2011.11.26. 13:30:21
nekem meg az a bajom ezekel a meccsekkel, hogy tuti győzelem kell, így a csapat megint a 3-4-3-at fogja játszani, amiben nagyon nagy kockázat van!!! 3 meccs és jön a klasszikus és Pep nem erre készül!!! José viszont tuti, hogy már csakis arra, hogy mindenképp megnyerje a meccset és most van is rá nagy esély!!! a Real most nagy formában van, a Barca viszont eddig nem nyűgözött le... valahogy végre össze kéne állnia a csapatnak rendesen!!! sztem igenis a klasszikusra kell készülni és már most kitalálni, hogy mit fog játszani ott a csapat és arra készülni, mert ha a Real ellen is bevállalják a 3 védőt, akkor most mi kapunk egy 5-öst!!! Ha meg 4 védő, akkor talán nem kéne a klasszikus előtt hetekig a 3 védős szisztémára szoktani a játékosokat!!! évek óta először félek a klasszikustól és nem azért mert a Real jobb, hanem azért mert jelenleg olyan formában van a csapat, mintha pl. szeptember lenne, amikor azt mondjuk, szezon eleje van 1-2 hónap és formában lesznek!!! most nincs folyamatosan meccsről meccsre jó forma, mert szinte mindíg sérült valaki és szinte mindíg más játszik, arról nem is beszélve, hogy más poszton és más felállással!!! ez nekem nagyon nem teszik.......