Bajnoki Mérkőzések
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Látva a következő fordulók sorsolását, nagyon bosszantó a Getafei,Sevillai,és Bilbao-i pontvesztések.
főleg a hazai pályás, hiszen ott volt az utolsó pillanatban a 100%os gólhelyzet,hogy nyerjünk.
Madrid megy Gijonba,fogad minket,megy Sevillába is...
nah mind1, remélem klasszikus után max 3 ponttal fognak vezetni, akkor talán belefértek ezek.
+természetesen akkor van értelme egyáltalán bosszankodni ezeken,ha az idegenbeli teljesítményünk nagyban feljavul. Hazai pályán nincs nagy gond.
FORCA BARCAAA!!!
főleg a hazai pályás, hiszen ott volt az utolsó pillanatban a 100%os gólhelyzet,hogy nyerjünk.
Madrid megy Gijonba,fogad minket,megy Sevillába is...
nah mind1, remélem klasszikus után max 3 ponttal fognak vezetni, akkor talán belefértek ezek.
+természetesen akkor van értelme egyáltalán bosszankodni ezeken,ha az idegenbeli teljesítményünk nagyban feljavul. Hazai pályán nincs nagy gond.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador del Barça
Nem tudom mi mondatja velem, de meg fogjuk nyerni a Classicot. Figyeljétek meg így lesz, még ha a józan ész nem is ezt diktálja.
A mai mecsen Alexis, Villa és Javier barátom emelkedett ki a csapatból.
A mai mecsen Alexis, Villa és Javier barátom emelkedett ki a csapatból.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hozták a fiúk amit megkövetelt a haza!a legfontosabb megvan a 3 pont plusz a sérült Alexis is betalált, meg Villa is
Xavi-Alves-Iniesta nálam a legjobbak!Rayo bátran kezdett, szépen szerezgettek labdákat!

Xavi-Alves-Iniesta nálam a legjobbak!Rayo bátran kezdett, szépen szerezgettek labdákat!

Szerintem simán viszitek.
Bár egy x csodás lenne
Bár egy x csodás lenne

Hát az a legcikibb,mert nem vette fel normálisan az embert.Tocy írta:Mert Busquets, aki mostanság 20 labdát ad el meccsenként, nyilván hasznosabb...az meg, hogy egy szögletnél kiről kapjuk a gólt, hát...Sanama írta:Keita... nem az,hogy róla kaptuk a gólt múltkor is
Megnézed fel sem ugrott fejelni.
Én Tourét kezdetném

Mert Busquets, aki mostanság 20 labdát ad el meccsenként, nyilván hasznosabb...az meg, hogy egy szögletnél kiről kapjuk a gólt, hát...Sanama írta:Keita... nem az,hogy róla kaptuk a gólt múltkor is
Keita... nem az,hogy róla kaptuk a gólt múltkor is 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Erős kezdő, s Keitának én is külö örülök, idén a legkiegyensúlyozotabb játékosunk, s remek formában is van!Pep célja is egyértelmű, gólt lőni minnél hamarabb és lezárni a meccset!V.e.B

- lui1698
- Llegenda del Barça
Örülök, hogy Alexis ismét kezdő.
Nála nagyon úgy érzem minél többet látom játszani, hogy ha egyszer elkapja a fonalat akkor nagyon bánni fogják az ellenfelek.
Villa helyett meg mondjuk Pedro-t tettem volna, de mindegy, Rayo ellen csak összehoz már ő is egyet.
Nála nagyon úgy érzem minél többet látom játszani, hogy ha egyszer elkapja a fonalat akkor nagyon bánni fogják az ellenfelek.

