Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mascherano? Volt valami meg nem adott gól, vagy mi?recrea írta:Úgy nézem Masch is betalált, az meg olyan "piques" volt.
Mindkét gólban vastagon benne volt.shutterisland írta:betalált a 2-1-re megnyert kolumbiai elleni meccsen.![]()
kicsit "gomezesre" sikerült
1.25...
http://football-highlight.com/en/world- ... ntina.html
Imádom a filmjeit és remek színész, viszont szerintem amik ezek mögött állnak (balhézás, bulizás minden téren) szerintem nem éppen oda való.Kalap1988 írta:Messifan! Mi bajod van Charlie Sheennel? Félreértés ne essék, nem mondom, hogy ő nyerje ( bár nem erős a lista), de ő legalább egy nem rossz színész, aki néha ki is áll az elvei mellett ellentétben a hollywoodi színésztársainak 99%-al... ( pl. a Szakasz című film, vagy 09/11 idején tanúsított elfogulatlan igazságkeresése stb-stb. Persze rengeteg rossz filmben játszott, nem istenítem, de ő legalább, ha nem is többet,de ennyit tett.)
Off: Minden hsz-ben szerepelt Messi és szóltunk róla is, ráadásul úgy, hogy használtunk ékezeteket és írásjeleket.....bingyi26 írta:Semmi koze messi es a focihoz ez bulvar menjetek az offtopicba es ot osszatok a semmit bezzeg mast egy rossz szoert mar kitiltananak de titteket nem'
Az.Zbacsi írta:Ő azért csak nem. Egész életében 1 centet sem adományozott, saját lányát évekig letagadta... egyáltalán hogy fér a jelöltek közé ? Elb@szott egy világ ez...Ilúvatar írta:az nagyon laza lenne, ha messi nyernéde minden bizonnyal Steve Jobs lesz az év embere sztem.
mondjuk ezeket én nem tudtamZbacsi írta: Egész életében 1 centet sem adományozott, saját lányát évekig letagadta... egyáltalán hogy fér a jelöltek közé ? Elb@szott egy világ ez...
Ő azért csak nem. Egész életében 1 centet sem adományozott, saját lányát évekig letagadta... egyáltalán hogy fér a jelöltek közé ? Elb@szott egy világ ez...Ilúvatar írta:az nagyon laza lenne, ha messi nyernéde minden bizonnyal Steve Jobs lesz az év embere sztem.
Mondjuk Putyinnál és Obamanál Messi jobban megérdemelné és ez nem viccdaffy írta:ha messi megnyeri,azonnal töröljétek az acc-om,mert cudar világ lesz. minden tiszteletem az övé,remek sportember,de na...
nem írtam és nem is szeretnék semmi bántót,de ez számomra nevetséges. a kérdésre válaszolva nem,nem tehettek,de ami itt esetleg után fog történni,attól én megkímélném magam és a forumot is. nem tudnék nyugodt lenni és azt hiszem,hogy olvasnék olyat,ami rátenne 1-2 lapáttal még(teszem hozzá,hogy ez már most is a határon mozog,de tűr az ember,amíg lehet. inkább nem írok sehova semmit,de ez szíven ütött)lluisllach89 írta:Tehetünk róla hogy minket tol a média?daffy írta:ha messi megnyeri,azonnal töröljétek az acc-om,mert cudar világ lesz. minden tiszteletem az övé,remek sportember,de na...
Tehetünk róla hogy minket tol a média?daffy írta:ha messi megnyeri,azonnal töröljétek az acc-om,mert cudar világ lesz. minden tiszteletem az övé,remek sportember,de na...
Ha pedig Charlie Sheen akkor az én accomat törölhetitekdaffy írta:ha messi megnyeri,azonnal töröljétek az acc-om,mert cudar világ lesz. minden tiszteletem az övé,remek sportember,de na...
jéé tényleg.... bazz... most már értem hogy miért nem volt barca mez a reklámokban...messideco írta:Így csak az argentin mezekben szerepelhet reklámokban![]()
Ilúvatar írta:bazze, beruháznék egy ilyen logós pólóraCapon írta:http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... i_a_marka/
Adidasnál egyre jobban építenek Messire (persze ez nem meglepő).
Kíváncsi lennék mennyit akaszt le évente az Adidastól!
bazze, beruháznék egy ilyen logós pólóraCapon írta:http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... i_a_marka/
Adidasnál egyre jobban építenek Messire (persze ez nem meglepő).
Kíváncsi lennék mennyit akaszt le évente az Adidastól!