A keretfrissítésekhez kell gold felhasználó? Gondolom igen..
Egyébként gyorsan leszedem boxra a demóját, hogy biztosra menjek

KösziMessidona10 írta:Nekem eleinte mindenki belsővel rúgta, aztán rájöttem, hogy nem elég elkapni a zöld sávot, nyomva kell tartani a lövést kissé, hogy ereje is legyen. Miután az erősséget beállítottad és elengedted a lövést, akkor kell megnyomni az irányt. Nem addig, amíg elrúgja, csak egy rövid ideig. Megfigyeltem a 11-ben is már, hogy ha a jobb kart éppen ellentétes irányba húzod a bal karral (ezzel állítasz irányt), akkor még jobban helyezi (persze ezt is csak rövid ideig).bottlikakos írta:Meg tudná valaki mondani h kell tizenegyest lőni?(kontrollerrel)Egyszerűen minden lövésem fölé megy.Csak az megy be,ha középre,a kapus helyére lövöm.....
Ha elég erőt adsz a lövésnek, akkor is lehet helyezni (belsővel), azt hiszem a célzott lövés módosítót kell hozzá nyomva tartani (nálam X, de ugye ez mindenkinél más). Irányt ilyenkor is rövid ideig nyomj.
És van még a Panenka-módszer, azaz amikor középre pöccinted a labdát. Ha elvetődik a kapus, bejön, ha nem, akkor nem igazán... Ilyenkor az iramvezérlés (amit ha cselezel, cseleknél tartasz nyomva) gombot kell kezdettől fogva nyomni, az erő mindegy, csak találjon kaput.
Remélem tudtam segíteni.
Nekem eleinte mindenki belsővel rúgta, aztán rájöttem, hogy nem elég elkapni a zöld sávot, nyomva kell tartani a lövést kissé, hogy ereje is legyen. Miután az erősséget beállítottad és elengedted a lövést, akkor kell megnyomni az irányt. Nem addig, amíg elrúgja, csak egy rövid ideig. Megfigyeltem a 11-ben is már, hogy ha a jobb kart éppen ellentétes irányba húzod a bal karral (ezzel állítasz irányt), akkor még jobban helyezi (persze ezt is csak rövid ideig).bottlikakos írta:Meg tudná valaki mondani h kell tizenegyest lőni?(kontrollerrel)Egyszerűen minden lövésem fölé megy.Csak az megy be,ha középre,a kapus helyére lövöm.....
http://www.youtube.com/watch?v=Q3BCtk8sGP0bottlikakos írta:Meg tudná valaki mondani h kell tizenegyest lőni?(kontrollerrel)Egyszerűen minden lövésem fölé megy.Csak az megy be,ha középre,a kapus helyére lövöm.....
Mert nem kell folyamatosan húzva tartani a kontrollert. Csak egy kicsit kell elhúzni valamelyik irányba/magasságba, illetve, ha nagyon jól akarsz helyezni, akkor kicsit jobban elhúzni. De ezt tudod gyakorolni az arénában. Ott azt hiszem az LB-vel vagy valami gombbal elő tudod hozni, hogy lásd mi történik, ha elhúzod a kontrollert. Na és azzal kitapasztalhatod elég könnyedén.bottlikakos írta:Meg tudná valaki mondani h kell tizenegyest lőni?(kontrollerrel)Egyszerűen minden lövésem fölé megy.Csak az megy be,ha középre,a kapus helyére lövöm.....
Egyszerű, passz előtt nyomd le(ha van kontrollered)az RB-t+passz gomb.Ennyi.Messidona10 írta:A játékélmény javítása érdekében (nekem legalábbis élvezhetőbb lett) érdemes a következő beállítást elvégezni:
Az irányítás beállításainál a vezérlő menüpontban vannak egyéb beállítások (nem tudom pontosan a fül címét), annak a legalján van a védekezés típusa. Taktikusra van állítva, de ha átállítjátok a hagyományosra, jóval barátságosabb a helyzet, a támadás hatásfoka sokkal javul, sőt, szerintem a saját védekezés is könnyebben kezelhető.