Villa helyett meg mondjuk Pedro-t tettem volna, de mindegy, Rayo ellen csak összehoz már ő is egyet.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- PriNcE27
- Jugador del Barça
szerintem tökre rendben van a kezdő, már csak a nézők számára egy szórakoztató meccset kellene játszaniukfcbpete írta:#FCBlive Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi i Villa
Annyira nem rossz, bár én Fábregast játszatnám Villa helyett, de mindenki szerencséjére nem én vagyok az edző

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Nekem tetszik,bár Cesc-et vagy Pedro-t inkább elnézegettem volna mint Villa-t,de ez is megfelelfcbpete írta:#FCBlive Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi i Villa
Annyira nem rossz, bár én Fábregast játszatnám Villa helyett, de mindenki szerencséjére nem én vagyok az edző

Nagyszerű. Keitának külön örülök, ahogy Iniestának is. Villával kell vmit csinálni, és yo lesz ezfcbpete írta:FCBarcelona_cat FC Barcelona
#FCBlive El Barça jugarà d'inici amb Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi i Villa

#FCBlive Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi i Villa

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbpete 2011.11.29. 20:21:24-kor.
Clásicón öngyilkosság lenne a 3 védős felállás! A Valencia ellen láttuk, hogy egy a széleken gyorsan támadó csapat mit tesz ellenünk ilyenkor, hát akkor képzeljük el ugyanezt di Maríával és C. Ronaldóval... Úgyhogy 4 védő tuti kell oda szerintem, viszont emlékszem még arra a Klasszikusra, amikor kb. 5 védővel játszottunk Madridban, s 0-2-re nyertünk. Bár akkor nem mi voltunk 6 pontos hátrányban...kabekabe írta:kiváncsi vagyok, hogy pep be fog-e vállalni 3 védőt a klasszikuson (amit én nagyon szeretek, de van hová fejleszteni...). ha igen, akkor gondolom ma is azt fogja játszatni.
Ezt szeretném: VV-Pique,Masch, Abi-Alves,Keita,Xavi,Cesc-Sanchez,Messi,Pedro.
Busi és Karcsi pihenjen, Adrianot és Init meg ne kockáztassuk, viszont Pedrot formába kéne hozni! Sanchez pedig egyre jobb.
Ez a csapat ráadásul képes 4 védővel is játszani...
Nagyon remélem, hogy a Classicon valamivel előrukkol Pep bácsi, általában ez szokott történni, az a meccs nagyon kell, de szerintem ezzel mindenki tisztában van;)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
kiváncsi vagyok, hogy pep be fog-e vállalni 3 védőt a klasszikuson (amit én nagyon szeretek, de van hová fejleszteni...). ha igen, akkor gondolom ma is azt fogja játszatni.
Busi és Karcsi pihenjen, Adrianot és Init meg ne kockáztassuk, viszont Pedrot formába kéne hozni! Sanchez pedig egyre jobb.
Nagyon remélem, hogy a Classicon valamivel előrukkol Pep bácsi, általában ez szokott történni, az a meccs nagyon kell, de szerintem ezzel mindenki tisztában van;)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az jó dolog, hogy nem kell utazni 
Bl még ha már megvan a cél, akkor is készülünk, s a Klub VB meg rengeteg utazás, átállás edzések, meg van egy madridi meccs is előte!Sűrű a program na (de megdolgoztunk érte
)

Bl még ha már megvan a cél, akkor is készülünk, s a Klub VB meg rengeteg utazás, átállás edzések, meg van egy madridi meccs is előte!Sűrű a program na (de megdolgoztunk érte

-
- Barça C
Szerintem most ez a zsinórban 3 hazai meccs jót fog tenni a fiúknak. Egyrészt a hazai környezet hihetetlen atmoszférája miatt, másrészt pedig amiatt is, hogy a kb. egy hét alatt megvívott 3 találkozón nem kell utazgatniuk. Nem beszélve arról, hogy a BATE elleni meccs nyugodtan lehet a kísérletezgetésé is. Aztán irány Madrid, és egy újabb tőrdöfés a királyi gárda szívébe!
Reméljük, hogy a csapat segíteni tud Tito-nak a mihamarabbi felgyógyulásban!

