Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
a csodában sem bízik az osasuna? nem csodálom,hisz a cikk szerint 10 játékossal állnak ki 

Kösz, javítvaLM10 írta:Az Osasuna ellen január 4-én késő este játszik a csapat a Camp Nouban, majd december 8-án már az Espanyol otthonában kell városi rangadót játszani, ami kifejezetten kemény csatának ígérkezik, köszönhetően a kék-fehérek jó formájának.
Január 8 lesz az

.
- LM10
- Director del Fútbol
Az Osasuna ellen január 4-én késő este játszik a csapat a Camp Nouban, majd december 8-án már az Espanyol otthonában kell városi rangadót játszani, ami kifejezetten kemény csatának ígérkezik, köszönhetően a kék-fehérek jó formájának.
Január 8 lesz az
Január 8 lesz az

Egy apró észrevétel.
"KIEMELTE JÁTÉKOSAI HOZZÁÁLLÁSÁT | MEGKÖSZÖNTE A SZURKOLÓK TÁMOGATÁSÁT
Pep: "Jól végezzünk a dolgunkat"
B. Tamás | 2011. 12. 23., 10:43"
Ez valahogy másképp kéne szerintem.
"KIEMELTE JÁTÉKOSAI HOZZÁÁLLÁSÁT | MEGKÖSZÖNTE A SZURKOLÓK TÁMOGATÁSÁT
Pep: "Jól végezzünk a dolgunkat"
B. Tamás | 2011. 12. 23., 10:43"
Ez valahogy másképp kéne szerintem.

-
- Capitá del Barça
Ma kaptam meg az eheti hvg-t, s van benne egy interjú Laporta-val, (elsősorban Katalónia elválása Spanyolországtól a téma, de esik szó természetesen a csapatról, hétvégi 1-3-ról, Rosell-ről, ill. Kubaláról is.
Ha érdekel valakit, akkor szivesen bescannelem.
Üdv:
Enjoy
UI:
Várható a közeljövőben, hogy ráncfelvarráson esik át az oldal, mint pl a hivatalos barca oldal?
SZERK.:
Letöltés: Laporta interjú
Ha érdekel valakit, akkor szivesen bescannelem.
Üdv:
Enjoy
UI:
Várható a közeljövőben, hogy ráncfelvarráson esik át az oldal, mint pl a hivatalos barca oldal?

SZERK.:
Letöltés: Laporta interjú

- Varatrix
- Director del Fútbol
Nem akarok kukacoskodni, de a Galériánál a Villa sérülése berányékolta a döntőbe jutást, az szemet szúr. 

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Így van, pont ezért írtam.fcbarca0827 írta:Nem Döntőnek írták, hanem Helyosztónak, amit mindenképp játszunk...herlius írta:A "következő meccsek" mezőbe már előre beírtátok a csapat vasárnapi döntőjét is. Értem én, hogy "kötelező" feladat a katariak legyőzése, de azért nem kellene ennyire tutira menni. Ez az oldal mindig a visszafogottságáról volt híres, maradjunk már továbbra is ebben a mederben.
Bár a vasárnap 11:30 az gondolom a Döntő ideje.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nem Döntőnek írták, hanem Helyosztónak, amit mindenképp játszunk...herlius írta:A "következő meccsek" mezőbe már előre beírtátok a csapat vasárnapi döntőjét is. Értem én, hogy "kötelező" feladat a katariak legyőzése, de azért nem kellene ennyire tutira menni. Ez az oldal mindig a visszafogottságáról volt híres, maradjunk már továbbra is ebben a mederben.
Bár a vasárnap 11:30 az gondolom a Döntő ideje.

szerk.: Akkor nem szóltam.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.12.12. 14:37:20-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
A "következő meccsek" mezőbe már előre beírtátok a csapat vasárnapi döntőjét is. Értem én, hogy "kötelező" feladat a katariak legyőzése, de azért nem kellene ennyire tutira menni. Ez az oldal mindig a visszafogottságáról volt híres, maradjunk már továbbra is ebben a mederben.
Chrome-al nekem se megy, IE-be pedig minden aláhúz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nekem Chrome-mal, FF-szal, Operával és IE-vel is minden rendben.visca el barca írta:ha csak annyit ir be vki az url cimsorba h www.eurobarca.hu semmit nem tölt be az oldal. nálam már napok ota igy van... (/index.php-vel tudom csak behozni)
Ma du. volt egy kis gond a domain szolgáltatónál (fizetés nem ment át időben), ezért volt egy kis kiesés.
Nekem egész délután nem jött be, de most Chrome-mal is működik.
Egyébként látszik egy elég nagy rés, kb. 13:00 és 16:00 között nem született egyetlen hozzászólás sem
Egyébként látszik egy elég nagy rés, kb. 13:00 és 16:00 között nem született egyetlen hozzászólás sem
Chrome-al nekem se jön be...de Tűzrókával jó 

- visca el barca
- Presidente del Barça
ha csak annyit ir be vki az url cimsorba h www.eurobarca.hu semmit nem tölt be az oldal. nálam már napok ota igy van... (/index.php-vel tudom csak behozni)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

"Visszatérni? Soha nem lehet tudni"
Touré Yaya számára még minidg a Barça a legjobb | Interjú
szerintem az "mindig" akart lenni
Touré Yaya számára még minidg a Barça a legjobb | Interjú
szerintem az "mindig" akart lenni

Nálam minden oké.LM10 írta:Csak nekem irtó lassú tegnap óta az oldal?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.