Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
húú hát megfontolom az biztos, valamit kezdenem kell ezzel a helyzettel.piton írta:Ahhoz hogy sok pénzhez juss, el kellene adnod a belső középpályásaidat a 3-ból,legalább 2-őt, jó pénzt kapnál értük,amiből tudnál venni term.feletti,titáni védőket (én azt ajánlom, hogy fiatalokat vegyél 22-23 éveseket így aztán egy jó ideig nem lesz gond a védelemmel), vagy egy jó kapust, és ha van utánpótlásod a középpályára, pl. a mostani szélsőidet berakhatod a megüresedett belső posztokra. Nyilván így a középpályád gyengülni fog, de idővel újra lesz egy erős kp-ád, a védelem mellett.csabooo írta:hát nagyon lefelé húz a szekér a hatodba..
tudtam, hogy nem lesz könnyű, múltszezonba is az utolsó fordulóban maradtam bennt, és hát azután próbáltam erősíteni a csapatot, de semmi...egy támadó jött, nem váltotta meg a világot, bár rúg egy két gólt legalább.
ami aggasztó, hogy a védelmem purc, a középpálya, hááát... végülis jó kéne legyen, mert azt edzek, de a 3 középső kpsom jó, mind természetfelettiek, de a két szélső kpm az max 3 csillagot ér el meccsenként...
a baj az, hogy nincs sok pénzem, és így nem tudok MINŐSÍTÉSI érősítészeket szerezni. Azért minősítésieket, mert már tele van a hócipőm a jobbnál jobbnak kikiáltott játékosokkal, és amikor leigazolom, jó ha felét hozzák annak, amilyennek kéne lenniük.
leghamarabb védelmet kéne erősítsek, na meg egy jó kapus..
nem tudom lehet ha kellene egy jó edző is.
akit érdekel a sorsom, és tudna adni 1-2 tanácsot is, az nézzen be ide:(179956)
bár azt is meg értem, hogy ha nem olvassátok el, mert túl hosszú![]()
de aki megteszi annak már köszönet
Én is kp-t edzek, és így csinálom.Nem rég,az eladott középpályásaim árából, titáni gólszerzésű, remek átadással rendelkező fiatal csatárokat vettem,de a középpályám sem gyengült sokat,mert meg volt az utánpótlásom akik előléptek az A csapatba. A következő lépés a kapusom lecserélése lesz.
Ráuntam. Már nem hoz izgalomba... Ez a sok irracionális eredmény kiakaszt, egyetem mellett igazán foglalkozni sem tudok vele, pl. játékoskeresés, végeztem, kösz Hattrick, jó volt, de ennyi, vége.MichaaBee írta:Ne szórakozz már velem!Rinku írta:Hogy lehet törölni magam a Hattrickből?Egyébként sehogy se lehet, ha abba akarod hagyni (NE!:D), akkor 7 hétig ne lépj be.
Ha olyat akarsz, aki sokat ad a támadáshoz, de alapban is jó, akkor olyan kell, akinek a védekezése és a szélsőjátéka kb. egy szinten van. Átadás nem kell, csak ha nagyon gyakran játszol ellentámadást. Ez a két képesség kell aztán csüsz.Puyol05 írta:Üdv!
Szeretnék a közeljövőben szélső hátvédet igazolni. Milyet vegyek? Pontosabban melyek a szélső hátvédek főbb erényei? Szélsőjáték, védekezés ez alap. Plusz legyen neki átadása, ami nagyon fontos, eddig képben vagyok. A játékszervezését mennyire használja? Spece milyen legyen? Gyors?
Valami nagyon brutál játékos kéne nekem, ami ott van védekezésben is és támadásban is. Inkább afféle támadó szélső bekk. De az sem baj, ha alapban játszik.
Ja és nagyjából milyen képességekig érdemes keresgélni? Tudom, ameddig van rá money, de azért mégis...
Remélem tud valaki segíteni.
