Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
volt még a "Bojan és Messi valamilyen távoli rokonok" nevezetű hírecske amihez mellékeltek egy családfát.csababarca írta:köszi az infót daffy.
De így sem értem,miért jó így hívni...másra nem tudok gondolni,csak a vicces hangzásra,bár aki ezen jót szórakozik...
ha jól tudom, a teljes, hivatalos neve az : luis lionel andrés messi cuccittinicsababarca írta:köszi az infót daffy.
De így sem értem,miért jó így hívni...másra nem tudok gondolni,csak a vicces hangzásra,bár aki ezen jót szórakozik...
"Lionel Messi 1987. június 24-én született az argentinai Rosarióban, Jorge Horacio Messi és Celia María Cuccittini gyermekeként"csababarca írta:
ez egyébként mi? az ellen fórumán is olvastam,de nem jöttem rá. szellemesnek se tűnik,viccesnek meg pláne.
ez egyébként mi? az ellen fórumán is olvastam,de nem jöttem rá. szellemesnek se tűnik,viccesnek meg pláne.shutterisland írta:
ha nem esik vissza jelentősen a csapat, és nem zárják el jelentősen a gólcsapot cuccittini úrnál, akkor kacagva fogja megdönteni szerintem 5 szezonon belül
messi tényleg zseni,de véleményem szerint nem a fáradság az oka-mivel amikor csak tud,játszik,és ami a lényeg,akar is-nem az,hogy az ellenfél semlegesíteni akarja őt,hanem nagy lett kicsit az arca.ja,és hadd ne sajnáljam már,hogy gólkirályi versengést vív,meg a sajtó hajszolása blabla..ilyen szinten kezelni kell ezeket a helyzeteket,messi pedig nem arról híres,hogy összeroppanjon a nyomástól.nem lesz itt semmi baj,pep összeszedi a srácokat,és retteghet a madridsura írta:Messi zseni, de most láthatólag nincs igazán formában. Ennek három okát tudom elképzelni. Az egyik a túlfáradás. A második, hogy az ellenfelek túlzottan az ő semlegesítésére koncentrálnak és erre nincs meg a megfelelő ellenjáték. A harmadik, hogy a sportsajtó belehajszolta egy gólkirályi versengésbe, ami árt a játékának. Nyilván mindháromra van orvosság, csak más és más.
205, Bilbao ellen is ő egyenlített a végén.messideco írta:Ha jól számolom, akkor Messinek 204 gólja van jelenleg. Ugye a Plzen-i meccsen lett 202, azóta egyet a Zaragozának, egyet a Milannak lőtt.
Javítsatok ki, ha tévedek
205 gólja van a wikipédia szerint, Egyébként megnéztem, hogy Messi 19 gólt lőtt 66 meccs alatt a válogatottban, míg Ronaldo 82 meccsen 32-t. Még 1 ok, hogy a sok gólhoz csapat kell.messideco írta:Ha jól számolom, akkor Messinek 204 gólja van jelenleg. Ugye a Plzen-i meccsen lett 202, azóta egyet a Zaragozának, egyet a Milannak lőtt.
Javítsatok ki, ha tévedek
na akkor mégegyszer:recrea írta:Nincs szükség a lekezelő és személyeskedő stílusra, pontosan a Te feltételezésekkel teli írásodra válaszoltam.ferninho írta:recrea, előbb olvasd el miről megy a téma, és utána reagálj az írásaimra, köszönöm.
Messit, és a helyét a futballtörténelemben majd az idő és a következő évek teljesítménye dönti el.
szóval egyelőre nagyobb "akadályt" látok az említett "cél" elérésében a klub gyengébb szereplése végett, mint Messi esetleges formahanyatlásában.
Nincs szükség a lekezelő és személyeskedő stílusra, pontosan a Te feltételezésekkel teli írásodra válaszoltam.ferninho írta:recrea, előbb olvasd el miről megy a téma, és utána reagálj az írásaimra, köszönöm.
"Messi remek játékos, de amit már kiveséztünk párszor, talán nem igazi vezéralkat..."MessiFan írta:Ki mondta, hogy nem vezéregyéniség?:DRezi Torres írta:egy ilyen fos argentín válogatottal Pelé se villogna!!!!ha messi spanyol lenne....be se fejezem mert felesleges!!!Nem vezéregyéniség??? "kíváncsian várjuk hova és meddig visz minket Messi" vagy valahogy így hangoztak azt hiszem villa szavai!!!sok vezére van a barcanak mer ott van Puyol Xavi de aki a legtöbbször veszi a hátára a csapatot az Messi!!úgyhogy a nem vezér alkat kijelentés szerintem nem helyt álló!!!!
Ha a spanyol válogatottban lenne akkor már ő lenne a top1 gólszerző és minden egyéb.
Pelé pedig szerintem a valaha volt legjobb futballista mivel tétmeccsen több mint 600 gólt lőtt, barátságosokkal és válogatott meccsekkel összedobva pedig kb 1100 gólt lőtt. Az pedig nem kevés még akkor sem ha Brazil bajnokság és régi foci.