Barça vs. Real
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
most játszhat messi?mert a sportforumon azt írták hogy felfüggesztették a játékjogát.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Huh, fogalmam sincs mire gondolszCziprusz írta:én valami spanyol oldalragondolok!
Ott egy csomo mecs megy egyszere és amit kivalaszatsz azt nezed lehethogy megsem spanyol epensekgel mert ment ott más liga is egyszere tobb kis képernyött látsz amibe geyidejüleg tobb mecs megy és amira rákatintasz azt nagyisa ki neked!

Olyan oldalra gondolsz amin olyan meccsek vannak amiket, lehet nézni élőben a windows media playerbe, vagy olyat ahol csak az eredményt lehet követni?
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
én valami spanyol oldalragondolok!
Ott egy csomo mecs megy egyszere és amit kivalaszatsz azt nezed lehethogy megsem spanyol epensekgel mert ment ott más liga is egyszere tobb kis képernyött látsz amibe geyidejüleg tobb mecs megy és amira rákatintasz azt nagyisa ki neked!
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Chris írta:ezt próbáld meg:Cziprusz írta:Helloztk!
Hol lehet elöben nezni a mecset a neten a mult heten valaki irt egy jó weboldalt ahol lehetet nezni a mecset rendesen mint a tv ben csak veletlenul elvezstetem a cimet irja mar le valaki köszi!
http://pplive.uw.hu/
Az a igazság ézt mar probaltam de nem erre gondoltam delehet hogy itt is találok valami jó te itt szoktad nezni a mecseket menek jól akadás neĺkül nekem DSL netem van 512 kb/s!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Már annyiszor le lett írva... csak tudni kell használni a fórumotCziprusz írta:Helloztk!
Hol lehet elöben nezni a mecset a neten a mult heten valaki irt egy jó weboldalt ahol lehetet nezni a mecset rendesen mint a tv ben csak veletlenul elvezstetem a cimet irja mar le valaki köszi!
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
- Chris
- Capitá del Barça
ezt próbáld meg:Cziprusz írta:Helloztk!
http://pplive.uw.hu/

-
- Jugador del Barça
Saviola írta:Nem tudom mire fel ez a nagy önbizalom,egyáltalán nem biztos,hogy egyáltalán nyerünk..![]()
![]()
![]()
ViSca El BarCa!
Én meg azt nem tudom minek itt ennyire vészmadárkodni egy Vérbeli Barca szurkoló nem is gondol ilyesmire hogy kikaphatunk, csak arr hogy nyerünk. És ez a lényeg mindenegy hogy hogy.
Helloztk!

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Sráok, nem kéne ilyen fölényes, meg egyáltalán akármilyen tippelgetésekbe menni. Én most inkább izgulok a meccs miatt, mert egyáltalán nem lesz az olyan könnyű, mint ahogy itt azt sokan elképzelik...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Barça B
és akkor felébredsz a mély álombólFernando írta:Szerintem 0-3 lesz ide!
Félidőben 0-1 nekünk!
Eto'o lövi az elsőt! Ronaldinho a másodikat szabadrúgásból vagy 11-esből és a végén még Messi is kihasznál egy ziccert
Vagy 0-0 lesz(poén)

no comment
majd elválik, szerintem csereként beáll.
Szerintem is túl nagy ez a 0-4 0-3, ennyire nem vagytok jók Madridban. Max 1 gól fog dönteni, de ez nem zárja ki, hogy sok gól esik.(elég valószínű)
Látom mindenki tippelget, és látom, h mindenki ilyen 0-3, 1-4. Fő az optimizmus, de... Sztem ez már kicsit túlzás, ne felejtsétek, Madridba megyünk, és ott mindig nehezebb! Ha otthon lennénk akkor én is 3-0-t meg 2-0-t mondanék.
Nehéz meccsre számítok, de egy szoros Barca győzelemre! Az én tippem: 1-2
Nehéz meccsre számítok, de egy szoros Barca győzelemre! Az én tippem: 1-2
Az eredeti hír valóban ez volt, ma dél körül jött ki, de utána a realmadrid.com és asszem az általatok gyűlölt as is azt írta, hogy megkockáztatja a játékot.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem 0-3 lesz ide!
Félidőben 0-1 nekünk!
Eto'o lövi az elsőt! Ronaldinho a másodikat szabadrúgásból vagy 11-esből és a végén még Messi is kihasznál egy ziccert
Vagy 0-0 lesz
(poén)
Félidőben 0-1 nekünk!

Vagy 0-0 lesz

akkor megint jólértesült az NSOKeelhaul írta:-nak tűnt, de csak húzódás. Azt mondta, hogy A meccset nem hagyja ki egy ilyen sérülés miatt.Saját felelősségéreMorminho írta: Guti megsérült! Vmi iszomszakadás, és 3 hétig kiesett!

-nak tűnt, de csak húzódás. Azt mondta, hogy A meccset nem hagyja ki egy ilyen sérülés miatt.Saját felelősségéreMorminho írta: Guti megsérült! Vmi iszomszakadás, és 3 hétig kiesett!
Guti megsérült! Vmi iszomszakadás, és 3 hétig kiesett!Keelhaul írta:4-3 ide
Ronaldo Zidane Messi Raúl Ronaldinho Guti Eto'o
Piros lap: Guti, Puyol, Pablo García, Messi
4-3 ide