Ne szórakozz már velem!Rinku írta:Hogy lehet törölni magam a Hattrickből?
Ahhoz hogy sok pénzhez juss, el kellene adnod a belső középpályásaidat a 3-ból,legalább 2-őt, jó pénzt kapnál értük,amiből tudnál venni term.feletti,titáni védőket (én azt ajánlom, hogy fiatalokat vegyél 22-23 éveseket így aztán egy jó ideig nem lesz gond a védelemmel), vagy egy jó kapust, és ha van utánpótlásod a középpályára, pl. a mostani szélsőidet berakhatod a megüresedett belső posztokra. Nyilván így a középpályád gyengülni fog, de idővel újra lesz egy erős kp-ád, a védelem mellett.csabooo írta:hát nagyon lefelé húz a szekér a hatodba..
tudtam, hogy nem lesz könnyű, múltszezonba is az utolsó fordulóban maradtam bennt, és hát azután próbáltam erősíteni a csapatot, de semmi...egy támadó jött, nem váltotta meg a világot, bár rúg egy két gólt legalább.
ami aggasztó, hogy a védelmem purc, a középpálya, hááát... végülis jó kéne legyen, mert azt edzek, de a 3 középső kpsom jó, mind természetfelettiek, de a két szélső kpm az max 3 csillagot ér el meccsenként...
a baj az, hogy nincs sok pénzem, és így nem tudok MINŐSÍTÉSI érősítészeket szerezni. Azért minősítésieket, mert már tele van a hócipőm a jobbnál jobbnak kikiáltott játékosokkal, és amikor leigazolom, jó ha felét hozzák annak, amilyennek kéne lenniük.
leghamarabb védelmet kéne erősítsek, na meg egy jó kapus..
nem tudom lehet ha kellene egy jó edző is.
akit érdekel a sorsom, és tudna adni 1-2 tanácsot is, az nézzen be ide:(179956)
bár azt is meg értem, hogy ha nem olvassátok el, mert túl hosszú![]()
de aki megteszi annak már köszönet
Nekem épp van 1 kint a piacon, annyi, hogy benne van a korban, de elég nálam elég [auto_cenzúra] teljesít. Ha gondolod nézz rá, ma este jár le.Puyol05 írta:Üdv!
Szeretnék a közeljövőben szélső hátvédet igazolni. Milyet vegyek? Pontosabban melyek a szélső hátvédek főbb erényei? Szélsőjáték, védekezés ez alap. Plusz legyen neki átadása, ami nagyon fontos, eddig képben vagyok. A játékszervezését mennyire használja? Spece milyen legyen? Gyors?
Valami nagyon brutál játékos kéne nekem, ami ott van védekezésben is és támadásban is. Inkább afféle támadó szélső bekk. De az sem baj, ha alapban játszik.
Ja és nagyjából milyen képességekig érdemes keresgélni? Tudom, ameddig van rá money, de azért mégis...
Remélem tud valaki segíteni.
Ha nem fontos a kp,tehát simán nyersz akkor egyértelműen lazázd le és majd a legfontosabb meccsen nyomj normált,mert ha normáloznál azzal csak azt érnéd el h a ts esik továbbBarcaman1993 írta:Köszi szépen. Akkor most fellegjárón van, érdemes lazázni a következő meccsemen? Vagy a normál is elég?
Köszi szépen. Akkor most fellegjárón van, érdemes lazázni a következő meccsemen? Vagy a normál is elég?bowlinggolyo írta:Földi paradicsom szinten biztos h nem fogsz tudni játszani ha csak nem játszol a kupában előtte,de még akkor is esik egy szintet,ha viszont nincs kupa meccsed akkor visszaesik 2 szintet,de az is elég jó kp eredményez.Barcaman1993 írta:Akkor ha lazázok még1-et, akkor földi paradicsom szinten tudok tolni egy meccset? Csak mert a bajnokság 3. legerősebb csapat ellen játszom a 4. fordulóban ráadásul,l idegenben, jó lenne egy full brutál kp.
