Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
De nem nagypofájú!!!(eddig mégolinho írta:Én Realos vok, de gratu Barca.barcakiraly írta:Van egy olyan érzésem hogy most nagyon meg fognak fogyatkozni a nagypofájú Madridisták az oldalon!
Én Realos vok, de gratu Barca.barcakiraly írta:Van egy olyan érzésem hogy most nagyon meg fognak fogyatkozni a nagypofájú Madridisták az oldalon!
Csak én valamiért nem tudok belépni a tippjátékba mert a főoldalon bejelentkezek és a tartalomjegyzék jön be és ha onnan megyek a tippjátékra kilp, de ha a főoldara akkor isRapika írta:Enyém is!!!Fernando írta:És a tippem is telitalálat lett![]()
![]()
![]()
köszönjüktotal90(antibarca) írta:HALA MADRID! A REAL MADRID A LEGJOBB CSAPAT A VILÁGON! Very Happy Very Happy MA BEZÚZZUK A BARCELONAT ÉS TI MÚRHATTOK HAZA KATALÓNIÁBA!
Hogy is van ez a mély álommal, kedves barátom?REAL MADRID=AZ ÉLET írta:és akkor felébredsz a mély álombólFernando írta:Szerintem 0-3 lesz ide!
Félidőben 0-1 nekünk!
Eto'o lövi az elsőt! Ronaldinho a másodikat szabadrúgásból vagy 11-esből és a végén még Messi is kihasznál egy ziccert
Vagy 0-0 lesz(poén)
![]()
![]()
A hallod két l még mindighalod hülye gyerek számold már meg h ronáldó hányszor ment vissza a félpályához meg ETO'O mennyiszer volt ott
ENNYI