Élő közvetítések
D5kxcnjdhkcdgjlj
- westerngom
- Entrenador del Barça
- errre most mi szükség volt???
- mekkora
- Jugador d'estrella
kb az első elfogaható komment a mai este folyamán !socio66 írta:nem is az eredmény a baj itt,hanem a játék.
a valencia,vagy a bilbao elleni pontvesztéskor szavam nem volt,most viszont nemtörődömség,unottság jellemző a csapatra,nem vagyunk hajlandóak megmozdulni a gól után sem,ez így nagyon nem okés.
én nem mondom hogy itt bármi is eldőlt,de minusz hattal menni madridba,hát..
optimizmusra nincs okunk.
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
:...átlövés?
nem is az eredmény a baj itt,hanem a játék.
a valencia,vagy a bilbao elleni pontvesztéskor szavam nem volt,most viszont nemtörődömség,unottság jellemző a csapatra,nem vagyunk hajlandóak megmozdulni a gól után sem,ez így nagyon nem okés.
-
- Director del Fútbol
Miért? Mert azt teszik ami a dolguk?Kelemen Berti írta:a getafének mihamarabbi kiesést kívánok

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
3 év siker után nehéz.......................................................................................................................................................ű
Arról hogy milyen ajándékot kapott ma is meg Valencia ellen is a k.... Margit nem is érdemes beszélni!
3 évig miénk volt minden
Arról hogy milyen ajándékot kapott ma is meg Valencia ellen is a k.... Margit nem is érdemes beszélni!
3 évig miénk volt minden
- visca el barca
- Presidente del Barça
most legalabb nem mondhatja el guardiola a classicorol, h csak ez is egy meccs... kaja élt-halál meccs lesz, ott nagyon kellene nyerni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Director del Fútbol
a getafének mihamarabbi kiesést kívánok
-
- Director del Fútbol
BUSQUETS 
Nem hogy kirúgná a labdát, eladja, így vissza kell még szerezni. Tökéletesen összefoglalta a mai meccset

Nem hogy kirúgná a labdát, eladja, így vissza kell még szerezni. Tökéletesen összefoglalta a mai meccset

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- salas9
- Entrenador del Barça
Bocs rosszul fogalmaztam: az idegenbeli bajnoki mérkőzéseinkre gondoltam. Folyamatosan csak toszogatunk, nincs meg az átütő erő.Gauchomester írta:...
Amúgy részemről nincs kikapcsolva a TV, láttam jó pár mérkőzést ami ilyen volt, vagy rosszabb az elmúlt 11 év alatt...

- Kash
- Entrenador del Barça
Dehogy higgadok le, nemtudja összerakni a kezdőt sem.Rewolution5 írta:légyszives higgadj le ... semmi szükség erre a beszédre,Kash írta:Kezdem azt hinni, hogy pep csak a Barcának köszönheti a kupákat, önmagában egy sz*r edző, komolyan. Minek hozta le Alexist???????????? Villa, kérlek a ziccereket rúgd be.

Gyerünk srácok nagyon kell a gól!
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Ja ilyen...nem vertük a madridot a szuperkupában, sem a portót, sem amilant, nem vagyznk veretlenek sem még...komolyan egyesek annyir aszánalmasak, hogy az nem igaz. jobban felhúz ez, mint az esetleges vereség. Aki meg 1-0-nál kikapcsolja a tv-t a 70. percben, annak csak gratulálni tudok...remélem ezt tette anno a Cghelsea-Barácn is. Komolyan egyesek tényleg ne nézzenek inkább meccset, vagy keressenek az életükben valami mást, ha ennyire retardáltak, hogy egy gynege meccset nem tudnak elviselni. Bocsánat, ha tükörként látod ezt a hozzászólást, köszönöm.salas9 írta:Én nem lepődök meg. Ilyen az egész szezonunk...