2011.11.20. 16:17:41
1. te nem írtál ilyet, de folyamatosan ezt olvasom, több helyen is..
2. ehhez még annyit, hogy általában megnézem a spanyol bajnokikat, amike a sport tv ad, és nem a két nagy játszik...hát elég sok tévedés esik, de azokat sosem emeli ki senki, hogy jajj, a granadát vagy rayo-t tolja a bíró...tehát akik szerint a barcát tolják, azok nézzék meg az összes spanyol bajnokit, és majd levonhatják a következtetést, hogy mind a realt, mint az espanyolt, mind a malagát, és a többi csapatot is rengeteg esetben segítik&hátráltatják bírói tévedések...sajnos, rengeteg a baki.
de mindig csak ránk van ez kiélezve, mert az van a rivalda fényben.
3. szerintem a valencia jobban játszott a 2. félidőben, szerintem bőven benne volt az x a játékukban, főleg a vége fele.
erős, hogy lefocizták a madridot, de domináltak, hajtottak, próbálkoztak, csak nem volt bennük átütőerő.
a madrid meg közelében nem volt annak a focinak, amit megszokhattunk tőle a spanyol (akár nagy) csapatok ellen, vagy a bl csoportkörben.
bár a valencia két gólja sem volt szokványos egyszerű találat, de a tieitek közül is csak talán a ramosé volt az.
az elsőnél beauldt az egész védelem, mint a soldado 2. gólnál, a cr gólja pedig eszméletlen nagy kapushiba (és előtte fél perccel soldado kilőtte marcelot 5 méterre a kaputól..)
szóval szvsz egy x-et megérdemelt volna a valencia, függetlenül attól, hogy fújható volt e a végén a tizenegyes.
4. ezt arra írtam, hogy lám-lám, hogy ha egy csapat képes úgy felpörögni, mint a valencia, meg lehet az oroszlán bajszát cibálni, a levante és racing is hasonlóan érte el szép eredményt (bár az egy gyengén játszó madrid volt, azért is jöttek a pontok).
ezt várnám a gijón,atletico,sevilla hármastól is, és akkor a 3-ból az egyiken pontot kell veszítsen már a madrid.
mert ha nem veszít pontot, vagy csak szökőévente, akkor semmit nem érnék a clasicókon még a 6 ponttal sem (amit megjegyzek, hogy idén lenne a legnehezebb behúzni..)