Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Tetszik ez a kezdő.Remélem Alexis rúg egyet-kettőt.Kelemen Berti írta:Hivatalos kezdő Sportról:Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Maxwell; Xavi, Busquets, Thiago; Alexis, Messi y Villa.
Énis várom Alexis-től a gólt,hétközben nem sok vizet zavart miután beállt,kezdőként remélem mutat valamit.Hajráshutterisland írta:jó kis kezdő, alexis vagy villa mindenképpen be kell találjonKelemen Berti írta:Hivatalos kezdő Sportról:Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Maxwell; Xavi, Busquets, Thiago; Alexis, Messi y Villa.
jó kis kezdő, alexis vagy villa mindenképpen be kell találjonKelemen Berti írta:Hivatalos kezdő Sportról:Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Maxwell; Xavi, Busquets, Thiago; Alexis, Messi y Villa.
..vagy az utolsó utáni pillanatban, húz valami váratlant, amitől ketté áll majd José, és a mi fülünk is.Subinho írta:....
A szerdai meccs előtt elég régen játszottunk 3 védővel utoljára...és olyan meg nincs, hogy átszokik a csapat a 3 védőre. Amúgy meg tök sokra mennénk a Clásicón egy győzelemmel, ha nem nyernénk meg az addig hátralévő meccseinket...az meg, hogy a kötelező győzelem miatt 3 védővel játszunk, hát orbitális baromság.Subinho írta:nekem meg az a bajom ezekel a meccsekkel, hogy tuti győzelem kell, így a csapat megint a 3-4-3-at fogja játszani, amiben nagyon nagy kockázat van!!! 3 meccs és jön a klasszikus és Pep nem erre készül!!! José viszont tuti, hogy már csakis arra, hogy mindenképp megnyerje a meccset és most van is rá nagy esély!!! a Real most nagy formában van, a Barca viszont eddig nem nyűgözött le... valahogy végre össze kéne állnia a csapatnak rendesen!!! sztem igenis a klasszikusra kell készülni és már most kitalálni, hogy mit fog játszani ott a csapat és arra készülni, mert ha a Real ellen is bevállalják a 3 védőt, akkor most mi kapunk egy 5-öst!!! Ha meg 4 védő, akkor talán nem kéne a klasszikus előtt hetekig a 3 védős szisztémára szoktani a játékosokat!!! évek óta először félek a klasszikustól és nem azért mert a Real jobb, hanem azért mert jelenleg olyan formában van a csapat, mintha pl. szeptember lenne, amikor azt mondjuk, szezon eleje van 1-2 hónap és formában lesznek!!! most nincs folyamatosan meccsről meccsre jó forma, mert szinte mindíg sérült valaki és szinte mindíg más játszik, arról nem is beszélve, hogy más poszton és más felállással!!! ez nekem nagyon nem teszik.......
Ezzel nem csak te vagy így! Hosszú évek óta várom már, hogy végre kiessenek, remélem minél hamarabb össze fog jönni! Utálom az egész bagázst, ha a pályájukat meglátom, elfog az utálat! Egyszerűen rühellem őket, remélem este jól megsorozzuk őket! Nem ismerek még egy olyan kis csapatot, ami ennyiszer szivatott volna meg minket, mint a Getafe...messideco írta:Getafe az egyik legutáltabb spanyol csapatom. Annyira idegesítenek, hogy nem igaz. És amilyen idétlen banda, még a döntetlent is el tudom képzelni...
Mindegy, a Bl-továbbjutás megvan, most minden erővel a bajnokságra kell összpontosítani.
Visca el Barca!
Nehéz meccsre számítok, igaz a Getafe nem úgy muzsikál mint korábban, de nehéz mindig az Alfonzo Perezben játszani!De bízok a fiúkban, s remélem begyűjtjük a 3 pontot!Barcaman14 írta:Ma egy meggyőző idegenbeli teljesítmény kell, semmi több! Aztán Rayo és Levante, amiket én hazai pályán nem érzek annyira rázósnak, de majd kiderül.
Visca el Barca
Kicsit korai még kérni stream -et, de amúgy itt tudod szétnézni: www.rojadirecta.menonee írta:Sziasztok!nekem kéne az esti meccsre egy faja stream,mert nem tudom sajnos nézni a sport 2!esetleg valaki segitene!!!?