Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is megraktam, nekem is elúszott valszeg...dak900 írta:Azt hiszem ez úszott...0-2 a 65. percben!(CSZKA-Lille)dak900 írta:Holnapra 1 ilyet gondoltam:
CSZKA Moszkva-Lille D
M.U.-Benfica 2-3 gól
Napoli-Man.-City V
O. Galati-Basel V
Trabzonspor-Inter V
Inter, Man. City kettőstől félek a legjobban...![]()
52X
Vélemények?
Azt hiszem ez úszott...0-2 a 65. percben!(CSZKA-Lille)dak900 írta:Holnapra 1 ilyet gondoltam:
CSZKA Moszkva-Lille D
M.U.-Benfica 2-3 gól
Napoli-Man.-City V
O. Galati-Basel V
Trabzonspor-Inter V
52X
Vélemények?
Tudom, ez nekem is eszembe jutott az inter kapcsán, de mégis megtettem...valamiért úgy érzem, hogy nyerni fognak....remélem bejön!!csabooo írta:én is pont ezeket tettem fel, viszont gondolkodj azon, hogy az internek már 5 pontos előnye van neki nem nagyon kell nyerjen, viszont a trabzon ha nyer 2. lehet és az a legjobb 16...internek 5 pont előnye van szóval, nem tudom ahogy gondolod, szerintem x szagú, bár én sima 1 el toltam fel :Sdak900 írta:Holnapra 1 ilyet gondoltam:
CSZKA Moszkva-Lille D
M.U.-Benfica 2-3 gól
Napoli-Man.-City V
O. Galati-Basel V
Trabzonspor-Inter V
52X
Vélemények?
én is pont ezeket tettem fel, viszont gondolkodj azon, hogy az internek már 5 pontos előnye van neki nem nagyon kell nyerjen, viszont a trabzon ha nyer 2. lehet és az a legjobb 16...internek 5 pont előnye van szóval, nem tudom ahogy gondolod, szerintem x szagú, bár én sima 1 el toltam fel :Sdak900 írta:Holnapra 1 ilyet gondoltam:
CSZKA Moszkva-Lille D
M.U.-Benfica 2-3 gól
Napoli-Man.-City V
O. Galati-Basel V
Trabzonspor-Inter V
52X
Vélemények?
Mint már korábban írtam csak NSO MAGAZINBAN van!!! Ha ki nem loptákZsolti95 írta:Nem tudja valaki h hol találok bet-at-home-ra fogadási utalványt mert tegnap az egyik újságban volt 5 eurós , neten nincs ien csak sz újságokban? (nem akarok befizetni saját pénzből)
Pedig valamiért nagyon éreztem a Bayern győzelmet.Game90 írta:Tegnap este úgy döntöttem, hogy fél év után ismét teszek fel pénzt bet365-reÉjjel már jött egy tenisz mix-em, meg 2 egyetemi kosár meccs.
Mára:
Bayern - Dortmund H
Inter - Cagliari H
Valencia - RMadrid V
4x
Norwich - Arsenal V
ManCity - Newcastle H
Swansea - ManUnited V
3,6x
45 ezret nyerhettem volna, ha a bayern is nyer, csak az a meccs volt hátra.. kicsit vagyok ideges...Zolee23 írta:Tapsoljuk meg, a Bayern viszi a monster kombim.
neis mondd... megraktam véletlenül a szeged kézicsapatát,erre a bayern viszi a 19 ezretZolee23 írta:Tapsoljuk meg, a Bayern viszi a monster kombim.
Nagyon remélem, hogy mind a kettő mixeddel pénz áll a házadhoz!Game90 írta:Tegnap este úgy döntöttem, hogy fél év után ismét teszek fel pénzt bet365-reÉjjel már jött egy tenisz mix-em, meg 2 egyetemi kosár meccs.
Mára:
Bayern - Dortmund H
Inter - Cagliari H
Valencia - RMadrid V
4x
Norwich - Arsenal V
ManCity - Newcastle H
Swansea - ManUnited V
3,6x