2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
egyébként elnézést a kötözködésért nem bántásból írtamwesterngom írta:köszönöm!! jogos!
a poén, hogy a meccs végén is kikockázták, csak ezek nem vették észre...bence-barca írta:Ezt kicsit (nagyon) elfogultságnak tartom, h itt kikockázzák egy meg nem adott gólunkat a félidőben. Aligha teszik meg ezt más csapatnál szerintem.
köszönöm!! jogos!18Barca99 írta:ne haragudj de ez szó szerint b*sza a szemem. mi ez hogy hagy jöjjön? az had jöjjön nem?westerngom írta:- nah! mondtam én!!!!!!!!westerngom írta:- én Xavi-t lehoznám mielőbb, ez nem az ő meccse, ilyenkor jönnek a sérülések...., hagy jöjjön Thiago és Keita helyére Cesc!
Én Leot is levenném a gyepről, hagy futkorásszon Pedró is egy kicsit!![]()
ne haragudj de ez szó szerint b*sza a szemem. mi ez hogy hagy jöjjön? az had jöjjön nem?westerngom írta:- nah! mondtam én!!!!!!!!westerngom írta:- én Xavi-t lehoznám mielőbb, ez nem az ő meccse, ilyenkor jönnek a sérülések...., hagy jöjjön Thiago és Keita helyére Cesc!
Én Leot is levenném a gyepről, hagy futkorásszon Pedró is egy kicsit!![]()
- nah! mondtam én!!!!!!!!westerngom írta:- én Xavi-t lehoznám mielőbb, ez nem az ő meccse, ilyenkor jönnek a sérülések...., hagy jöjjön Thiago és Keita helyére Cesc!
Én Leot is levenném a gyepről, hagy futkorásszon Pedró is egy kicsit!
Még időben feltűnt.bence-barca írta:Ezt kicsit (nagyon) elfogultságnak tartom, h itt kikockázzák egy meg nem adott gólunkat a félidőben. Aligha teszik meg ezt más csapatnál szerintem.
Alves? Tele van motivációval, hétvégén is remek lett volna, most meg az is. Tömni kéne labdával...S.Agüero írta:Jöhet le Alves, Xavi és Messi, szvsz.
![]()
Helyükre Adriano, Cesc, Pedro