Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ok-ok, kicsit túlzásba vittem... csak hát az öröm... elég necces meccs volt... visszafogom magam, de azért elmenni nem fogokRewolution5 írta: nemrosszból..de ellehet innen menni ..ilyen beszédre itt nincs szükség...mi se járunk ide-oda spórold meg a lépeseid te is! ja és jó szurkolást mindenkinek: Hajrá Barca!
nemrosszból..de ellehet innen menni ..ilyen beszédre itt nincs szükség...mi se járunk ide-oda spórold meg a lépeseid te is! ja és jó szurkolást mindenkinek: Hajrá Barca!ferninho írta:mi nem tudunk improvizálni, mi nem... láthattuk a 3. gólnál is
kíváncsi vagyok Hegyi mit talál ki megint...
jaj de szép lenne az a 9 pont![]()
Levante meg beelőzne titeket, ha azt a +1 meccset is hozzák...![]()
na most elmegyek szépen fifázni és majd a meccs végére odakapcsolok, Getafe ellen bejött...
de sajna úgyis behúzzátok.
ez az, ami miatt idegesítenekA két csapat között játékban nincs nagy különbség
Oké, én is leírtamshutterisland írta:dinho óta vagyok kb. a csapat mellett.
a topic barca vs real, csak leírtam, a véleményem...tényleg felesleges lenne vészmadárkodni, egyszerűen csak demotivál, hogy nem képesek pontokat hullajtani olyan meccseken, amiken mi botlanánk.
amúgy régebben sokkal jobban elviseltem én is a real győzelmeit, barca kudarcait, de mióta itt van mourinho, sokkal nagyobb a feszültség mindenkiben, a két tábor között is, meg úgy alapból.
mindegy, hagyjuk...ha a clasicón nyernénk, nem lennék sem én, sem többen ilyen negatívak.
miért, mondtam, h megnyerjük az összeset?vicc-ember írta:miért, Ti meg fogjátok?úgysem nyerik meg az összes meccsüket!
miért, Ti meg fogjátok?úgysem nyerik meg az összes meccsüket!
Ne haragudj, tudom fb-n is beléd kötöttem, de ez már annyira száááánalmasshutterisland írta:nos, kezdem én is megérteni, hogy CSAK magunkra számíthatunk...nem lesz itt semmi, hiába van "erőltetett menet" a madridnál, simán hozzák a 3 pontokat.
ha oda-vissza csapjuk őket, bajnokok leszünk, ha nem, akkor meg szerintem nem bízhatunk a többi csapatban...ma is lehet látni.
úgysem nyerik meg az összes meccsüket!shutterisland írta:nos, kezdem én is megérteni, hogy CSAK magunkra számíthatunk...nem lesz itt semmi, hiába van "erőltetett menet" a madridnál, simán hozzák a 3 pontokat.
ha oda-vissza csapjuk őket, bajnokok leszünk, ha nem, akkor meg szerintem nem bízhatunk a többi csapatban...ma is lehet látni.
szívesen, neked linkeltembence-barca írta:Én megköszönöm, h belinkelted ferninho![]()
Hát a labdaszerzés tényleg bosszantó, de amúgy nagyon okos gól volt! Jobb meglátás nem is lehetett volna
Ez valóban így volt. El kell fogadni és nem foglalkozni velük. Ha ők bajnokok lesznek nem azért lesz, mert a Barca gyenge, hanem mert a Real jó. Eljön az ő idejük, és nem eljött! Meglátjuk ki nevet a végén. Én biztosan nem fogok eret vágni ha egy szoros bajnokságban mint tavaly 3 pontkülönbséggel alulmaradunk.Tim írta:1-2 éve szerintem a madridisták is valami ilyesmiket mondogattakshutterisland írta:egyszerűen nem tudom (nem akarom inkább) elhinni, hogy ennyire simán vesznek minden akadályt, és nem lehet őket néhány csapatnak megfogni.
nekik is kell legyen egy-két olyan meccs, amikor semmi nem megy be, az ellenfél meg talál egyet.
A 9-10 emberrel védekezés a két csapat közül nem a Barca stílusa a Clásicókonferninho írta:itt a hiperszupergólunk![]()
http://www.youtube.com/watch?v=YSoPoshK ... r_embedded
azért Di Maria nagyon okosan csinálta![]()
amúgy közel sincs még meg a meccs....
nagyon necces lesz ez még...
kellett volna még rúgni egyet...
CR szabad meg az a beadás ami csak kicsit volt magas Di Mariának...hát ha ti is beálltok 9-10 emberrel védekezni mint a Gijón, akkor ténylegakiket felhergel a jelenlegi meccs,az vegye úgy,hogy a madrid ellenünk ezzel a játékkal nemmegy semmire ..
ellenünk is lehet szerencséjük.Rewolution5 írta:akiket felhergel a jelenlegi meccs,az vegye úgy,hogy a madrid ellenünk ezzel a játékkal nemmegy semmire ..
hát ha ti is beálltok 9-10 emberrel védekezni mint a Gijón, akkor ténylegakiket felhergel a jelenlegi meccs,az vegye úgy,hogy a madrid ellenünk ezzel a játékkal nemmegy semmire ..
Az El Classicot azért egy csöppet komolyabban fogják venni.Rewolution5 írta:akiket felhergel a jelenlegi meccs,az vegye úgy,hogy a madrid ellenünk ezzel a játékkal nemmegy semmire ..