Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ott a pont. Puyol ideje lejárt. EB-n még ott lesz év végén és még levezet itt 1-2évet és visszavonul.albicelesteX írta:Kezdjen a lassú és ingadozó teljesítményt nyújtó Puyol a tanári formában játszó,jól védekező Mascherano helyett?!fcbpete írta:Real ellen:
--------- VV ---------
Dani Puyi Piqué Abi
--------- Busi ---------
--- Xavi - Iniesta ---
-- Messi --- Cesc ---
-------- Alexis --------Puyolnak lejárt az ideje emberek.
Szerintem Puyol még a kerekesszékből is tudna segíteni!albicelesteX írta: Kezdjen a lassú és ingadozó teljesítményt nyújtó Puyol a tanári formában játszó,jól védekező Mascherano helyett?!Puyolnak lejárt az ideje emberek.
Ez igen, le a kalappal!1-2 ember ugyanazokat elmondja: "nem kell félni, mert.... mi volt tavaly, és mi lett?..." stb szóval nyugtatgatjuk így itt egymást, de azért ne legyen kolbászból a kerítés na... Valaki írta h azért mert egy két meccsen jobban figyeltek mennek 6 ponttal... ez a lényeg idén sokkal kiegyensúlyozottabbak mint mi, eddig!... ugye nem a hazai meccsekért adják a bajnokság végén a serleget...Az idegenbeli meccseket is le kell játszani... a szombati ellenfél legalább annyira jó otthon mint mi csak ők még idegenben is képesek ezt a formát tartósan hozni... Ugye sokan elhiszik h feltétel nélkül nyerünk Maridban is... de nem... az a sok érv amit a mellettünk felsorolnak, igazak de mellettük is legalább ennyi szól... nem beszélve arról, hogy ők rendkívül motiváltak lesznek mivel mégiscsak a Barcelona jön hozzájuk, az a team, amelyik az elmúlt években jócskán rájuk számolt... most pedig adott minden a győzelemért az elégtételezéshez: a vendégek idegenbeli gyengécskébb formája, az ők futó szekere, stb... és Amit Pep mester mondott? :"A motiváció lesz a mindent eldöntő nem a taktika..." Hát a Madridnak abból van... nem is kevés... főleg velünk szemben... ezzel együtt is azért bízom én is a fiukban... és mint régi Barca szurkoló a győzelemben gondolkodom mindenképp... csak próbáltam a realítás síkján maradni... remélem sikerült... Szombaton pedig 1 rendkívül izgalmas, küzdelmes, játékvezetői "szerepléstől" mentes, gyönyörű játékot hozó futball gálát láthatunk, remélhetőleg egy vendég sikerrel.. Csak a Barca

Puyol szerintem minden klasszikuson tanári, és pszichésen is rengeteget számít a jelenléte. Kell a csapatba.albicelesteX írta:Kezdjen a lassú és ingadozó teljesítményt nyújtó Puyol a tanári formában játszó,jól védekező Mascherano helyett?!fcbpete írta:Real ellen:
--------- VV ---------
Dani Puyi Piqué Abi
--------- Busi ---------
--- Xavi - Iniesta ---
-- Messi --- Cesc ---
-------- Alexis --------Puyolnak lejárt az ideje emberek.
a bernabeuban szerintem többet nem engedheti meg magának,hogy only védekezést játszasson. ennek némileg ellentmond,hogy tán népünnepély lenne,ha a clasico után is 6 pont az előny. nagy dilemma lenne számomra,hogy hogy állítsam ki a fiúkat,de én ezt tenném:Boixos írta:...
Kezdjen a lassú és ingadozó teljesítményt nyújtó Puyol a tanári formában játszó,jól védekező Mascherano helyett?!fcbpete írta:Real ellen:
--------- VV ---------
Dani Puyi Piqué Abi
--------- Busi ---------
--- Xavi - Iniesta ---
-- Messi --- Cesc ---
-------- Alexis --------

1-1dak900 írta:Tavaly is mindenki rettegett a classico előtt, aztán mi lett a vége...![]()
akkor....Tudom, hogy idén sokkal jobbak
akkor...azt is tudom, hogy idén idegenben gyengék vagyunk
...mire fel a nagy mellény?, de szerintem győzni fogunk, akár több góllal is...![]()
meg is raktamAmúgy (1-0) hendivel 5,55 szorzó van a barcára, szóval ezt vétek lenne kihagyni!!!

