Nagyon jól megfogalmaztad Dani!Drigo írta:....

Sajnos úgy látom sokan félreértik.Nem arról van szó hogy bármi gond lenne
a mostani csapattal,sőt..Hihetetlenül szerencsések vagyunk,hogy láthatjuk a legeredményesebb Barcelonát,és biztos vagyok benne hogy nem mostanában lesz még egy ilyen csapat. És ami a szurkolókat illeti,engem különösebben nem zavar hogy mennyi a divat szurkoló,majd lemorzsolódnak
a Pep korszak után,vagy megkomolyodnak jobb esetben.
Sokkal visszatetszőbb az a felhajtás és cirkusz ami a klub körül van az utóbbi
időben. A kötelezően elvárt győzelmek,és kupák(lehetőleg álomjátékkal),és mindeközben a csapból is Messi és a Barca folyik..Ha jártok más fórumokra
ahol focival foglalkoznak,láthatjátok hogy mennyien köpködnek a csapatra,pont ez miatt. És miután újabb címek kellenek,minden évben be kell vásárolni,ami nem is mindig jól sül el. Többek közt ennek köszönhetjük a mezszponzort is. És nem azért jó visszanézni mert annyira jobb volt,hanem mert jó látni hogy honnan jutottunk el idáig.
Persze borzalmas volt nézni hogy zsinórban vert minket mindenki,de annál édesebb volt a siker. Most meg semmi extra,győztünk oké,jöhet a következő..Nem ugyanaz. Remélem érthető,amit kiakarok hozni az egészből. Persze büszke vagyok a BL címekre,és a bajnoki címekre is,de
vannak akiknek nem ez a legfontosabb,és biztos olyan is van aki minden másnál előrébb helyezi ezeket. A lényeg az hogy klub helyett,egyre inkább
üzleti vállalkozás lesz a Barcelonából és ezzel olyan valami fog elveszni
amit nagyon fog hiányozni,és nagyon nehéz lesz visszaszerezni.