Így is lehet alkalmazni azokat az elemeket, amik az oktatásban szerepelnek. Én a csapattárs feltartását szoktam leginkább kihasználni, de a lökés-húzás is hasznos, mikor a szélsőt üldözöm.
Nem tudja valaki, hogy a roulette backheel nevű cselt hogyan lehet megcsinálni? Ez az a csel, amikor egy félfordulatot vesz a játékos, majd ott elsarkalja a labdát.
és azt hogy tudom frissíteni?Messidona10 írta:Nekem is 64-es. DirectX-et frissítetted? Nálam is ez volt, mert nem pipáltam ki a telepítőnél.Facsy írta:ujra kellet huzni a win7et,mostmár 64bites,és felraktam a fifa 12-t és mikor elinditanám,akkor csak azt a kező képernyőt kirakja,tölt egy kcisit aztán semmi...kilép az asztalra...nem tudja vki mi a teendő?:S kicsit idegesít mert a 32 bitesen simán ment :S
Nekem is 64-es. DirectX-et frissítetted? Nálam is ez volt, mert nem pipáltam ki a telepítőnél.Facsy írta:ujra kellet huzni a win7et,mostmár 64bites,és felraktam a fifa 12-t és mikor elinditanám,akkor csak azt a kező képernyőt kirakja,tölt egy kcisit aztán semmi...kilép az asztalra...nem tudja vki mi a teendő?:S kicsit idegesít mert a 32 bitesen simán ment :S
Ez igaz. A 12-ben meg profin meg kell izzadjakKalap1988 írta: Nekem nem volt már kihívás a 11, ennek ellenére a 12-ben még nem merem minden meccsen világklasszisra tenni, csak a kisebb csapatok ellen ( Barcelonával is!!).
Sehogy. Ez csak egy játékstílus (legalábbis így konkrétan nem találtam benne. Maximum, ha jól emlékszem, akkor 2db védekezés között lehet választani a taktikában. 1. a játékosok követése a 2. pedig a lestaktikás, de ebben nem vagyok biztos (nem vagyok otthon).soadroli írta:Csak idegességemben írtamBobberto írta: Evvel vitatkoznékSzerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb. Ügyesen kell zónavédekezést használni. Azaz a posztokról lévő játékost, akikkel védekezel, nem szabad túlságosan elmozdítani a posztjáról/"körzetéből", csak az adott területén belül szabad vele. Akkor is csak mint légy a biomasszára tapadni az emberre és finoman lökdösni.
A góllövészet pedig egy megint csak más tészta.De ez csak saját vélemény, nekem eddig bejött.
![]()
De ezt a zónavédekezést hogy kell beállítani?? Mert rohadtul felb@sz mikor szaladgálok az ellenfél után, hogy elvegyem a labdát, ezzel megy el a meccs nagy része
Szerintem a 12-vel várd meg, míg a 11-el legendás módon senki sem ellenfél. Ezt halál komolyan mondom. Számomra legalábbis óriási különbség volt a kettő közt nehézségben. Nekem nem volt már kihívás a 11, ennek ellenére a 12-ben még nem merem minden meccsen világklasszisra tenni, csak a kisebb csapatok ellen ( Barcelonával is!!).víscaelbarca!forever írta:akinek megvan a FIFA 12 az beszámolna nekem arról hogy megérné-e megvenni 13ezerért ???? meg olyan infókat hogy miben jobb mint a 11, esetleg a PES-t nem-e érné meg jobban megvenni ? előre is köszi.....
most a 11el tolom ( amíg ki nem javítom a jegyeimet és kapok több zsebpénzt vagy magát az új játékot) kezdtem egy karrier módot a cityvel, mivel még nem vittem profi nehézségi szinten PLt, csak La Ligát azt meg a Reallal és Barcával is szinte hibátlanul megnyertem. Gondoltam hátha PLbe több pontot vesztek és nehezebb meg izgalmasabb lesz.
