Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szintén 2012 elején kerül megrendezésre egy "rivális" szurkolói torna, úgyhogy szeretnénk egy kis idő pontosítást kérni. Illetve érdekelne, hogy hol lesz megrendezve, mi a lebonyolítási rend (hány csapat, hány pályán, mérkőzéshossz stb... )hajtmanrob írta:Üdv Focirajongók!
Azért írunk Nektek, mert nemsokára megrendezésre kerül az I. Indoor Szurkolói Liga. A torna kizárólag nagy külföldi focicsapatok itthoni szurkolóinak szól. Ezért is gondoltunk a Ti rajongói klubotokra. A helyszín: Budapest. Az időpont: 2012 eleje. Érdekel Benneteket?
Kérlek, válaszoljatok minél előbb! További részletek: 06 70 608 3119 vagy hajtmanrob@gmail.com.
Mutassátok meg, hogy a Ti szurkolótáborotok a legjobb Magyarországon!
Üdv: Hajtman Krisztián és Hajtman Róbert, szervezők
mert? nem értemBercy írta:Mi van ribi, csak eladtad a lelkedet egy numera miattRonaldinho 17 írta:Láma , még meccs után megbeszéltük hogy nekem kellett volna lejönni, félidőben leakartam, de senki nem ment fel helyettem, utána meg én [auto_cenzúra] el! de ezt már elmondtam... cserébe intéztem anyámnál neked 1 ingyen körtde csak akkor válthatod be, azt mondta ha jössz.
Mi van ribi, csak eladtad a lelkedet egy numera miattRonaldinho 17 írta:Láma , még meccs után megbeszéltük hogy nekem kellett volna lejönni, félidőben leakartam, de senki nem ment fel helyettem, utána meg én [auto_cenzúra] el! de ezt már elmondtam... cserébe intéztem anyámnál neked 1 ingyen körtde csak akkor válthatod be, azt mondta ha jössz.
Már fennt is van a sorsolás a bajnoksagok.hu -n!Ronaldinho 17 írta:mivel nincs elmaradt meccsünk...
viszont jövőhéten kezdődik a téli!! indulunk akkor Feri, hogy áll a csapat?