2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Itt mindig vért kell izzadni... Espanyol és Real után szerintem ez a legnehezebb pálya...Senyera írta:Azért itt ma szerintem vért kell izzadnunk a győzelemért.
2 éve sokkal rosszabb volt a pálya. Csúsztak másztak a játékosok mégis nyertünk. Akkor Busi is gólt lőttbence-barca írta:Úgy szidjátok most a pályát, mintha még nem játszottunk volna ilyenen... De ténylegbarcadome írta:a pályal minősége kittűűnőő....még jó hogy nem csúsznak el a játékosok.. : | (N)![]()
Előbb utóbb meg kell , hogy legyen a vezető/ győztes gól !
Úgy szidjátok most a pályát, mintha még nem játszottunk volna ilyenen... De ténylegbarcadome írta:a pályal minősége kittűűnőő....még jó hogy nem csúsznak el a játékosok.. : | (N)
Én jobban szeretem azt, ha nem szerez gólt az ellenfél és akkor nem kell idegelni magam...felőlem nyugodtan lehet gálázás iskrumplibogár írta:ez nekem is tetszikMessiFan írta:Egyébként nekem végre valahára régebbi meccsek jutnak erről az eszembe.
Helyzetek itt-ott, gólt szerez az ellenfél majd a meccs végére a Barca győz.
MessiFan írta:Egyébként nekem végre valahára régebbi meccsek jutnak erről az eszembe.
ez nekem is tetszikMessiFan írta:Egyébként nekem végre valahára régebbi meccsek jutnak erről az eszembe.