Ha billentyűzettel játszol, akkor az átemeléshez a beadásnak megfelelő gombot nyomd, csavarásnál pedig a célzott lövés módosítót és a lövést.XaviMessifan írta:szaisztok! h kell 12ben átemelni a kapust és csavartan lőni?
Fifa, PES, FM
- Messidona10
- Entrenador del Barça
-
- Capitá del Barça
szaisztok! h kell 12ben átemelni a kapust és csavartan lőni? 

Més qué un Club!!!
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én ****-ára nem tudok védekezni a 12-ben!Pl.ajaxal 8-8-at játszottam amatőrön...
a bl csoportkörben,meg olyan hülye gólokat kapok,hogy az valami hihetetlen.Nem tudom megszerezni a labdát csak ha eladják...Tud valaki valamilyen taktikát ez ellen?Megköszönném.

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
Hali! A Deporban játszom játékosmenedzserként (nagyon nagy fun
) de nem tudok eligazolni a játékossal és a menedzserrel egyszerre
a 3.idényemet kezdtem,de még csak a Deportól kaptam lehetőséget játékos menedzserre. Nem tudja valaki,hogy lehetséges-e máshol is játszanom?

-
- Llegenda del Barça
Én Sheffield Utd del tolom. Harmad osztályból indultam, mostkezdtem a PLt. Másodosztályba amire büszke vagyok nagyon, h FA kupa döntőig jutottam! Man Cityt, Tottenhamaet és a szintén 1. osztályú Wolverhamtont vertem ki! Döntőbe aztán sajna MU 2-1 megvert, de így is büszke tam a csapatra 
Most egy kicsit offolom a fifat, meg is untam, meg MW3zok és LA noirezok. Meg lassan felrakom az új LOTR játékot is

Most egy kicsit offolom a fifat, meg is untam, meg MW3zok és LA noirezok. Meg lassan felrakom az új LOTR játékot is

- messibarca
- Jugador d'estrella
AS Monaco!MessiFan írta:Olyan csapatra gondoltam amivel vagy érdemes feljutni, vagy érdemes küzdeni a bajnoki címért mert jó csapatot lehet összerakni. Ilyen volt a Sevilla meg a Napoli a 11-ben. Lehet majd kezdek egyet a Bilbaoval. Élcsapatok egyenlőre kizárva. Még a Barca is

a siget készítette Victor (vuvu)
És muszáj eladni? Én biztosan nem engedném el, inkább eléraknék egy olyan szerződést amit biztosan nem utasítana el. Így tettem Tevezzel. Nem akarta elfogadni a szerződéshosszabbítást, azt mondta hogy a szerződés végén elmegy, beraktam neki 190ezret és rögtön elfogadta9Dave írta:Öregem, TELJESEN EZ VOLT NEKEM IS!fifaorult írta:Barcával első szezonom, nyári átigazolási időszak, Messi bejelenti, hogy nem szeretne tovább a csapat tagja lenni.-.-" El is vitte, pont a Real...
Helyette vettem Forlánt.

- 9Dave
- Capitá del Barça
Öregem, TELJESEN EZ VOLT NEKEM IS!fifaorult írta:Barcával első szezonom, nyári átigazolási időszak, Messi bejelenti, hogy nem szeretne tovább a csapat tagja lenni.-.-" El is vitte, pont a Real...
Helyette vettem Forlánt.

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
-
- Jugador d'estrella
az egyk fájl tartalmazza a konfigurációs beállításokat, amit jegyzettömbbel megnyitsz és utána logikusan cseréld az értékeket,,,mentsd el és teszteld...apti5 írta:és hogyan kell konfigurálni, ha nem jól működik??? mert a felfelé gomb a jobbra meg stbmessibarca írta:
barcalaci84 írta:
ne vicceljetek már, ti komolyan nem ismeritek az xbox360emu programot
ezzel bármilyen játékban használhatjátak a jó kis olcsó kontrollereket, a játékok x360 kontrollerként fogják őket kezelni...
http://xinput.googlecode.com/files/xbox ... .v.3.0.rar
a fájlokat bemásolod abba a játékba amiben gamepadot akarsz használni
(van egy Xinputtest fájl azzal nézd meg hogy hogy minden gomb jól működik-e, ha esetleg nem ,akkor egyszerűen szerkeszthető...)
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nekem is kihívás a Barcelona profi szinten, de ez nem jelent semmit.9Dave írta:BarcelonaMessiFan írta:Én már profin játszom kb 15 meccs óta, és a Cityvel egyáltalán nem kihívás a játék. Minden egyes meccsemet megnyertem (még szimulálva is), szóval elkezdek egy újat.
Van valakinek ajánlata hogy kivel? Én a Sevillára gondoltam.

Az első szezonban bajnok lettem és kupagyőztes, a másodikban "csak" BL-győzelem, idén is vagy 11 ponttal vagyok lemaradva a listavezető Valencia mögött.

