Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Konkrétan ott a példa Németországra, ahol az átlagos kezdő 11-ben több külföldi származású ember van, mint német - mégis kiválóan szerepelnek. Úgyhogy én sem érzem, hogy ez probléma lenne számunkra.LG írta:Nekem nem lenne bajom ezzel. Hiába nem magyar származásúak, lehet jobban hajtanának, és többet tennének a csapatért, mint pár magyar kollégájuk. Más sportokban is nem magyar származású, kiváló sportolóink, akiket mégis ugyanúgy magunkénak érzünk.Messa írta:Egyébként itt Fehérváron egyre többet beszélnek róla, hogy André Alves letenné a magyar állampolgárságot, hogy szóbakerülhessen a válogatott. Nikolics már letette, szóval ő bármikor szerepelhetne, ha behívják. Szvsz egy Feczesinnél mindkettő bőven jobb, de megkockáztatom hogy Priskin szintjét is lehoznák.
És ott van még Leandro, a balhátvéd. Csak hát ugye nem magyarok... Ti hogy vagytok ezzel?
Nekem nem lenne bajom ezzel. Hiába nem magyar származásúak, lehet jobban hajtanának, és többet tennének a csapatért, mint pár magyar kollégájuk. Más sportokban is nem magyar származású, kiváló sportolóink, akiket mégis ugyanúgy magunkénak érzünk.Messa írta:Egyébként itt Fehérváron egyre többet beszélnek róla, hogy André Alves letenné a magyar állampolgárságot, hogy szóbakerülhessen a válogatott. Nikolics már letette, szóval ő bármikor szerepelhetne, ha behívják. Szvsz egy Feczesinnél mindkettő bőven jobb, de megkockáztatom hogy Priskin szintjét is lehoznák.
És ott van még Leandro, a balhátvéd. Csak hát ugye nem magyarok... Ti hogy vagytok ezzel?
Csak őt neMessiFan írta: Én még Tiszát próbálnám meg újra a támadósorban egy barátságos erejéig.
Ez a kezdő nálam is rendben lenne, csak Vargát semmiféleképpen nem hagynám ki a kezdőből. Rudi és Szalai jelen pillanatban a 2 legjobb magyar csatár.Messa írta:Juhásszal én különösebb bajt nem látok, Vanczák meg évek óta egy vicc, komolyan nem tudok már rá mit írni. Bogdán hatalmas volt ma, nem tenném már vissza Királyt a kapuba.
------------------Bogdán-----------------
-Lázár---Korcsmár--Juhász----Laczkó
------------------Elek---------------------
-Koman-----------------------Dzsudzsák
------------Gera--------------------------
----------------Szalai---------Rudolf-----
Ezzel a kezdővel lehet keresnivalónk a továbbiakban szerintem, Szalait nagyon várom már hogy felépüljön.
Egyetértek, hogy a belső védő poszt nevetséges, főleg, hogy a padon ott volt Lipták, akit nem rég "szántak" meg csapattal. Az is jogos, hogy Varga középen jobb, DE!!!! Nincs jobbhátvédünk. A magyar védőkre nézve gáz, hogy 1 középpályásnak kell jobb bekket játszani, mert sokkal jobb náluk. Laczkóval sincs semmi bajom, de Leandro-t legalább barátságos meccsen kipróbálnám hátha... Bogdán nagyon jó kis kapus lesz, jobb, mint Gulácsi sokkal.MessiFan írta:Szerintem ilyen rossz belsővédő párost még nem látott a föld. Juhász nem értem mit keres még mindig az Anderlecht-ben, Vanczák meg egy vicc.
Szvsz a keretből egy normális középpályát simán össze lehetne hozni, de nem.
Amit soha sem fogok megérteni: Varga mióta jobb bekk? Miért kell szegényt ott játszatni? Megértem, hogy így is többet nyújt a csapatnak mint bárki más azon a poszton, de középen mégiscsak jobb.
ólédien.
Egyébként csak én látom úgy, hogy rabona-val próbálkozott?FtcSikiHun írta:És már indult a gólörömhöz csak rájött, hogy a saját kapujába lőtte. hatalmas
Vanczák annyira belejött a góllövésbe a Sion-ban, hogy itt is meg akarta mutatni, hogy mit tud...amúgy olyan Inzaghisra sikerült ez a gól.Fecooo írta:grat Egervári!![]()
![]()
![]()
kellett neked erőltetni folyamatosan ezt a selejtet... ne haragudjatok rám, de én örülök ennek most! majdcsak felfogják már, h vilikének még a kerettagság is túl nagy kegy, nemhogy a játék...
Úgyse jön rá... Túl elvakult ahhoz. Vilinek pedig külön gratulálokFecooo írta:grat Egervári!![]()
![]()
![]()
kellett neked erőltetni folyamatosan ezt a selejtet... ne haragudjatok rám, de én örülök ennek most! majdcsak felfogják már, h vilikének még a kerettagság is túl nagy kegy, nemhogy a játék...