Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
64, mondjuk nem sok alapembert hagytam ki (az utolsó percben ugrott be, hogy az edzőnket is be kéne írni), meg volt benne legalább 20 olyan név, akiről még életemben nem hallottamshutterisland írta:http://www.sporcle.com/games/thomchak/barcelona_players
MessiFan írta:Szerintem az amin szilikon van hogy kizárja a küldső hangokat. Nekem olyanom van és imádom, nem is hallgatok más heatseten zenét a telón mert nagyon jó hangzása van.chonggy írta:az milyen?d írta:agybadugós
Szerintem az amin szilikon van hogy kizárja a küldső hangokat. Nekem olyanom van és imádom, nem is hallgatok más heatseten zenét a telón mert nagyon jó hangzása van.chonggy írta:az milyen?d írta:agybadugós
Megerősítem, jó márkák ezek, minőségi anyagból, jó hanggal.daffy írta:én pedig az iaudio termékeket javaslom. több ilyen is volt a birtokomban és az ismerettségi körömben is,mind hibátlan hangban és minőségben egyaránt. jelenleg is egy ilyet nyúzok,már több mint 5 éves
az irivert szintén ajánlom,de azzal nincs személyes tapasztalatom.
iriver cuccok tényleg jók,akárcsak a creativ zen sorozat,csak kissé túl árazottak szerintem. Ha jól emlékszem pár éve az iriver keveredett valami ipari kémkedés balhéba..daffy írta: az irivert szintén ajánlom,de azzal nincs személyes tapasztalatom.
Köszönöm az infotSlither írta: Jelwazt már egy ideje kitettük.
én pedig az iaudio termékeket javaslom. több ilyen is volt a birtokomban és az ismerettségi körömben is,mind hibátlan hangban és minőségben egyaránt. jelenleg is egy ilyet nyúzok,már több mint 5 éveslui1698 írta:Nézegettem, találtam is egy ilyet 6000-ért:Tim írta:Ha csak zenét hallgatnál,ár-érték arányban mondjuk a philips gogear szériát
ajánlanám. Ebből több féle típus létezik,2-4 gigást akár tízezer alatt is vehetsz
bár a gyári fülhallgatót érdemes minél előbb lecserélni
http://www.philips.hu/c/mp3-es-mp4-leja ... 4k_02/prd/
Viszont fülesekkel meg még annyira sem vagyok képben, mint a lejátszókkal.
Milyen márkát érdemes választani, esetleg konkrét darabot is tudnál ezekből is ajánlani?
Mondjuk árban úgy hogy benne legyen a lejátszó plusz füles a 25ben.
Jelwazt már egy ideje kitettük.sjd írta:
Meg szeretnék kérni egy moderátort (nem is feltétlenül a címzettet), hogy erre legyen szíves reagáljon valamit (bármit) akár PÜ-ben is, mert most így elég hülyén érzem magam