Barcával első szezonom, nyári átigazolási időszak, Messi bejelenti, hogy nem szeretne tovább a csapat tagja lenni.-.-" El is vitte, pont a Real... Leigazoltam Neymart... Kicsit felhúzott...:DDD
"Tőlünk hangos a tér, visszhangzik minden utca"
MTE! 1987*1996*2003

MTE! 1987*1996*2003

Köszi a tippet, az Ajax tényleg csábító.Bob_Marley írta:Marseille, Ajax!Franciaországban van ligakupa is amit meglehet nyerni
Ajax meg fiatal, s van benne erőde mivel annyira nem mély a keret lehet bütykölni rajta!
Még befejezem ezt a szezont a Cityvel, megnyerek mindent és váltok.
Egyébként van benne kihívás, mert néha vannak nagyon küzdős meccsek, de ez a csapat már túl jó

és hogyan kell konfigurálni, ha nem jól működik??? mert a felfelé gomb a jobbra meg stbmessibarca írta:
barcalaci84 írta:
ne vicceljetek már, ti komolyan nem ismeritek az xbox360emu programot
ezzel bármilyen játékban használhatjátak a jó kis olcsó kontrollereket, a játékok x360 kontrollerként fogják őket kezelni...
http://xinput.googlecode.com/files/xbox ... .v.3.0.rar
Én eddig még nem hallottam róla ,de használhatónak tűnik,abban esetleg még segítenél ,h miután kicsomagoltam mit kell csinálni vele?
a fájlokat bemásolod abba a játékba amiben gamepadot akarsz használni
(van egy Xinputtest fájl azzal nézd meg hogy hogy minden gomb jól működik-e, ha esetleg nem ,akkor egyszerűen szerkeszthető...)
Kihívás kell? Légy profi karrier a leggyengébb angol 4. osztályú csapattal 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Marseille, Ajax!Franciaországban van ligakupa is amit meglehet nyerniMessiFan írta:Én már profin játszom kb 15 meccs óta, és a Cityvel egyáltalán nem kihívás a játék. Minden egyes meccsemet megnyertem (még szimulálva is), szóval elkezdek egy újat.

Ajax meg fiatal, s van benne erő

Én idén a Milannal kezdtem karriert. Célnak ott van megnyerni a BL-t, én magam meg kitaláltam hogy megfiatalítom a csapatot
(azt hiszem most 26 körül van az átlagéletkor, de olyan 23-24-re akarom csökkenteni
)

Olyan csapatra gondoltam amivel vagy érdemes feljutni, vagy érdemes küzdeni a bajnoki címért mert jó csapatot lehet összerakni. Ilyen volt a Sevilla meg a Napoli a 11-ben. Lehet majd kezdek egyet a Bilbaoval. Élcsapatok egyenlőre kizárva. Még a Barca is 

- 9Dave
- Capitá del Barça
BarcelonaMessiFan írta:Én már profin játszom kb 15 meccs óta, és a Cityvel egyáltalán nem kihívás a játék. Minden egyes meccsemet megnyertem (még szimulálva is), szóval elkezdek egy újat.

D@v3
Én már profin játszom kb 15 meccs óta, és a Cityvel egyáltalán nem kihívás a játék. Minden egyes meccsemet megnyertem (még szimulálva is), szóval elkezdek egy újat.
Ismerős.. De PL nehezebb, Barcával már jó vok profin, PL-be nekem is ez van h félprofin Arsenalt 10-0-ra, profin meg west bromok megvernek, de nem adom felMessiFan írta:Nah megvan a játék és a City-vel kezdtem egy manager módot.
Megvettem Chiellinit, Coloccinit és Adrianot. És eladtam pár játékost.
Félprofin játszottam 4 meccset, a MU elleni döntőn 5-0-ra nyertem, szóval jöhet a profi szint!
Játszottam egy meccset profi szinten. Lehetetlen bármit is csinálni mert amit összeszerencsétlenkedik a csapat azt rossz nézni. ki is kapcsoltam.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem túl realisztikus számomra, hogy a spanyol csapatok 25 fölött is használnak mezszámokat és hogy a Bilbao már igazol külföldieket. Egyébként nagyon élvezetes játék, számomra az eddigi legjobb FIFA.

Igen Neymar. Ha pedig eleinte padra gondolod akkor: Lukaku, Iturbe vagy Pasquato.MessiFan írta:Van olyan játékos akit nagyon ajánlotok a 12-be? Neymarról mit gondoltok? Mert lehet eladnám Dzekot és megvenném abból a pénzből Neymart.
- 9Dave
- Capitá del Barça
ForlánMessiFan írta:Van olyan játékos akit nagyon ajánlotok a 12-be? Neymarról mit gondoltok? Mert lehet eladnám Dzekot és megvenném abból a pénzből Neymart.

D@v3
12-ben 40 millió a piaci ára Neymarnak... Úgyhogy csak a kezdőbe lenne érdemes megvennem, nem pedig a padra.
Vágner Love a másik jelöltem, mert ő a Pesben bevált, a fifában meg 82-es és szerintem pont ő kellene nekem.
Óóó már meg Kompany sérült le 2 hónapra... Mi a franc?
Vágner Love a másik jelöltem, mert ő a Pesben bevált, a fifában meg 82-es és szerintem pont ő kellene nekem.
Óóó már meg Kompany sérült le 2 hónapra... Mi a franc?