Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Visszaolvasgatva nem igazán értem miről beszélsz, egyetlen hozzászólás szól arról, hogy valaki el szeretne kerülni bizonyos ellenfeleket, amúgy leginkább az orosz telet kerülnénk el mi is, akárcsak te.AndrésGerardHernandez írta:Én nem tudom miért akar itt mindenki könnyű ellenfeleket. Ide a legnagyobbakkal, ha jó meccseket és motivációt akarunk! Az oroszokat azért jó lenne elkerülni, azok elég rossz mérkőzések úgy általában. Ennek a csapatnak kihívások kellenek, nem kizsírozott lejtőn csúszni a célig.
Véleményem szerint!
Én úgy gondolom, hogy az idei Bajnokok Ligája sorozatban, egy komolyabb ellenfelünk van, és az pedig a Real Madrid, de látva a szombati meccset, szerintem ők sem jelentenek majd nagyobb gondot! Úgyh véleményem szerint mik vagyunk a legesélyesebbek az idei BL győzelemre.Barcaman14 írta:Mindig is utáltam hogy nem délután van a sorsolás!barca 1986 írta:pénteken déltől az eurosport közvetíti a sorsolástEgyébként továbbra is azt mondom mindegy kit kapunk tovább kell jutnunk!
Mindig is utáltam hogy nem délután van a sorsolás!barca 1986 írta:pénteken déltől az eurosport közvetíti a sorsolást

Így van, nem mondom hogy lényegtelen a sorsolás, de akárkit kapunk tovább kell jutnunk! Egyik csoport második sem tartozik a verhetetlen kategóriába! Minimum egy elődöntőt jó lenne elérni idén is!d írta:Vannak erősebb-gyengébb ellenfelek, de igazából egyiknek sem kellene komoly nehézséget okoznia a Barcának. Bárkit sorsolnak a továbbjutás kötelező. Azért az orosz telet kerüljük már el...

Nekem is így rémlett,de megnéztem a tavalyi menetrendet,és ott rosszul volt mutatva, ezért írtam így. Azt hittem már,hogy vmit újjítottak tavaly,de nem.bszilard10 írta: A nyolcaddontok sorsolasan meg nem tudjuk meg, hogy lehet Barca-Madrid donto. Csak a negyeddontok sorsolasakor tudjuk meg az agakat.

A nyolcaddontok sorsolasan meg nem tudjuk meg, hogy lehet Barca-Madrid donto. Csak a negyeddontok sorsolasakor tudjuk meg az agakat.ozsimiki írta:Régen volt ilyen gyenge a mezőny a legjobb 16között.ab1daL írta:Na urak, akkor ha jól tudom, ők lehetnek az ellenfeleink a nyolcaddöntőben: Leverkusen, Marseille, Zenit, Lyon, Napoli, CSZKA, Basel
Ez persze pár nagy csapatra nézve is gáz,hiszen ő előttük jutottak ide "ilyenek".
Bármelyiket aláírom, pecséttel.
érdektelen lesz a sorsolás kb, bár annyi tétje lesz,hogy kiderül, rendezhetnek e Barca-Reál döntőt.
Régen volt ilyen gyenge a mezőny a legjobb 16között.ab1daL írta:Na urak, akkor ha jól tudom, ők lehetnek az ellenfeleink a nyolcaddöntőben: Leverkusen, Marseille, Zenit, Lyon, Napoli, CSZKA, Basel

Igen, ő volt.bence-barca írta:Tegnap amúgy ki volt a cséká? Pinto?

Valami ultragagyi partiszemüvegben feszítettlui1698 írta:Mit csinált?soadroli írta:Álveees te állat