Földi paradicsom szinten biztos h nem fogsz tudni játszani ha csak nem játszol a kupában előtte,de még akkor is esik egy szintet,ha viszont nincs kupa meccsed akkor visszaesik 2 szintet,de az is elég jó kp eredményez.Barcaman1993 írta:Akkor ha lazázok még1-et, akkor földi paradicsom szinten tudok tolni egy meccset? Csak mert a bajnokság 3. legerősebb csapat ellen játszom a 4. fordulóban ráadásul,l idegenben, jó lenne egy full brutál kp.
Akkor ha lazázok még1-et, akkor földi paradicsom szinten tudok tolni egy meccset? Csak mert a bajnokság 3. legerősebb csapat ellen játszom a 4. fordulóban ráadásul,l idegenben, jó lenne egy full brutál kp.MichaaBee írta:Nincs ilyen, hogy adott vezetői képességnél meg van szabva a maximum. Minden edzőnél ugyanannyit megy fel a csapatszellem, csak a gyengébbeknél jóval gyorsabban esik és nem tudja elérni a maxot. De mivel a megfelelő vezetői képesség a legmagasabb jó vezetői képességgel egyenértékű, így ott természetesen el tudja érni a földi paradicsomot. Aztán a következő meccs kezdetére mindig visszaesik. Itt egy táblázat.Egyébként megfelelő vezetőjű edzőnél mekkora a max. csapatszellem? Most fellegjárón van, de ennél már csak 1 magasabb szint van. Vki válaszolna nekem?
Hidd el, nagyon nem szedett-vetett társaság az.Barcaman1993 írta:Bár ez az U20-as vezetőség eléggé szedett-vedett társaságnak tűnik. Ma 20.00-kor meccs van, erre a keretben még 1 játékos sincsen. ezt ki érti? Max. akkor ha ez emberemet meghívjákBár az durva lenne 17 évesen...
Szerk: Na az utolsó pillanatban már gyűlnek az emberek.
Nincs ilyen, hogy adott vezetői képességnél meg van szabva a maximum. Minden edzőnél ugyanannyit megy fel a csapatszellem, csak a gyengébbeknél jóval gyorsabban esik és nem tudja elérni a maxot. De mivel a megfelelő vezetői képesség a legmagasabb jó vezetői képességgel egyenértékű, így ott természetesen el tudja érni a földi paradicsomot. Aztán a következő meccs kezdetére mindig visszaesik. Itt egy táblázat.Egyébként megfelelő vezetőjű edzőnél mekkora a max. csapatszellem? Most fellegjárón van, de ennél már csak 1 magasabb szint van. Vki válaszolna nekem?
Most mondjam azt, hogy 7-8 gólt minimum?MichaaBee írta:Így, hogy József Fehér nem emlékszem, de ha azt mondod, hogy 17 év vége kiemelkedő csatár, aki ragyogóra lépett, akkor igen.Barcaman1993 írta:A bosszús kiesés után most egy kicsit jobb kedvem lett. MichaBee ugye emlékszel József Fehér játékosomra? Megvettem 17 évesen 80 naposan kb, 2 edzés után már ragyogó szinten van a gólszerzéseMégse voilt így már olyan rossz üzlet
Ily módon már jó vétel volt egyértelműen.
Ki mit vár a hétvégén?
Így, hogy József Fehér nem emlékszem, de ha azt mondod, hogy 17 év vége kiemelkedő csatár, aki ragyogóra lépett, akkor igen.Barcaman1993 írta:A bosszús kiesés után most egy kicsit jobb kedvem lett. MichaBee ugye emlékszel József Fehér játékosomra? Megvettem 17 évesen 80 naposan kb, 2 edzés után már ragyogó szinten van a gólszerzéseMégse voilt így már olyan rossz üzlet