Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.12.11. 00:13:47

hát nem tudom mikor láttam ennyire trágya klásszikót, szerintem még soha. lassú, statikus, monoton játék, nulla iram, semmi hangulat. amikor már összeesett a real, akkor volt pár szép megmozdulás, de addig semmi.

annyi a lényeg, hogy kijött a keretek közötti különbség. realnál 1 ötcsillagos player van, a barcánál van 5. ez egymás között kiütközik, majorkák ellen nem feltétlen. a real akart de nem tudott nagyot húzni, mi meg a 3. gólig nem akartunk focizni. aztán ahogy lenni szokott a korszakos legjobb akkor is talál gólt ha semmi nem indokolja. csuklóból kiráztuk ezt a gurigázást, aztán még szerencsénk is volt hozzá. mert ismétlem, a legjobbnak általában szerencséje is van.

a madridnál azt éreztem hogy nem tudják mit akarnak igazából játszani. beállni bunkerbe nem akartak, de egy mindent vagy semmit játékhoz meg gyávák voltak szerintem. ebből jött ez a lagymatag, gátlásos erőlködés.

verhetőek lettünk volna ma, de nem ennek a realnak. nem értek egyet azzal, hogy utolértek minket, egy percig nem éreztem úgy, hogy ezt a meccset a real megnyerheti. attól, hogy nem 5-0 vagy 6-2 lett, vagy hogy ha letámadtak akkor néha elba$ztuk a labdát a lőcsbe még nincsenek egy szinten, az, hogy a kiscsapatokat agyonverik ebben az értelemben nem számít.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2011.12.11. 00:19:08-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.11. 00:12:25

MyStiQ írta:először is gratulálnék a győzelemhez, megérdemeltétek.

másodszor: ezzel nyilván nem fogtok egyetérteni, de én úgy látom, hogy a Madrid utolérte a Barcelonát. nyomást tudunk gyakorolni rátok, képesek vagyunk ráerőltetni a saját játékunkat a tietekre, és nem sikerült felborítanotok a pályát, pedig 4-2-3-1 volt. VISZONT!

ez sajnálatos módon csak időszakos, a mai este során egészen pontosan 20-25 percig sikerült. utána pedig jött az, ami miatt mégis azt kell mondanom, hogy előttünk jártok. vagyis egészen pontosan 2 dolog van:

1, Cristiano Ronaldo vs Messi. míg előbbi a kiscsapatok Aranylabdása, addig Messi képes a kicsik és nagyok ellen is ugyanazt hozni. ez döntő, még akkor is, ha ma nem lőtt gólt a kis argentin.

2, a mentális dolgok. a 22. másodpercben rúgtunk el gólt, aminek köszönhetően ideiglenesen elhitték a srácok, hogy nyerhetnek. viszont Alexis góljánál ez végképp eltűnt. előjött az, amitől tartottam. TV-n keresztül is látszik a játékosokon, hogy FÉLNEK a Barcelonától. egész egyszerűen FÉLNEK. fejben leblokkolnak, nem tudják függetleníteni magukat a múltbeli meccsektől, míg a Barcelona játékosai egész egyszerűen szétrobbannak az önbizalomtól és magabiztosságtól. mindent bevállalnak, nem félnek a következményektől.

következtetés: tény, hogy ez a 2 csapat a világ 2 legjobbja, viszont amíg a Madrid játékosai fejben nem hiszik el, hogy lehet keresnivalójuk, addig a Barcelona egyeduralkodó lesz. át kell törni ezt a gátat, méghozzá úgy, hogy 90 percben verjünk meg titeket. az, hogy hogyan, az egyáltalán nem számít: akár egy Messi öngóllal, akár úgy, hogy kiállítanak tőletek 3 játékost, vagy akár úgy, hogy befújnak nekünk két kamutizit. a hogyan nem számít.

+1: a játékvezető jó volt, én legalábbis elégedett voltam vele.
korrekt hsz!

Viszont ez nyílt titok volt, legalábbis páran, köztük én is leírtam meccse előtt,hogy valószínű első 20-30percben tudtok komoly veszélyt jelenteni,és támadni, aztán jövünk mi,mert azt annyi ideig lehet kb bírni.

Szerintem Mourinhonak lehetne annyi esze,hogy ezt a 20-30perc aktívitást átkonvertálná/elosztaná 90perccé, több szufla maradna,mert csak rajtunk múlt a 2.félidő legnagyobb részében,hogy mennyi az eredmény. Igaz ehhez kellett egy zseniális Iniesta.

Szóval erre eddig is jók voltatok, látszott a szuperkupán (ott azért tartott tovább,mert a nyaralásból jöttek a srácok,1edzéssel a hátuk mögött,mármint mi) is,hogy 20-30perces agresszív letámadást és ezzel együtt nyomást tudtok gyakorolni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Drigo
Eurobarca Staff

2011.12.11. 00:10:59

Nem tudom, hogy a madridisták ezután mibe tudnak kapaszkodni, de lassan elfogynak a kifogások.

Ez a Madrid elméletileg a legjobb formáját futja most, szárnyalnak a bajnokságban és a BL-ben egyaránt, rekordokat (nem) döntögetnek, míg ez a Barcelona komoly krízisben van, elképesztően gyenge idegenbeli produkcióval "büszkélkedhet".

A realitás ezzel szemben, hogy a Barça uralta a meccset, és megérdemelten győzött.

