Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nemtom, ez szerintem szomorú, én nem örültem a ti gödrös szerepléseteknek sem.Ordog írta:Most kéne regelnem a madridistára:DDDDDDD
De inkább nem teszem:)))))
Jajjjjjj de [auto_cenzúra] ez a madrid![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nevessünk együtt:)))))))))))
Vito írta:Badi! küldd a no comment 3-at is!
sztem tudom, h mi lesz az.![]()
Nem, én nem Beckham miatt szeretem a Madridot, hanem a Raúlok Gutik Redondók Morientesek miatt. Azok meg mellőzve vannak. Dehogy vagyok Barcás, bár ezzel több Barca drukker haverom megvádoltCziprusz írta: Te már anyira Barcás Madridist vagy hogy lassan bevehetünk tiszteletbeli Barca szurkolónak!:D
Keelhaul írta:Mondhatnám, hogy Oleguer király volt, de nem teszteltük.
Rossz belegondolni, ha itt van Bommel mit kapunk.
A Galactico elnevezés mindig is bűn volt, égés, stb. A legjobbak 2000-2003 között voltunk, azóta béka segge alatt, kis fellángolásokkal, pont annyira hogy megmeneküljön az elnök. ennek a vippáholynak meg utánajárok, mert furdal a kíváncsiság
És végre ezt egy Madridista mondja!!!!Keelhaul írta:Mondhatnám, hogy Oleguer király volt, de nem teszteltük.
Rossz belegondolni, ha itt van Bommel mit kapunk.
A Galactico elnevezés mindig is bűn volt, égés, stb. A legjobbak 2000-2003 között voltunk, azóta béka segge alatt, kis fellángolásokkal, pont annyira hogy megmeneküljön az elnök. ennek a vippáholynak meg utánajárok, mert furdal a kíváncsiság