Nagyon kreatív reklám. A világ elkezdte a visszaszámlálást úh remélem lesz még egy pár multi aki a Clasicoval reklámoz majdIlúvatar írta:Na ez a nem gyenge
Audi is reklámozza az el clasico -t!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gD4iC6tZ2o

Hát ha objektívan szemléljük, akkor most tényleg nincs benne a játékunkban az, hogy 5-6-ot gurítunk. Persze én örülnék a legjobban ha nem lenne igazam.Messi-Ini írta:
Hogy mire![]()
![]()
Én sima győzelemre számítok,bár tudom hogy nem lesz az
...
A 0-0 s esetről írtam ezt. Mert utóbbi években volt, h madridi oldalon gondolták úgy, hogy már az X is jó lenne.shutterisland írta:
miért ? effektíve a győzelmen kívül mindennel csak távolabb kerülünk a bajnoki cím elérésétől...azt pedig tudjuk, hogy a "kicsik" ellen ők sokkal magabiztosabban hozzák a meccseket, szóval ezért kelleni fog szerintem a két klasszikuson 6 pont a bajnoki címhez..még ha ez "morbid" is, de így van.
Hogy miremes_que_un_club_ írta:X körüli eredményre számítok.és ha már írtam ide: ha semleges szurkolóként (értsd: félretenni a szurkolói hovatartozást) latolgatnátok az esélyeket, mit mondanátok? előzetesen kit tartanátok most esélyesebbnek?
Idegenen gáz az eddigi teljesítményünk, a Madrid meg szárnyal és akármennyire is utálom Mout, elismerem, hogy nagyon összeszokott csapatot csinált. Az igaz ugyan, hogy a RM ellen Messiék mindig felszívják magukat, talán jobban is mint az RM. Ez esetleg nekünk kedvező eredményt hozhat.
De egy El Clásicon bármi lehet. Tavaly ősszel tényleg jobb helyzetben voltunk, de 5 gólnyi különbség akkor se volt köztünk, aztán mégis...
Szóval... nem tudom, szombaton kiderül.

X körüli eredményre számítok.és ha már írtam ide: ha semleges szurkolóként (értsd: félretenni a szurkolói hovatartozást) latolgatnátok az esélyeket, mit mondanátok? előzetesen kit tartanátok most esélyesebbnek?
Ez így korrekt,köszönjük!MyStiQ írta:egyetlen rövid hozzászólásban szeretnék csak reagálni: egy cikk került lefordításra, melynek a forrása az AS.com volt. mint azt nyilván tudjátok, az AS egy madridi érdekeltségű lap, így nyilván ilyesmi hangvételű cikkekkel próbálnak nagyobb olvasottságot elérni. a katalán Sport is felhozott már cifra dolgokat korábban, bár azt úgy tűnik figyelmen kívül hagyjátok.
a lényege a hozzászólásomnak pedig csupán annyi, hogy célunk a teljes körű tájékoztatás, melynek során bizony olyan cikkek is megjelenhetnek, amelyek a Ti tetszéseteket nem biztos, hogy elnyerik.
a mentegetőzésről pedig annyit, hogy nem a szurkolók mentegetőznek, hanem a lap, ha ezt annak lehet nevezni. mondjuk én inkább okos húzásnak titulálnám az AS részéről. a balhé kell, az hozza az olvasottságot, nem az, ha minden rendben van.
ui.: az elmúlt években Barcelona, illetve Real Madrid szurkolóktól is olvastam cifra dolgokat magyarázkodás címszó alatt. sőt, igazából csak azt olvastam. olyat, hogy valaki korrekten elismerte volna akár a Madrid, akár a Barcelona sikereit mindenféle kifogás nélkül (maradjunk csak a Real Madrid és Barcelona vonalon)... nos, az nagyon ritkán fordult elő. mondhatni soha.
és ha már írtam ide: ha semleges szurkolóként (értsd: félretenni a szurkolói hovatartozást) latolgatnátok az esélyeket, mit mondanátok? előzetesen kit tartanátok most esélyesebbnek?
ha semleges szurkolóként (értsd: félretenni a szurkolói hovatartozást) latolgatnátok az esélyeket, mit mondanátok? előzetesen kit tartanátok most esélyesebbnek?