Barça vs. Real
real - Barca 1-3
gólok:
Ronaldo - Eto'o, Ronaldinho, Messi (vagy ha ő nem játszik, akkor Deco egy megpattanó lövésből)
gólok:
Ronaldo - Eto'o, Ronaldinho, Messi (vagy ha ő nem játszik, akkor Deco egy megpattanó lövésből)

Őt gondolom be sem engedik Madridbaretek írta:Jimmy Jump!!!

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Jimmy Jump!!!Keelhaul írta:Amúgy én valószínűnek tartom, hogy lesznek. Már régen voltak. A legutóbbi meccsek nagyon barátságosra sikerültek.barcakiraly írta: Azért remélem most nem lesz bunyó!!!!
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Llegenda del Barça
sztem akkor is provokálná a sötét oldal népét a samu, ha a gólja után leülne a fűre törökülésben.
de azért a játékosok nem hinném, h egymásnak szaladnának. bár ha a zombi gravézen eddigi munkásságát elnézem, nem kell neki különösebb ok, h rámásszon vkire. vagy a p.garcia, ramos ugye.
meg azért tőlünk sem kell félteni a gyerekeket, presas, akinek ez a meccs tuti, h háború, puyol, márquez. ők sem halvérű gyerekek.
ettől függetlenül, sztem nem lesz balhé a pályán.

de azért a játékosok nem hinném, h egymásnak szaladnának. bár ha a zombi gravézen eddigi munkásságát elnézem, nem kell neki különösebb ok, h rámásszon vkire. vagy a p.garcia, ramos ugye.
meg azért tőlünk sem kell félteni a gyerekeket, presas, akinek ez a meccs tuti, h háború, puyol, márquez. ők sem halvérű gyerekek.
ettől függetlenül, sztem nem lesz balhé a pályán.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2005.11.18. 20:11:52-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Na azért van pár tüzes gyerek, és ha Eto'o provokálni fog az esetleges gólörömmel, akkor bizony balhé lesz. Először csak felrúgják egymást aztán megy a gyilok
-
- Llegenda del Barça
nem hinném, h lesz bunyó, nincsenek már olyan gyerekek, akik generálnák a balhét. elment a judás is, lucho is visszavonult, a hierrót meg elzavarták, nincs aki így akarna bizonyítani. majd a samu fog bizonyítani a maga egy-két góljával, h legyen miért huhognia a madridi közönség cabrón részének (ahogy ugye a getafénál már megszokhattuk).
PUYOL-XAVI-INIESTA
ööö, a második videót nem lehetne vhonnan letölteni? vagy talán az elsőt. a harmadik nem olyan jó..
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Amúgy én valószínűnek tartom, hogy lesznek. Már régen voltak. A legutóbbi meccsek nagyon barátságosra sikerültek.barcakiraly írta: Azért remélem most nem lesz bunyó!!!!
Rohadt jók a videók, mostmár alig várom a meccset 

-
- Jugador d'estrella
Azért remélem most nem lesz bunyó!!!!

imadom a spanyol jatekvezetest (L)
- Chris
- Capitá del Barça
Raulito írta:Remélem vki megszán egy címmel,ahol lehet mAjd neten nézni a meccset..már ha van ilyen..![]()
itt próbálkozz

http://pplive.uw.hu/

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Remélem Cruyff beszél majd Rijkaard fejével, hogy Messi kezdjen, mert ez így nem állapotBodi írta:Az én tippem: 2-3 a Barca-nak!
Persze akkor,ha Messi kezd.Ha Giuly kezd,akkor döntetlenre tippelek!Rijkaard rengeteget ront az esélyeinken,ha Giuly-t rakja be!

Forca barca és Forca Messi:))))
Remélem vki megszán egy címmel,ahol lehet mAjd neten nézni a meccset..már ha van ilyen..

-
- Jugador d'estrella
Szerintem 2-4 a Barcának!
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
- Chris
- Capitá del Barça
én április elején éreztem, hogy akkor nem fogunk nyerni, be is jött
, de most nincs bennem ilyen érzés, már a döntetlennek is örülnék, a győzelem már csak hab lenne a tortán.
és persze jó, és sportszerű mérkőzést várok, ahol ne a bíró legyen a főszereplő.

és persze jó, és sportszerű mérkőzést várok, ahol ne a bíró legyen a főszereplő.

A véleményhalmazaink metszete a jó meccs 

-
- Entrenador del Barça
Már csak 1 nap
Magyar Barca pár tagjával együtt nézzük,király lesz,remélem győzelem(legalább X és jó meccs) lesz a végén.
FORCA BARCA
vesszen a reklám

FORCA BARCA

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Nem akarok kötözködni, de idén hány Real meccset láttál?Guti semmit nem tenne hozzá a real játékához,ő az egyik,akinek semmi helye nincs madridban szerintem,de ez az ő bajuk