Eladtam a selejtet meg azokat a játékosokat akiket nem akartam a keretbe látni, így össze jött a 130 millió mellé kb még 50 millió euró. El is költöttem mind a 180 millió eurót :lolÉrkezett Hamsík, Bastos,Young, Xabi Alonso, Dzeko, Ashley Cole távozott: Adebayor,Santa Cruz, Joe,stb
Így ezzel a kerettel dolgozom 1. szezonba:
kezdő:
------------------Hart--------------------
Richards---K.Touré----Lescott---A.Cole
--------------------------------------------
--------Y.Touré---Xabi Alonso-----------
Young---------Hamsík---------Bastos----
-------------Dzeko/Balotelli--------------
cserék: Kolarov,Kompany,Barry,Silva,Tevez,A. Johnson, Balotelli/Dzeko
+ Millner,Vieira,De Jong, Given,Boateng,Zabaleta
A felkészülési meccseim elég felemásra sikeredtek, az Olympique Marsi
ei ellen nyertem 1-0ra Tevez büntetőjével, majd 1-1 az Anderlect ellen és 3-1re vertem Dortmundot. A PLben eddig fordulón vagyok túl 5 győzelem( New Castle,Tottenham,Arsenal,Liverpool,Everton) és 1 döntetlen (MU)
1. helyen állok 20 lőtt és 1 kapott góllal Balotelli vezeti a góllövő listát 8 találattal
köszi ha elolvastad
Csak idegességemben írtamBobberto írta: Evvel vitatkoznékSzerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb. Ügyesen kell zónavédekezést használni. Azaz a posztokról lévő játékost, akikkel védekezel, nem szabad túlságosan elmozdítani a posztjáról/"körzetéből", csak az adott területén belül szabad vele. Akkor is csak mint légy a biomasszára tapadni az emberre és finoman lökdösni.
A góllövészet pedig egy megint csak más tészta.De ez csak saját vélemény, nekem eddig bejött.
Evvel vitatkoznéksoadroli írta:Ez a legszarabb fifa!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Help Mesoadroli írta:Srácok és ezt a zónavédekezést hol lehet beállítani? Sehol se találtam
Kenny Otigba. Milyen szépen csengő magyar név!Forcabarca8 írta:nem olyan rossz ez a manager mód..és találtam hozzá egy oldalt,aki akarja,bújja át.minden tehetség benne van (még messiék is,hogy mennyit fejlődnek)
http://fifagamersblog.com/2011/10/10/fi ... -carriere/
ezek szerint 11 olyan magyar játékos van benne, akiknek alapbeállítás szerint egy növekedés érhető el. ezért vettem is meg otigbát
Most ugyan a Sheffield Utdes menedzseremre összpontositok, de 1. osztályban most 5 meccs után 5 pontferninho írta: kb 5 vereséggel kiestem a másodba....![]()
aztán 17 ponttal nem sikerült visszajutnom...
most meg egy laza 6-0-0 mérleggel megint az első osztályban vagyok...
már-már én sem hiszem el mekkora hullámvölgyekbe tudok kerülni...
amúgy a válogatottak vmi hihetetlen rosszul vannak összeválogatva...
angolban Lennon, Richards, SWP sehol
brazilban meg jól jönne a Hulk, Bastos, Vágner Love, Welliton négyes
kb 5 vereséggel kiestem a másodba....bence-barca írta:Nem is számítok ilyenekreferninho írta: ...![]()
Én kiharcoltam a bent maradást, azóta meg kikaptam így elúszott a bajnoki cím és új szezonban eddig 4 meccs után csak 2 ponttal állok![]()