lluisllach89 írta:Welcome to Sarajevo

Ez utalás akart lenni SuperMario-ra?Fecooo írta:ennyi erővel aki csak lábbal szerez gólt az kevésbé értékes, mint aki a p.csével is betalált már?
ettől megyek amúgy a falnak...salas9 írta:„Messi rendkívüli – mondta Kaká egy brazil tévéműsorban. – Azonban az, hogy ki a világ legjobbja, relatív. A futball csapatjáték, sok múlik azon is, mennyire segítenek a csapattársak. Ő és Cristiano a világ két legjobbja jelenleg, de a mai modern futballban Cristiano számít a legkomplettebb játékosnak. Képes gólt szerezni ballal, jobbal, fejjel és szabadrúgásból is. Messi kitűnő képességekkel rendelkezik, ám Cristiano sokoldalúbb nála.”
Nyilvánvaló, hogy mindenki szerint más a legjobb. Az, hogy Kaká azt mondja komplettebb Cristiano, mert jobbal-ballal rúg, és fejel is és jók a szabadrúgásai, ez elég gyenge érv szerintem. Messinek ugyanúgy vannak jobbal-ballal elért góljai a fejesről ne is beszéljünk, nemrég volt a Pelés "beszólás" amire rácáfoltak egyből egy videóval, hogy Messi használja a fejét. Szabadrúgásoknál is odaáll a bolha de sokszor nagyot véd a kapus. Nem kötekedni, de szerintem mindegyik ugyanolyan lábbal, fejjel talán Cristiano jobb bár Messi is mutatta, hogy nem törpe. Lényeg a lényeg neki Cristiano, nekem Messi. Mindenkinek más...
ki mondta, hogy siralmas vagy csalódást keltő ?Rinku írta:shutterisland: nem tudom, hogy mióta szurkolsz a Barcának, de ha ez a helyzet neked már siralmas és csalódást keltő, akkor te távolról sem tudod, hogy mi a nyakig sz*r... Rakd össze a két kezed, hogy erre a helyzetre panaszkodhatsz és vergődhetsz, sose legyen rosszabb állás, mint ami most van.
Nem találjátok ki melyik nap lesz a szalagavatóm....Bányász írta: "A kínai sajtó elkezdett kampányolni azért, hogy a decemberi El Clásico délben kerüljön megrendezésre. Kifejtik, hogy Spanyolország célja, hogy bajnokságuknak megnyerjék a kínai közönséget és erre kíváló motvívációt jelentene, ha vacsora után és nem hajnalban kell a mérkőzést nézniük. "
Bányász írta:Abban,h még egy bajnokság sem dőlt el decemberben...viszont ha a madrid a "valencai-atletico-gijon-sevilla" négyest lehozza 100%-osan, és bernabeuban nem nyerünk, akkor nem tudom, hogy miben bízhatunk majd.![]()
"A kínai sajtó elkezdett kampányolni azért, hogy a decemberi El Clásico délben kerüljön megrendezésre. Kifejtik, hogy Spanyolország célja, hogy bajnokságuknak megnyerjék a kínai közönséget és erre kíváló motvívációt jelentene, ha vacsora után és nem hajnalban kell a mérkőzést nézniük. "
Erre meg csak azt tudom mondani,h b*sszák meg a kínaiak.Hétvégén állítólag valami egész magas szám jött ki a Real meccsel kapcsolatban.Azt hiszem eléggé elgondolkodtatja a Liga képviselőit a dolog.Mondjuk én még így se hiszem,h meg merik húzni a deles kezdést de igazából akkor sem lepődnék meg ha de.Arra meg kíváncsi lennék,h vajon világszerte milyen hatással volt a deles kezdés a meccsre mert sztem pl Spanyolországban biztos kevesebben nézték mint este nézték volna.Bár ez tudom,h nem igazán számít főleg h kb annyi Spanyolország lakossága amennyien Kínában megnézték a meccset.(vagy még kevesebb is...)
Azért ha az európai ember fel tud kelni egy NFL meccsért tudjon már a Kínai is felkelni ha klasszikust akar nézni.Nekem meg ne rontsák el a szórakozásomat...
ez igaz, de demotiváló lenne, ha nyernének valenciában,gijonban,sevillában, otthon az AM ellen, és még a clasicón sem sikerülne őket megcsapni.Abban,h még egy bajnokság sem dőlt el decemberben...
Ezzel kapcsolatban azt olvastam,h Jo5énak sem tetszett a korai kezdés,azt mondta,h mintha üres stadionban játszottak volna,úgy sziesztázott a közönség.Tehát valszeg igazából ő sem fogja támogatni az elképzelést és érzésem szerint mi sem. A szövetség akarata dönt,de mivel Múú nagy hatással van rájuk és közismerten a mi kedvünkre tesznek állandóan,így valszeg azért nem lesz délben a meccsBányász írta:Arra meg kíváncsi lennék,h vajon világszerte milyen hatással volt a deles kezdés a meccsre mert sztem pl Spanyolországban biztos kevesebben nézték mint este nézték volna.Bár ez tudom,h nem igazán számít főleg h kb annyi Spanyolország lakossága amennyien Kínában megnézték a meccset.(vagy még kevesebb is...)
