Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Azt fogja kapni amit megérdemel, mért nem gondolkodott mielőtt beszélt?"muhi írta:se le recibirá como se merece, no fue inteligente ???
LOL?
Ronaldo velemenye Eto'o-rol
Hát nagyon remélem,hogy ebben is tévedtek!Chris írta:retek írta:A Marcan Giuly a kezdő....jajjneeeee!!!
a marcan belletti is kezdő, pedig nincs is mardidban a nevezett 18 player között.
erről ennyit.
Nem vészmadárkodtam,csak azt hiszemn kicsit eltúlozzuk,de hát ez csak egy vélemény,nyerni kell és késsz "mindegy hogy hogy".Saviola007 írta:Saviola írta:Nem tudom mire fel ez a nagy önbizalom,egyáltalán nem biztos,hogy egyáltalán nyerünk..![]()
![]()
![]()
ViSca El BarCa!
Én meg azt nem tudom minek itt ennyire vészmadárkodni egy Vérbeli Barca szurkoló nem is gondol ilyesmire hogy kikaphatunk, csak arr hogy nyerünk. És ez a lényeg mindenegy hogy hogy.
Morminho írta:Huh, fogalmam sincs mire gondolszCziprusz írta:én valami spanyol oldalragondolok!
Ott egy csomo mecs megy egyszere és amit kivalaszatsz azt nezed lehethogy megsem spanyol epensekgel mert ment ott más liga is egyszere tobb kis képernyött látsz amibe geyidejüleg tobb mecs megy és amira rákatintasz azt nagyisa ki neked!![]()
Olyan oldalra gondolsz amin olyan meccsek vannak amiket, lehet nézni élőben a windows media playerbe, vagy olyat ahol csak az eredményt lehet követni?
hazai csapatnak mindig nagyobb eséllyel indul.(pl mondjuk egy Barca-Sociedadon kevesebbet fizet a Barcára, mint egy Sociedad-Barcán)általában ilyen nagy rangadókon a hazai csapatnak mindig kevesebb az oddsa, ha Barcelonában lenne, akkor biztos a Barcára fizetne kevesebbet.retek írta:a betandwin a realnak több esélyt ad nem tom mé...??
a betandwin a realnak több esélyt ad nem tom mé...??Barcaforever írta:Az tény. h mi vagyunk az esélyesek, de azért hazai pályán mindig felszívják magukat.Meg sztem a nézők is nyomják őket.Sztem 1-2 lesz nekünk.
Ha Ronnie keresztet vet magára...halál a Reálnak...Charlie írta:Azért gondolkozzunk,csak a rejálhoz megyünk,én egy X-szel bővenn megelégednék,na de ha nyerünk az se fog letörniEgy a lényeg,ne kapjunk ki!!!
C.
Meg Puyol se volt teljesen rendbe!!!Rapika írta:1et értek Saviolával!
Mi ez a vészmadárkodás??!!
Elhozzuk a 3 pontot!
A tavalyi 4-2-n is csak azért kaptunk ki,mert a realnak minden sikerültNem emlékezik senki
![]()
Még viccnek is rossz lenne. Nem tom ki írhatta. (pls look at ) eurobarca híreket olvasd, az midig igaz!!!!csababarca írta:most játszhat messi?mert a sportforumon azt írták hogy felfüggesztették a játékjogát.
Játszhat, és fog is játszani! Elutazott a kerettel! A sportfórum hülyeségeket írcsababarca írta:most játszhat messi?mert a sportforumon azt írták hogy felfüggesztették a játékjogát.