a "muszáj" -t pontos jéééééével írunkSzakacs írta:es muszaly volt megosszam veletek...

a "muszáj" -t pontos jéééééével írunkSzakacs írta:es muszaly volt megosszam veletek...
Persze, lehet kukacoskodni. De szerintem Te is érted, hogy mire gondoltam. Azt, meg hogy az nso hogyan kerül ide, abszolút nem értem. Ez a szabály, kész.lluisllach89 írta:Ez paraphrase volt nem quote, szerintem. Nevet nem mondtam, nso-t idézve 6-szor nagyobb vitát lehet gerjeszteni - ez így téves, mert itt 0 vita volt emiatt - de ha szabályt szegtem akkor sry, és várom a szankciót.
nem a gyúrásnak van értelme, hanem a felesleges személyeskedésnek..Nazario írta:Shutterisland, remélem nem fog az egészséged rovására menni a Messi vs. C. Ronaldo dolog. Inkább csak gyúrjál, annak van értelme.
Végülis amit elmondott Kaká, az alapján Ronaldo a jobb játékos. A focit viszont nem arra játszák, hogy vki hogyan képes gólt lőni. Ha ez lenne a mérce, akkor talán Ibrát (vagy Gomezt:D) neveznék a legjobbnak. Viszont Ronaldo hiába tud minden hogyan gólt szerezni, ha minden 3. gólja büntető, vagy pár méterről begurítják neki a labdát. Ez a Ronaldinhos és Zidane-os hasonlítás meg egyszerűen nevetséges. R10 és Zizu a futball nagymenői voltak, a gyönyörű cselek, a káprázatos labdák, míg Ronaldo ezek közül semmit nem csillogtat meg. A gólokat kiló számra lövi, de se több, se kevesebb.salas9 írta:„Messi rendkívüli – mondta Kaká egy brazil tévéműsorban. – Azonban az, hogy ki a világ legjobbja, relatív. A futball csapatjáték, sok múlik azon is, mennyire segítenek a csapattársak. Ő és Cristiano a világ két legjobbja jelenleg, de a mai modern futballban Cristiano számít a legkomplettebb játékosnak. Képes gólt szerezni ballal, jobbal, fejjel és szabadrúgásból is. Messi kitűnő képességekkel rendelkezik, ám Cristiano sokoldalúbb nála.”
Teljesen érhető, h ezt mondja. Hogy nézne ki, ha azt mondaná, h Messi a legjobb? Egyszer a Real drukkerek kezdenék szapulni, aztán otthon a brazilok, h azt mondta, h egy argentin a legjobb.salas9 írta:„Messi rendkívüli – mondta Kaká egy brazil tévéműsorban. – Azonban az, hogy ki a világ legjobbja, relatív. A futball csapatjáték, sok múlik azon is, mennyire segítenek a csapattársak. Ő és Cristiano a világ két legjobbja jelenleg, de a mai modern futballban Cristiano számít a legkomplettebb játékosnak. Képes gólt szerezni ballal, jobbal, fejjel és szabadrúgásból is. Messi kitűnő képességekkel rendelkezik, ám Cristiano sokoldalúbb nála.”