Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt is van!d írta:Kicsit olyan kettős érzésem van a Puskás díjjal megint, mert számomra a legszebb gólok közt nagyon sok van, ami fantasztikus támadásépítés előz meg, de itt szinte teljesen az egyéni megmozdulásokat kell díjazni. Azért olyanra nem szavaznék, ami úgy indul, hogy odapasszolják a védők az ellenfél támadójának a labdát, bármennyire el is találta...
Amúgy ha már ollók, akkor a leverkuseni kölyök, Derdiock vagy mi a neve gólja hogy a fenébe nem fért be ide?
Egyetértek. Nálam is Neymar gólja a legszebb, az a csel fenomenális. Messié nemkülönben, csak ott már mégiscsak ziccerben kellett megoldani, nem az oldalvonaltól indulva...Ibra és Rooney találata is gyönyörű egyébként.palesz77 írta:A legszebb akció Messi gólja előtt van, Iniesta cseleitől máig a hideg ráz, aztán ahogy Messi átpörgeti a kapuson... Viszont az első gól se semmi, hogy vette át a gyerek a beadást!!!csababarca írta:http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/
Lehet szavazni.
Nálam Dos Santos,Neymar és esetleg Rooney.
De mindegyik gól pazar.De nálam Neymar gólja viszi a prímet, lehet hogy a Brazil védőket könnyebb beetetni, de ez engem nem érdekel, már az a csel is szép ahogy 2 védő közül kihozza, a gól előtti meg egyszerűen zseniális!!
A legszebb akció Messi gólja előtt van, Iniesta cseleitől máig a hideg ráz, aztán ahogy Messi átpörgeti a kapuson... Viszont az első gól se semmi, hogy vette át a gyerek a beadást!!!csababarca írta:http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/
Lehet szavazni.
De mindegyik gól pazar.
Én emlékszem hogy faterom mondta mekkora szerencse hogy rosszul találta el meg stb stb!!egyből mondtam neki hogy ez tudatos volt!!!Erre azt mondta hülye vagyok!!!A lassítás után meg se szólalt csak átballagott a saját szobájába!!!sose felejtem el azt a gólt!ezért is szavaztam rá!!amúgy Stankovic vagy Rooney!!!socio66 írta:szép gólok mind,nyilván azt is figyelembe veszik hogy hol született a gól,hiszen egy isten háta mögötti negyedosztályban nem ugyanaz végigbiciklizni a pályát,mint a legmagasabb szinten.
én rooney-nak adnám,viszont messié szerintem egyedibb,legalábbis én még nem láttam ahhoz hasonlót. emlékszem mikor először visszalassították a meccsen,el sem hittem hogy direkt csinálta így,meg kellett néznem még vagy háromszor hogy meggyőződjek róla.
Ment is egy szavazat Ibrára ,de sztem Rooney fogja kapni. Egyébként pazar gólok !csababarca írta:http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/
Lehet szavazni.
De mindegyik gól pazar.
Pont az imént írtam a Nemzetközi Labdarúgás topicba, de törölve!csababarca írta:http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/
Lehet szavazni.
De mindegyik gól pazar.
Mivel Messi fiatalabb nála, Iniesta mindig is Messivel egy csapatban érhet el sikereket (tekintsük el most attól, hogy eligazolhatnak). Így én egyszerűen nem látom annak az esélyét, hogy Iniesta aranylabdát kapjon. A Barcának nyilván nagy szezont kell futnia, de hacsak Messi nem sérül le hosszú időre, Iniesta nem fog tudni elé kerülni - amit nem tartok túl igazságosnak, de ilyen a világ. A góllövőknek mindig is nagyobb esélye volt.Barcaman14 írta:Iniesta egyébként nem fogja aranylabda nélkül befejezni szerintem. Az elkövetkezendő 3 év valamelyike róla fog szólni, nagyon bízom benne! Xavi sajnos már aligha kapja meg, de nem úgy ismerjük őt mintha ez neki a világvégét jelentené. Visszavonul az aranygömb nélkül, de legendaként! Nem hinném hogy nagyon bánkódni fog, ettől függetlenül én is szerettem volna ha megkapja egyszer.
Ez a 23-as lista tényleg nevetséges, ha jól látom egy Porto játékos sincs a listán. Végül is a Porto semmit sem nyert tavaly.daffy írta:itt a 23-as lista:
Éric Abidal (francia, Barcelona)
Sergio Agüero (argentin, Atlético Madrid/Manchester City)
Karim Benzema (francia, Real Madrid)
Iker Casillas (spanyol, Real Madrid)
Cristiano Ronaldo (portugál, Real Madrid)
Dani Alves (brazil, Barcelona)
Samuel Eto’o (kameruni, Internazionale/Anzsi Mahacskala)
Cesc Fabregas (spanyol, Arsenal/ Barcelona)
Diego Forlán (uruguayi, Atlético Madrid/Internazionale)
Andrés Iniesta (spanyol, Barcelona)
Lionel Messi (argentin, Barcelona)
Thomas Müller (német, Bayern München)
Nani (portugál, Manchester United)
Neymar (brazil, Santos)
Mesut Özil (német, Real Madrid)
Gerard Piqué (spanyol, Barcelona)
Wayne Rooney (angol, Manchester United)
Bastian Schweinsteiger (német, Bayern München)
Wesley Sneijder (holland, Internazionale)
Luis Suárez (uruguayi, Liverpool)
David Villa (spanyol, Barcelona)
Xabi Alonso (spanyol, Real Madrid)
Xavi (spanyol, Barcelona)
elég nevetséges. xabi,villa,sneijder,schweinsteiger,nani,müller,forlan,fabregas,eto'o,benzema,abidal,agüero
ők azok,akiket minimum levennék és kb 10 főre szűkíteném a listát
Akkoer inkább már Xavi. Ini sajnos idén is sokat volt sérult.daffy írta:iniesta. szerintem ez egyértelműMessiFan írta:Szerintetek ki lesz benne a 3-ban? Vagy inkább másképp kérdezem...
Ki lesz a harmadik Messi és CR után?:)
Xavi talá megint ott lesz. Egy premier ligás játékost is tudnék elképzelni. Bár az a helyzet hogy mivel upc-s vagyok így 1 angol bajnokit nem láttam... Szóval nehéz megmondani.
Az a helyzet, hogy jobban átgondolva szvsz a 3. ember vagy Barcás vagy Realos lesz. Hiszen a 23 emberből 13-at őt képviselnek.
iniesta. szerintem ez egyértelműMessiFan írta:Szerintetek ki lesz benne a 3-ban? Vagy inkább másképp kérdezem...
Ki lesz a harmadik Messi és CR után?:)
Xavi talá megint ott lesz. Egy premier ligás játékost is tudnék elképzelni. Bár az a helyzet hogy mivel upc-s vagyok így 1 angol bajnokit nem láttam... Szóval nehéz megmondani.
Az a helyzet, hogy jobban átgondolva szvsz a 3. ember vagy Barcás vagy Realos lesz. Hiszen a 23 emberből 13-at őt képviselnek.
tudom,hogy nem kapja meg,csak szeretném.Ilúvatar írta: nem bantaskeppen irom, csak kisse fura lenne ha kapus kapna az aranylabdat, fuggetlenul melyik kapusrol van szo.