Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
FtcSikiHun írta:market.android.comról hogy lehet letölteni játékot? regisztrálva vagyok, be is vagyok jelentkezve, aztán amikor rámennék egy ingyen játék töltésére, ezt írja ki: There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.
A másik kérdésem: van egy honlap ahol ingyen tudok youtuberól zenét letölteni, csak be kell linkelni a linket, és ennyi. köszi a segítséget
Köszi szépen!!!Hunter91 írta:salas9!!
Gondoltam segíthet: Deamon tools használata:
http://dvdx.hu/index.php?option=com_con ... &Itemid=41
Köszönöm szépen, megpróbálkozok vele!kanty írta:Először tedd fel a winrart, utána az első fájlt csomagold ki. S azt beteszed daemon toolsba,( ha nincs, akkor tölts le egyet) miután betetted az magától felinstallálja és utána crackelni kell. Lesz a deamon tools-os meghajtón egy crack mappa, abból kimásolod a fájlt amivel a játék indul és bemásolod a játékmappába. Ennyi.
Először tedd fel a winrart, utána az első fájlt csomagold ki. S azt beteszed daemon toolsba,( ha nincs, akkor tölts le egyet) miután betetted az magától felinstallálja és utána crackelni kell. Lesz a deamon tools-os meghajtón egy crack mappa, abból kimásolod a fájlt amivel a játék indul és bemásolod a játékmappába. Ennyi.salas9 írta:Sziasztok!
Olyanban szeretném a segítségeteket kérni, hogy vettem a fáradságot és letöltöttem a Fifa 2012-t. Na most, letöltöttem és megvan a mappa aminek az a neve, hogy Fifa 2012 - Reloaded. Ebben vannak kibontásra váró fájlok. Nagyon analfabéta vagyok a játékok telepítéséhez, és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám feltelepíteni, vagyis hogy induljak el. Kellene hozzá valami program, mert azért telepítettem már egy két játékot de ilyennel még nem volt dolgom, hogy van nagyjából 30 kicsomagolásra váró fájl. Megköszönném ha segítenétek egy szerencsétlen bénázón
Nem szektorhiba,csak a formázás nem úgy sikerült ahogy szeretted volnaHunter91 írta: Köszi, én is erre a megoldásra jutottam. A file-kat nem tudtam megmenteni mert hibát dobott. Így maradt a formázás és rá egy új Win7. A Win7 telepítése is elég érdekes volt,mert nem engedte megosztani a vinyót(vagyis beállítottam mit akarok, de nem az lett az eredmény amit akartam. Most úgy van felrakva hogy 2 elsődlegesként jelölte meg... sztem az egyiknek másodlagosnak kellene lenni...
Ez szektorhibára utalhat?
Köszi, én is erre a megoldásra jutottam. A file-kat nem tudtam megmenteni mert hibát dobott. Így maradt a formázás és rá egy új Win7. A Win7 telepítése is elég érdekes volt,mert nem engedte megosztani a vinyót(vagyis beállítottam mit akarok, de nem az lett az eredmény amit akartam. Most úgy van felrakva hogy 2 elsődlegesként jelölte meg... sztem az egyiknek másodlagosnak kellene lenni...Tim írta:Mondjuk egy linuxos live cd megoldás lehet.Hunter91 írta:Az lenne a kérdésem,hogy van egy windows 7-el működő laptopom. A winchester ketté van osztva. C-re és D-re. A D meghajtón most nincs semmi pedig azon voltak az adatok. Valamivel meg tudom nézni,hogy a D-meghajtón van még valami file,mert egyik napról a másikra elszállt az egész...
Csak akkor vehetnéd föl, ha ugyanaz a bejelentett lakcímetek, ami a lakcímigazolványon szerepel, értelemszerűen. Ebben az esetben is csak a postástól - ha jól tudom - mert a postán utána már csak meghatalmazással.Victor_Valdes írta:Ha édesapámmal nem élek egy háztartásban, akkor nem vehetem fel az ajánlott leveleit a postán, ugye?
Köszi a válaszokat..TT írta:vagy szimplán nyomd le a görgőt az egereden mikor olvasol és akkor normális, de ha megmozdítod megint piros leszLionel85 írta:Sajna nem lehet. Ha jól tudom, a fórum régi verziójú és nem frissítették, azaz firefox és chrome alatt pirossal vannak a betűk. Vagy megszokod, vagy visszateszed a 3.6-os verziót, azzal még kompatibilis.mekkora írta:sziasztok
régen olvastam egy választ a kérdésemre itt a fórumban, de akkor nem figyeltem annyira rá mert nem volt ez a bajom.. Szóval a Firefoxban minden szöveg alá van húzva pirossal. Nagyon idegesít, zavaró . Valamilyen beállítással el lehet ezt tünteni, vagy ez minek a hibája ? Köszi előre issuliban általában ezzel szórakozom, ha itt böngészek
![]()
vagy szimplán nyomd le a görgőt az egereden mikor olvasol és akkor normális, de ha megmozdítod megint piros leszLionel85 írta:Sajna nem lehet. Ha jól tudom, a fórum régi verziójú és nem frissítették, azaz firefox és chrome alatt pirossal vannak a betűk. Vagy megszokod, vagy visszateszed a 3.6-os verziót, azzal még kompatibilis.mekkora írta:sziasztok
régen olvastam egy választ a kérdésemre itt a fórumban, de akkor nem figyeltem annyira rá mert nem volt ez a bajom.. Szóval a Firefoxban minden szöveg alá van húzva pirossal. Nagyon idegesít, zavaró . Valamilyen beállítással el lehet ezt tünteni, vagy ez minek a hibája ? Köszi előre is
Mondjuk egy linuxos live cd megoldás lehet.Hunter91 írta:Az lenne a kérdésem,hogy van egy windows 7-el működő laptopom. A winchester ketté van osztva. C-re és D-re. A D meghajtón most nincs semmi pedig azon voltak az adatok. Valamivel meg tudom nézni,hogy a D-meghajtón van még valami file,mert egyik napról a másikra elszállt az egész...
Sajna nem lehet. Ha jól tudom, a fórum régi verziójú és nem frissítették, azaz firefox és chrome alatt pirossal vannak a betűk. Vagy megszokod, vagy visszateszed a 3.6-os verziót, azzal még kompatibilis.mekkora írta:sziasztok
régen olvastam egy választ a kérdésemre itt a fórumban, de akkor nem figyeltem annyira rá mert nem volt ez a bajom.. Szóval a Firefoxban minden szöveg alá van húzva pirossal. Nagyon idegesít, zavaró . Valamilyen beállítással el lehet ezt tünteni, vagy ez minek a hibája ? Köszi előre is