2011.11.25. 04:35:42
igen, vélhetően igazuk van, de szerintem azért még nem tart ott magyarország szerencsére, hogy 10/10 ember, aki olcsó, vagy kétes eredetű terméket árul, az csaló.
ebben a cikkben az a szép, hogy bunny leírja, amit 500x elmondott, és talán igaz is, de ő sem mutatott bizonyítékot arra, hogy az 12%-os savópor, nem értem, miért nem lehet bescannelni a mérési eredményt, hogy tessék, itt van a bizonyíték..
amúgy a vaterán 5-6 különböző árus is árult zacskós fehérjéket, ha ennyire le akarják őket járatni, akkor feltehették volna ugye a mérési eredményeket, meg azt, hogy tessék, ez meg ez a felhasználónevű eladó, ez csaló.
a másik meg az, hogy bunnytól mit várna az ember ? ő a shop.buildert reklámozza folyamatosan, emellett a scitecnek dolgozik külsősként...majd biztos azt fogja mondani, hogy felesleges scitec whey pro-t venni, mert ha szerencsés vagy, kifoghatsz 1/3-ad áron zacskós natúr tejavó proteint, amiből ki van spórolva a színezék, az aroma, és a színpompás doboz.
most ezt nem azért írom, mert én is vettem vateráról, nem vagyok benne biztos, hogy megbántam e...nekem jónak tűnik a termék, bár nem veszem észre a különbséget, de mindegy.
csak arra akarok kilyukadni, hogy ha már bunnyék harcolnak a piacgyilkos tejsavóárúsok ellen, akkor nem csak ilyen "nevegyélvateránfehérjétcsakaboltból" cikket dobjanak, amiben semmi bizonyíték nincs, hanem nevesítsenek, bizonyítsanak ők is.
mert amekkora érdeke egy esetleges vaterás csalónak az, hogy vegyed a fehérjét, legalább akkora érdeke bunnynak és a shop.buildereseknek, hogy ne onnan vegyél.
ettől függetlenül én sem veszek többet, sőt nem is tudnék, mivel csak nyáron, akkor is 2 hónapig ad el a srác.
majd veszek power proteint...