Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jordi Albával Abidaltól függetlenül kötelező megegyezni! Ha Jordi Albára lehet cserélni Maxwellt úgy, hogy még 1-2 millió eurót is látunk belőle, akkor azt a lehetőséget nem szabad elszalasztani. Ráadásul Abidal 2 év múlva mindenképp elmegy már, akkor nem mindegy hogy lesz-e egy Jordi Alba szintű balhátvédünk. (Planasszal nem érdemes még számolni.)Lionel85 írta:Én is csípem őt, de ha nem marad, hát nem marad. Nem pótolhatatlan. És már benne van a korban. Gyorsan meg kéne egyezni Jordi Albával, ha Éric nem marad, mert mások is ácsingóznak érte.
Én ezzel vitatkoznék, de nem teszem.socio66 írta:emellett a játékában sem látok hibát
Bob_Marley írta:(lsd Lahm)!
Ne is mondshutterisland írta:a kicsi lahm de jó lenne pedigCapon írta:Csípem a palit, szimpatikus játékos és jól is végzi a dolgát (ha nem is volt ez mindig így), de nem fogok eret vágni ha nem írja alá a szerződést és más után kell nézni.
Nem tartozik azok közé a játékosok közé akik nélkül nem tudom elképzelni a csapatot.
Amúgy is nagyon hiányzik valaki arra a posztra mert már évek óta féloldalas a csapat.![]()
csak ez a vezetőségnek eszébe sem fog jutni
a kicsi lahm de jó lenne pedigCapon írta:Csípem a palit, szimpatikus játékos és jól is végzi a dolgát (ha nem is volt ez mindig így), de nem fogok eret vágni ha nem írja alá a szerződést és más után kell nézni.
Nem tartozik azok közé a játékosok közé akik nélkül nem tudom elképzelni a csapatot.
Amúgy is nagyon hiányzik valaki arra a posztra mert már évek óta féloldalas a csapat.
szokás szerint le leszek hurrogva, de akármekkora hero is (a műtéte miatt, és hogy aztán hogy visszatért) szerintem már 1 évnél több nincs benne ezen a szinten.soadroli írta:Abi visszautasította a szerződéshosszabbítási ajánlatot.
Csak azért mondtam Evrát, mert emlékszem egyik válogatott meccsen mostanság ő volt a CSK. Lehet csak barátságos meccs volt, de úgy hiszem, hogy még EB selejtező volt.messideco írta:Még a Vb-n elintézte magát Evra. De Abidal miért nem vállalta?
Valamit tud a mi Abidalunk mert itt megy egy lába van
HA ilyenért adnák oda neki, akkor teljesen fölösleges ez az aranylabda szavazás. Ennek az a lényege, hogy megszavazzák, hogy ki volt abban az évben a legjobb. Az szép teljesítmény, amit Abidal művelt, de a pályán való viselkedés és ez a daganatos dolog semmit számít. Az egyéni fociban Messi verhetetlen.p.9 írta:Lehetséges hogy Abidalnak fogják odaadni az aranylabdát?
A 23-as listán fent van és azért nem sok játékos tudott visszatérni ilyen komoly betegség után ,és a pályán mutatott viselkedése is példás:)