Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sapkát nem lehet.Kesztyűt azt szabad tudtommal mint ahogy hosszú alámezt is de annak meg kell egyezni a mez színével.A harisnyában nem vagyok biztos de sztem azt nem lehet sőt mostmár azt hiszem "sálat"(nyakmelegítőt) se lehet felvenni mert veszélyesnek nyilvánították.MessiFan írta: Egyébként egy elsőosztályú futballmeccsen télen lehetne viselni "harisnyát", valami hosszú ujjú dolgot mez alatt, kesztyűt és sapkát? Nem feltétlen egyszerre![]()
Csak érdekelne. Mert én fázós vagyok és ha futballista lennék nekem mindenképpen kellene egy sapi meg kesztyű
Sapka kivételével minden engedélyezve van - persze az előírások betartásával.MessiFan írta:Egyébként egy elsőosztályú futballmeccsen télen lehetne viselni "harisnyát", valami hosszú ujjú dolgot mez alatt, kesztyűt és sapkát? Nem feltétlen egyszerre![]()
Csak érdekelne. Mert én fázós vagyok és ha futballista lennék nekem mindenképpen kellene egy sapi meg kesztyű
hát rám ez egyáltalán nem igaz.Victor_Valdes írta:[
Barcelona
Az első fiúk között kezdted szőrteleníteni magad, mert a Szerelem, szex gyengédségben azt írták, hogy simán nem gáz és higiénikusabb is a bozontnál. A lehető leggyakrabban jársz fodrászhoz, és amennyire csak lehet, igyekszel követni az aktuális öltözködési divatot a kerületed interpretációjában. Barca-meccset csak akkor hagysz ki, ha az X-faktorral egy időben van.
visca el barca írta:http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... m_ki_vagy/
úgy gondolom,hogy nyugodtan megpróbálhatod. ez nem nyakmerevítő,szóval kb egy garbó viseléséhez tudnám hasonlítanikudu írta: Mondjuk kapus vagyok, szóval sokat a mozgásban szerintem nem zavarna. Am igen, én is olvastam olyasmit hogy be akarják tiltani. De egyetemi bajnokságban ilyenkor kint vannak a meccsek, aztán hasznát venném. Nem hinném hogy bárkit is zavarna
Mondjuk kapus vagyok, szóval sokat a mozgásban szerintem nem zavarna. Am igen, én is olvastam olyasmit hogy be akarják tiltani. De egyetemi bajnokságban ilyenkor kint vannak a meccsek, aztán hasznát venném. Nem hinném hogy bárkit is zavarnadaffy írta:megszokás kérdése,de szerintem nem zavaró.
viszont lehet még használni? múltkor volt róla szó talán pont itt,hogy be akarják tiltani vagy esetleg meg is tették. pontosan nem emlékszem az ügyre
Szerintem igen mert nekem tökéletesen működik.messideco írta:Csak nekem nem megy a mag már napok óta?
nekem eddig 2x nem jött be az utóbbi kb 1 hétben,de amúgy megymessideco írta:Csak nekem nem megy a mag már napok óta?
megszokás kérdése,de szerintem nem zavaró.kudu írta:Használ valaki már ilyen hidegebb időben foci közben nyakmelegítőt?
Zavaró játék közben?
Jesszusom, ez nagyon durva!visca el barca írta:ha már uis szoktunk itt törizgetni, egy kis érdekesség, gondolom sokan nem hallottatok még erről az emberről
http://agyiszint.hu/bypost/2011/11/05/F ... szarosok_I
Ez nagyon odaszab