy adalék a már félig lezárult témához: Ronaldo lába nem remeg meg döntő pillanatokban. Ez ritka és nagyon fontos tulajdonság. Raúl ezért nem aranylabdás.
Edit: Cuchu nagyon kultúrált labdarúgó, és rendkívül megbízható, nem véletlenül argentín válogatott. A játéka nem szemet gyönyörködtető, de egy rendes zongoracipelő.
Edit: Cuchu nagyon kultúrált labdarúgó, és rendkívül megbízható, nem véletlenül argentín válogatott. A játéka nem szemet gyönyörködtető, de egy rendes zongoracipelő.
Miért? Fejtsd ki légy szíves.Tudtommal valamelyik utánpótlásbázisunkon volt előtte is.Bapszi írta:Igen ti bányásztátok elő,de nem hiszem,hogy az a 2 év jelenteti Eto'o felnevelését.
Cambiasso jáccot nálatok (ha jól emléxem) elég sokat, de elengedtétek minden szó nélkül, ez történ Makelele-vel is. Cambiasso sztem egy közepes játékos, Makelele eladása viszont nagy hiba volt!Keelhaul írta:Adriano nem váltja meg az Intert. Mi viszont szenvedünk Ronaldo nélkül. Nagyon fontos egy csatér megítélésében, hogy mit ér nélküle a csapat. Az Intert amikor nézem, megfájdul a fejem. ( Ott egyébként Adriano mellett szvsz Cambiasso az egyik kulcsjátékos- őt sem játszattuk)
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Igen ti bányásztátok elő,de nem hiszem,hogy az a 2 év jelenteti Eto'o felnevelését.
Szerintem értem.A játékos kinevelése a 9-18 év közötti időszakot jelenti.Ahol ilyenkor a játékos van, az a nevelőcsapat. Itt edzik őket, izomzatfejlesztés, technikai képzés stb. És ha jól tudom akkor Eto'o-t mi bányásztuk elő Kamerunból. Ha jól emlékszem Geremi is valahogy így került hozzánk.
Eto'o egyébként játszott pár meccset nálunk, nem túl eredményesen.
Eto'o egyébként játszott pár meccset nálunk, nem túl eredményesen.