- shutterisland
- Director del Fútbol
na ezt viszont nem igazán értem.plusz BL hétköznap
oké, hogy nem kellene kikapni a bate-tól, de végül is tök mindegy, mit játszunk, nyugodtan játszhatnak a fiatalok és kiegészítőemberek is.
ott lehet pihentetni.
a klub vb-hez annyit, hogy gondolom 2 meccsünk lesz, abból az egyik kisebb csapat, ott sem kell gála11-el kiállni, a santos ellen kell majd keményebb kezdő. (bár egy szervezetlen csapatot csak megverünk bár, neymar vagy ganso ellenére is..)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Úgy gondlom csak a Sociedad elleni volt fatális hiba ott egy percre bealudtunk kaptunk 2őt!Én mindig hosszabb távban gondolkodok, a szezon ezen időszakában a pontok gyűjtögetése a legfontosabb!És persze benne lehet, amit shutterisland felvázolt, de 38 forduló elteltével azért nehéz összehozni pont és egymás elleni egyenlőséget :)A hétvégén rangadó van (ha a tabellát nézzük
), plusz BL hétköznap, meg klub vb, be kell osztani az energiát meg a puskaporokat is!Szurkolóknak játékosoknak is egy győzelem tenne a legjobbat, tök mindegy milyen arányú!Persze ha sokkal nyerünk nem fogunk bosszakodni
de osszuk be az erőket a továbbiakra, mert főleg most van feladat "dögivel"!
Plusz labdatartásban mi vagyunk az egyik legjobbak, s abból nehéz gólt kapni kívéve ha Villa jól passzol :)Szóval ha az első félidőben rúgunk kettőt majd "lecsorgatjuk" a meccset, nem történhet baj!

Plusz labdatartásban mi vagyunk az egyik legjobbak, s abból nehéz gólt kapni kívéve ha Villa jól passzol :)Szóval ha az első félidőben rúgunk kettőt majd "lecsorgatjuk" a meccset, nem történhet baj!

Hát a szurkolók kiszolgálása eddig sem volt gond, otthon még gólt sem kaptunk! Idegenben más tészta, oda kellene vmi pluszmotiváció, ami egyelőre csak otthon jelentkezik. Ma sima győzelem kell, hogy legyen, nincs nagyon más alternatíva.shutterisland írta:az egy dolog, hogy az egymás elleni eredmény számít elsősorban, de ha a két meccsen ugyanolyan eredmény születik (miért ne lehetne 1-1 vagy 2-1 mondjuk mind a kettő..) még akkor is, ha erre azért sok esély nincs, onnantól pontegyenlőség esetén a gólarány számítana
bár tény, hogy kevés esély van rá, hogy a gólarány dönt, viszont epic fail lenne azért bajnokságot bukni, mert mondjuk ugyanannyi ponttal, ugyanolyan head-to-head eredménnyel, de rosszabb gólkülönbséggel buknánk el.
szóval én azon az elven vagyok, hogy ha már meg van a lehetőség egy gálára, hát csináljuk meg, a BATE ellen majd lehet tartalékolni.
(arról meg nem is beszélek, hogy a szurkolók a getafe elleni botlás után örülnének egy parádénak..)
Engem ugyanennyire idegesített anno, amikor több mint kétszer akkora gólkülönbséggel, de rosszabb egymásellenivel lettünk másodikak.shutterisland írta:bár tény, hogy kevés esély van rá, hogy a gólarány dönt, viszont epic fail lenne azért bajnokságot bukni, mert mondjuk ugyanannyi ponttal, ugyanolyan head-to-head eredménnyel, de rosszabb gólkülönbséggel buknánk el.

H a t t r i c k
- shutterisland
- Director del Fútbol
az egy dolog, hogy az egymás elleni eredmény számít elsősorban, de ha a két meccsen ugyanolyan eredmény születik (miért ne lehetne 1-1 vagy 2-1 mondjuk mind a kettő..) még akkor is, ha erre azért sok esély nincs, onnantól pontegyenlőség esetén a gólarány számítana 
bár tény, hogy kevés esély van rá, hogy a gólarány dönt, viszont epic fail lenne azért bajnokságot bukni, mert mondjuk ugyanannyi ponttal, ugyanolyan head-to-head eredménnyel, de rosszabb gólkülönbséggel buknánk el.
szóval én azon az elven vagyok, hogy ha már meg van a lehetőség egy gálára, hát csináljuk meg, a BATE ellen majd lehet tartalékolni.
(arról meg nem is beszélek, hogy a szurkolók a getafe elleni botlás után örülnének egy parádénak..)