Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor elkezdhetné azt csinálni, amit tud! Amiért megszerettem.eszter21 írta: Akkor sem kkell lehordani ennyira az egyik meghatározó játékosunkat. Nagyon hasznos a csapatnak!!
Akkor sem kkell lehordani ennyira az egyik meghatározó játékosunkat. Nagyon hasznos a csapatnak!!redlions írta:Engem nem vakít el a rózsaszín köd! Én a Barcát szeretem és a csapat érdekei érdekelnek.eszter21 írta:Én is kezdek mérges lenni rád...redlions írta:Lassan abszolút a kedvencem lesz Eto'o mellett. Xavi is kedvenc, de nem annyira. Ronnie meg összeszedhetné magát, mert kezdek berágni rá...
Engem nem vakít el a rózsaszín köd! Én a Barcát szeretem és a csapat érdekei érdekelnek.eszter21 írta:Én is kezdek mérges lenni rád...redlions írta:Lassan abszolút a kedvencem lesz Eto'o mellett. Xavi is kedvenc, de nem annyira. Ronnie meg összeszedhetné magát, mert kezdek berágni rá...
Én is kezdek mérges lenni rád...redlions írta:Lassan abszolút a kedvencem lesz Eto'o mellett. Xavi is kedvenc, de nem annyira. Ronnie meg összeszedhetné magát, mert kezdek berágni rá...
Ezt mindenki tudja Eszter!eszter21 írta:Ronaldinhot soha nem fogja "kiszorítani" a szívemből...Enrique írta:Deco lassan, de biztosan belopja magát mindenki szívébe...Egyre jobban szeretem én is...
Bár faterom még mindig szidja mint állat, már csakazértis.
![]()
Sok sikert fog még nekünk szerezni Deco!!
Ronaldinhot soha nem fogja "kiszorítani" a szívemből...Enrique írta:Deco lassan, de biztosan belopja magát mindenki szívébe...Egyre jobban szeretem én is...
Bár faterom még mindig szidja mint állat, már csakazértis.
![]()
Sok sikert fog még nekünk szerezni Deco!!
Jah teljesen igazad van.Valakinek oda kellett adni.Silvanus írta:Bizony mondom én is - megérdemelte volna Deco nagyon ezt a díjat, de nem jobban mint Ronaldinho, vagy Seva!!!! Bármennyire is nehéz ezt kimondani!...
Nincs igazatok Sevchenkonak tavaly nagyon jo eve volt es iden meg a vallogatotban is szuperul jatszott es Deco igaz nincs akkora sztar mint Seva, de nagyobb mint Ronie es o soha nem fog nyerni mert pont olyan hulye mint Beckham hietettlen nyilatkozatai vanak en mindig jokat rohogok rajtukZsolti írta:De akkor is.Deco csak azért nem kapta meg,mert nem akkora sztár,mint Sheva,vagy Ronie,vagy Henry.nekem ez a véleményem.Bodi írta:Ronnie is megérdemelmte volna,és Seva is megérdemelte.
Valakinek csak oda kellett adni.
De akkor is.Deco csak azért nem kapta meg,mert nem akkora sztár,mint Sheva,vagy Ronie,vagy Henry.nekem ez a véleményem.Bodi írta:Ronnie is megérdemelmte volna,és Seva is megérdemelte.
Valakinek csak oda kellett adni.
Tahó figo&rui costa utálta,meg ilyenekt mondtak hogy mit keres 1 brazil a portugál válogatottban?Nem hogy örülnének hogy 1 ilyen remek játékos náluk van,és így nagyobbak esélyeik!boggabor írta:Ebn csak azzert jatszott roszul mert a portugal jatekosok utaltak es eszt megertem mert vegulis brazil en sem csipem a Leot es o meg magyar vallogatott, de legalabb ugy focizna mint Deco de ez allom