Azért ha az európai ember fel tud kelni egy NFL meccsért tudjon már a Kínai is felkelni ha klasszikust akar nézni.Nekem meg ne rontsák el a szórakozásomat...
Abban,h még egy bajnokság sem dőlt el decemberben...viszont ha a madrid a "valencai-atletico-gijon-sevilla" négyest lehozza 100%-osan, és bernabeuban nem nyerünk, akkor nem tudom, hogy miben bízhatunk majd.
milyen erősebb csoport ?? a Lyon akik évről évre egyre sz*rabbbak vagy az Ajax a Bl egyik legkutyaütőbb csapata ??Barcaman1993 írta:A BL-t sztem hagyjuk. Összességében erősebb a csoportjuk, mint a miénk, de az össze cspat kutyaütő a Realhoz képest. Nálunk viszont van egy Milan, ami szintén egyáltalán nem egy nagy szám, de mégis inkább tekinthető nagycsapatnak, mint a Lyon vagy az Ajax. Egyébként teljesen egyetértek veled. Hiába húznánk be a 2 klasszikust, amire jelenleg nincs nagy esély, akkor is ha 7 ponttal többet szednek, akkor már előttünk vannak. Egyszerűen bajok vannak a helyzetkihasználásunkkal. Minden meccset eddig behúzhattunk volna, ha a helyzeteink bemennek. A Real semmivel nem erősebb nálunk, egyszerűen csak hatékonyabb. Szinte helyzet nélkül rúgnak 4-et egy Espanyolnak, míg mi 2-0-ról egy perc alatt leadunk egy már megnyert meccset. Vhogy itt érzem őket jobbnak.shutterisland írta:ez meg a másik véglet, hogy mindenkit seggh.lyének kell titulálni, amiért csalódott, egyrészt a botlások miatt, másrészt meg azért, mert a madrid (jelenleg) a bajnokságban szárnyal, és még a bl-ben is látszik, hogy mennyit fejlődtek, gólt sem kaptak egy, a miénknél erősebb csoportban, és valszeg 100%-osan lesznek csoportelsők tükörsimán.
persze, mondhatjuk, hogy majd a clasicókon megmutatjuk, én leszek a legboldogabb, csak arra hívtam(hívtuk) fel a figyelmet, hogy nem az a két meccs a lényeg, hanem a többin nem szabad egyszerűen botlani, mert ezek nagyon nagyon keveset fognak, és ne hogy 7 vagy több ponttal többet szerezzenek a clasicokon kívül.
mondjuk egy premier leaguet, ami elvileg erősebb, meg lehet nyerni 80 ponttal is, ott belefér 10 vereség meg 4 döntetlen, itt viszont (persze nem biztos, hogy így lesz) de a clasicókon kívüli 36 meccsből jó lenne egy 95-öt alsóhangon összeszedni...tudom, sok, de a bajnoki címhez szerinetm kelleni fog ennyi.
és én csak attól félek, hogy túl sok lesz a botlásunk.
A BL-t sztem hagyjuk. Összességében erősebb a csoportjuk, mint a miénk, de az össze cspat kutyaütő a Realhoz képest. Nálunk viszont van egy Milan, ami szintén egyáltalán nem egy nagy szám, de mégis inkább tekinthető nagycsapatnak, mint a Lyon vagy az Ajax. Egyébként teljesen egyetértek veled. Hiába húznánk be a 2 klasszikust, amire jelenleg nincs nagy esély, akkor is ha 7 ponttal többet szednek, akkor már előttünk vannak. Egyszerűen bajok vannak a helyzetkihasználásunkkal. Minden meccset eddig behúzhattunk volna, ha a helyzeteink bemennek. A Real semmivel nem erősebb nálunk, egyszerűen csak hatékonyabb. Szinte helyzet nélkül rúgnak 4-et egy Espanyolnak, míg mi 2-0-ról egy perc alatt leadunk egy már megnyert meccset. Vhogy itt érzem őket jobbnak.shutterisland írta:ez meg a másik véglet, hogy mindenkit seggh.lyének kell titulálni, amiért csalódott, egyrészt a botlások miatt, másrészt meg azért, mert a madrid (jelenleg) a bajnokságban szárnyal, és még a bl-ben is látszik, hogy mennyit fejlődtek, gólt sem kaptak egy, a miénknél erősebb csoportban, és valszeg 100%-osan lesznek csoportelsők tükörsimán.
persze, mondhatjuk, hogy majd a clasicókon megmutatjuk, én leszek a legboldogabb, csak arra hívtam(hívtuk) fel a figyelmet, hogy nem az a két meccs a lényeg, hanem a többin nem szabad egyszerűen botlani, mert ezek nagyon nagyon keveset fognak, és ne hogy 7 vagy több ponttal többet szerezzenek a clasicokon kívül.
mondjuk egy premier leaguet, ami elvileg erősebb, meg lehet nyerni 80 ponttal is, ott belefér 10 vereség meg 4 döntetlen, itt viszont (persze nem biztos, hogy így lesz) de a clasicókon kívüli 36 meccsből jó lenne egy 95-öt alsóhangon összeszedni...tudom, sok, de a bajnoki címhez szerinetm kelleni fog ennyi.
és én csak attól félek, hogy túl sok lesz a botlásunk.