Köszi a tippet, de nem fogok megint angol csapattal menni, szóval mindenképp vagy spanyol vagy olasz csapatot fogok választaniL.Messi 10 írta:Ha másodosztályú akkor West Ham United![]()

Köszi a tippet, de nem fogok megint angol csapattal menni, szóval mindenképp vagy spanyol vagy olasz csapatot fogok választaniL.Messi 10 írta:Ha másodosztályú akkor West Ham United![]()
Ha másodosztályú akkor West Ham UnitedMessiFan írta:Még mindig nem tudom melyik csapatot válasszam majd. Valencia nagy esélyes. Lehet majd egy másodosztályú csapatot választok.
1. szezon, hosszabbítani nem enged, mert már a vezetőség kezében van.Lionel85 írta:Hanyadik szezonban vagy? Lehet, hogy nekem is hosszabbítani kell vele és akkor maradna?Messidona10 írta:Nálam is ő vezeti, mégis "kitelt az ideje" mint mondta, és el akar menni.Lionel85 írta:Nekem mákom van akkor, mert harmadik szezonomat taposom és senki nem ment el az engedélyem nélkül. Jelenleg Messi vezeti nálam a góllistát.![]()
Akkor kapod meg, ha a Real megnyeri a bajnokságot, szóval remélem soha, bár most reménykedhetszferninho írta:nah 3004141345235 nap után megint meg lehet a szemtől szembe idényben a ligacím....
elsőosztályban 6-ból 6 nyert meccs, 4 meccsből kell még 2 pont...
juppi, nyertem![]()
akkor a premier kupa is megvan már (az a legjobb)
már csak az a kérdés, hogy miért vagyok még mindig 4 és fél csillagos...
nyertem már 3 ligacímet, ezt a kupát... és csak nem kapom meg azt a fél csillagot
Azt ajánlom, hogy nem csak az idén lejáró szerződéseket hosszabbítsátok meg, hanem akinek jövőre vagy akár azután jár le. Mert akkor megúszol egy "szerződés lejártával továbbállok" ügyet, mert ugye pl 4 évet hosszabbítottál vele még régebben. Tehát első szezonon kívül (ott ugye nem lehet befolyásolni) sose hagyjátok, h valakinek lejáró szerződése legyen az adott idényben.Messidona10 írta:Nálam is ő vezeti, mégis "kitelt az ideje" mint mondta, és el akar menni.Lionel85 írta:Nekem mákom van akkor, mert harmadik szezonomat taposom és senki nem ment el az engedélyem nélkül. Jelenleg Messi vezeti nálam a góllistát.![]()
Hanyadik szezonban vagy? Lehet, hogy nekem is hosszabbítani kell vele és akkor maradna?Messidona10 írta:Nálam is ő vezeti, mégis "kitelt az ideje" mint mondta, és el akar menni.Lionel85 írta:Nekem mákom van akkor, mert harmadik szezonomat taposom és senki nem ment el az engedélyem nélkül. Jelenleg Messi vezeti nálam a góllistát.![]()
Nálam is ő vezeti, mégis "kitelt az ideje" mint mondta, és el akar menni.Lionel85 írta:Nekem mákom van akkor, mert harmadik szezonomat taposom és senki nem ment el az engedélyem nélkül. Jelenleg Messi vezeti nálam a góllistát.![]()
Letöltesz egy crakcet és azt bemásolod a játék mappájába.Alonso írta:hogyan mert nm cdről telepítettem?
Crack?Alonso írta:Help.telepítettem a fifa11 és azt irja ki helyezem be hogy rakjam be az eredeti cd mi a teendőm????
Akkor úgy néz ki 4 védő vagy így vagy úgy de kell hozzá.bence-barca írta:
Nekem például a 3 védős rendszerek nem jönnek be általában, de a 3-1-2-1-3 as felállás egész jól műkődik nálam. Ezt 3-4-3 ként találod meg a Fifaban. De amúgy 4-3-3 ill 4-2-2-2 nálam a beváltak
Nekem például a 3 védős rendszerek nem jönnek be általában, de a 3-1-2-1-3 as felállás egész jól műkődik nálam. Ezt 3-4-3 ként találod meg a Fifaban. De amúgy 4-3-3 ill 4-2-2-2 nálam a beváltakDcser írta:...
Amennyire én emlékszem, nálam a célzott lövés és az emberváltás egy gombon volt (R), mivel egyik támadásnak, a másik védekezésnek minősül. De egyébként embere válogatja, mivel mindenkinek más a billentyűzetkiosztás. De ha az irányítás súgóban megnézed, ott le van írva, csak tudni kell, hogy melyik szimbólum melyik betűnek felel meg.palesz77 írta:Átemelés nem emberváltás+lövés? Eddig az volt...Messidona10 írta: Ha billentyűzettel játszol, akkor az átemeléshez a beadásnak megfelelő gombot nyomd, csavarásnál pedig a célzott lövés módosítót és a lövést.
Muszáj. Visszautasítottam az elején a Real ajánlatait, de a vezetőség elpasszolta...MessiFan írta:És muszáj eladni? Én biztosan nem engedném el, inkább eléraknék egy olyan szerződést amit biztosan nem utasítana el. Így tettem Tevezzel. Nem akarta elfogadni a szerződéshosszabbítást, azt mondta hogy a szerződés végén elmegy, beraktam neki 190ezret és rögtön elfogadta9Dave írta:Öregem, TELJESEN EZ VOLT NEKEM IS!fifaorult írta:Barcával első szezonom, nyári átigazolási időszak, Messi bejelenti, hogy nem szeretne tovább a csapat tagja lenni.-.-" El is vitte, pont a Real...
Helyette vettem Forlánt.
Átemelés nem emberváltás+lövés? Eddig az volt...Messidona10 írta: Ha billentyűzettel játszol, akkor az átemeléshez a beadásnak megfelelő gombot nyomd, csavarásnál pedig a célzott lövés módosítót és a lövést.