Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
IgenFernando írta:Messi játszhat hétvégén?
És sajna valszeg Baptista is kezdő lesz! Vagy Robinho. Ami azért elég erős támadósor. És azt se feledjük el, hogy a Madridnak tavaly akkor ment igazán, amikor három csatárral játszotak!Keelhaul írta:Tuti kezdő.A legjobb forma kétséges. Zidane is kezdeni fog szvsz, ez így jobb is, Guti igazán csereként tudja magát motiválni.
Vagy játszanak egy rohadt nagyot..... Egy meccsre bárki fel tudja szívni magát.... Pláne, egy rangadóra....Badi írta: Jólvan, hogy Zidane nagy játékos, de egy hónapja nem játszott semmit. Ugyan ez van Baptistával és Ronaldoval is. (sőt lehet ott sem lesznek..) biztos hogy meg fog látszani rajtuk kihagyás
Jólvan, hogy Zidane nagy játékos, de egy hónapja nem játszott semmit. Ugyan ez van Baptistával és Ronaldoval is. (sőt lehet ott sem lesznek..) biztos hogy meg fog látszani rajtuk kihagyásredlions írta: Ronaldinho támadónak vettem. Zidane, ha formában van a világ legjobbjai között van (még most is), Beckham labdáinak szeme van, remek játékos, bár nem sokoldalú... Amiben Beckham gyenge, abban Deco erős. Zidane képeségeit nem kell bemutatni. Szerintem a két alakulat hasonló játékerőt képvisel. Bár, ha Ronaldinho hátrébb húzodik, akkor felénk billen a mérleg nyelve. Ebben az esetben - sajnos -gyengébb a támadó sorunk. Összeségében egy Ronaldinhoval vagyunk jobbak! (Meg egy Messivel a padon) Ez azonban nem sok.... Nagy meccs lesz!
Vedd fel videóra! Nekem is ez maradt.... (Melózom 22-ig....Mr. Master írta:Nagy mecs lesz. ÉS lehet, h nem fogom végig látni...
Ronaldinho támadónak vettem. Zidane, ha formában van a világ legjobbjai között van (még most is), Beckham labdáinak szeme van, remek játékos, bár nem sokoldalú... Amiben Beckham gyenge, abban Deco erős. Zidane képeségeit nem kell bemutatni. Szerintem a két alakulat hasonló játékerőt képvisel. Bár, ha Ronaldinho hátrébb húzodik, akkor felénk billen a mérleg nyelve. Ebben az esetben - sajnos -gyengébb a támadó sorunk. Összeségében egy Ronaldinhoval vagyunk jobbak! (Meg egy Messivel a padon) Ez azonban nem sok.... Nagy meccs lesz!Petixy írta:Red,egyet értek.Bár a középpályákat nem hiszem hogy egy lapon lehetne említeni,furcsa az x!
Jobban is szolgálták ki hátulról... A bajnokság végén azonban a kiszolgálás elmaradt, Eto'o meghalt.... El is vesztette az Aranycipőt....kralo írta:Eto'o tavaly is és idén is több gólt lőtt mint Ronaldo!
Megint csak a kiszolgálás... Ráadásul a sérülések sem könnyítik meg a helyzetét.... Még így is 21 gólt lőtt a bajnokságban.... Ráadásul a 4-2-re elveszített visszavágó 20. percében gólt rúgott...kralo írta:Ronaldo utóbbi években változóan játszik hol nagyon megy neki hol pedig csak sétál és nézi mit csinál az ellenfél a pályán(barca-real 3-0).
De nem adja fel! Még nem vonult vissza.... Ráadásul az utóbbi években semmit nem nyert.... Szerinted ez nem elég motíváció???kralo írta:Ronaldo már elért mindent amit egy játékos elérhet ezért már nem olyan motivált, és még a sérülések is keresztbe tesznek neki, mikor belejönne.
Gyors, de 16-oson belül lassabb, mint Ronaldo... Utóbbinak sokkal jobb a kezdő sebbesége, ami egy betömörülő csapat ellen csak előnyt jelent (Eto'o ekkor az esetek többségében meghal...).kralo írta:Eto'o még nyerni szeretne küzd hajt és emellett gyors technikás. Nézzük csak meg a Pana elleni 3. gólját!Nem azé de tavaly is ilyet lőtt Ajax ellen. Hát ilyen gólokat még nem nagyon láttam mástól. Real ellen meg mindig betalál! Szóval hajrá Eto'o!!!
...Eto'o már rúgott 8 meccs alatt 8 gólt, VB-n mért ne rúghatna/rúghatott volna?redlions írta:Ne haragudj, de ezzen nevetnem kell...balboa7 írta:...Ha Eto'o mögött is ott lett volna a válogatottjába egy Rivaldo-Ronaldino kettős, ő is VB gólkirály lenne...![]()
Csak vannak olyan meccsek, amikor nem lehet 10szer helyzetbe kerülni.... Nagy csapatok ellen 2-3 helyzetből kell gólt rúgni és ez Eto'onak nem igazán megy....gPROject írta:De most nem mindegy...dagi helyzetkasznásása 1/2 míg Eto'o-é 2/10. Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy a brazil 10-ből 5-t bevágna, inkább azt, hogy a kameruni 10x is helyzetbe kerül 1 meccsen míg Ronaldo csak 2x képes.redlions írta:Ne haragudj, de ezzen nevetnem kell...Eto'o helyzetkihasználása jócskán [auto_cenzúra].... Ronaldo ebben sokkal jobb (Már írtam, hogy utálom a dagit!)
(ja és már írtam, hogy nem kedvencem Eto'o:) )
Láttad te játszani? Az az ember messziről is gond nélkül lő rohadt nagy gólokat... Ráadásul saját magát is úgy hozza helyzetbe, ahogy akarja.... Eto'o többszőr játsza magát tisztára, de könnyebben el is veszik tőle a labdát, mint Ronaldotól.BaRcADINHO10 írta:Az a baj ronáldó 2 helyzetből rug 1et, de ezt úgy rugja, hogy a kapu előtt 10centiről valaki rápöcköli a labdát vagy éppen ott van ahol a labda, még ETO'O- nak egy meccsen van 20helyzete és csak néhányat vált gólra, de ezeknek legalaább a háromnegyede gyönyörü akció vagy egyéni megoldásból alakúl ki.Nincs a rejálból semmi.Ez van
BARCA BARCA
Ne haragudj, de ezzen nevetnem kell...balboa7 írta:...Ronaldo képességeit nem vonom kétségbe, sztem a real elmúlt éveinek legjobb játékosa...De itt az eredményekről, meg hogy ki milyen fiatalon volt már sztár című "dicsekvés" háát...Ha Eto'o mögött is ott lett volna a válogatottjába egy Rivaldo-Ronaldino kettős, ő is VB gólkirály lenne...