Mi kell még, hogy megverjenek?!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
MyStiQ
Barça B

2011.12.11. 00:08:34

először is gratulálnék a győzelemhez, megérdemeltétek.

másodszor: ezzel nyilván nem fogtok egyetérteni, de én úgy látom, hogy a Madrid utolérte a Barcelonát. nyomást tudunk gyakorolni rátok, képesek vagyunk ráerőltetni a saját játékunkat a tietekre, és nem sikerült felborítanotok a pályát, pedig 4-2-3-1 volt. VISZONT!

ez sajnálatos módon csak időszakos, a mai este során egészen pontosan 20-25 percig sikerült. utána pedig jött az, ami miatt mégis azt kell mondanom, hogy előttünk jártok. vagyis egészen pontosan 2 dolog van:

1, Cristiano Ronaldo vs Messi. míg előbbi a kiscsapatok Aranylabdása, addig Messi képes a kicsik és nagyok ellen is ugyanazt hozni. ez döntő, még akkor is, ha ma nem lőtt gólt a kis argentin.

2, a mentális dolgok. a 22. másodpercben rúgtunk el gólt, aminek köszönhetően ideiglenesen elhitték a srácok, hogy nyerhetnek. viszont Alexis góljánál ez végképp eltűnt. előjött az, amitől tartottam. TV-n keresztül is látszik a játékosokon, hogy FÉLNEK a Barcelonától. egész egyszerűen FÉLNEK. fejben leblokkolnak, nem tudják függetleníteni magukat a múltbeli meccsektől, míg a Barcelona játékosai egész egyszerűen szétrobbannak az önbizalomtól és magabiztosságtól. mindent bevállalnak, nem félnek a következményektől.

következtetés: tény, hogy ez a 2 csapat a világ 2 legjobbja, viszont amíg a Madrid játékosai fejben nem hiszik el, hogy lehet keresnivalójuk, addig a Barcelona egyeduralkodó lesz. át kell törni ezt a gátat, méghozzá úgy, hogy 90 percben verjünk meg titeket. az, hogy hogyan, az egyáltalán nem számít: akár egy Messi öngóllal, akár úgy, hogy kiállítanak tőletek 3 játékost, vagy akár úgy, hogy befújnak nekünk két kamutizit. a hogyan nem számít.

+1: a játékvezető jó volt, én legalábbis elégedett voltam vele.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2011.12.11. 00:08:11

Nem bírom megunni, ahogy szegény Nyilasi Tibi totál letargiába kerül.

A mai napon sok súlyos hibát elkövettünk, de amíg Iniesta, Xavi, Messi, Puyol itt van nekünk, addig ez a csapat uralkodni fog, bármit csinál a Madrid.

Várhatóan a Madrid nyerni fogja a további meccseit, szóval nem lehet megnyugodni.

Mellesleg most pontszámban beértük őket.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.12.11. 00:06:42

ozsimiki írta:NAH FORCA BARCAAA!!! Ne játszuk el azt,amit 07ben, jobbak vagyunk, de oda kell tenni magunkat minden meccsen, legyen bármi is a csapat neve, és akkor nem lesznek Getafei,meg Sociedadi vicc eredmények,és nem lesz Madrid bajnoki cím úgy,hogy sanszos,h két Klasszikust veszítenek egy bajnokságban...
Csak egy apró megjegyzés, bár tudom, hogy ezzel sokan vitatkoznak. A 2007-es Real szvsz jobb volt nálunk. Nem csak papíron és pontszámban, hanem a pályán is (2-0 és 3-3). Ennyit azért illik megjegyezni, még ha a végén a mi butaságaink is kellettek a címükhoz, semmiképpen sem érdemtelenül nyerték azt meg.
hady
Director del Fútbol

2011.12.11. 00:05:51

Mondunk egy viccet

Azt ismerik, hogy Messit és Ronaldót is Aranylabdára nevezték?........... :lol: :lol:

http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... Mou_veszt/
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.10. 23:59:29

Tényeket írnék:

Volt mindkét csapatnak egy-egy szerencsés gólja, volt CR-nek két ziccere, Benzemának a végén 1, volt Messinek is egy. Aztán volt a Barcának a malac gólon kívül 2 gólja,és a 2.félidő alapján lehetett volna több is.

INIESTA VALAMI FÉLELMETES VOLT A 2. FÉLIDŐBEN!

csak míg a Barca az ellenfél szerencsés VEZETÉST JELENTŐ gólja után fel tudott állni, addig a Madrid az ellenfél vezető (szintén szerencsés) gólja után nem tudott semmit sem csinálni.

mielőtt a szerencsére fognák a Madridisták.

Mourinho -> kevés vagy még. bár most kifejezetten emberi volt, lehet még meg kellene vernünk 4-5ször,és úriember lenne :D

CR -> blama.

többi csak vélemény:

A Barcától elvárnék most egy 10meccses győzelmi szériát,mert szükség lesz rá,hogy átvegyük a vezetést!

Sajnos ezen siker ellenére is benne van,hogy elajándékozzuk ezt a bajnokságot, mert nem megfelelő hozzáállással megyünk ki az idegenbeli meccsekre. Ezen siker után elég ideges lennék ha így történne! Jobb csapat vagyunk, csináljunk egy nagy győzelmi szériát, és vegyük át az első helyet!

Tisztán látszik,hogy ha megfelelően állunk hozzá a meccsekhez akkor a többi csapatot is verni kell,és nem megengedni azt a luxust,hogy ez a Madrid vezessen előttünk 3 ponttal.

NAH FORCA BARCAAA!!! Ne játszuk el azt,amit 07ben, jobbak vagyunk, de oda kell tenni magunkat minden meccsen, legyen bármi is a csapat neve, és akkor nem lesznek Getafei,meg Sociedadi vicc eredmények,és nem lesz Madrid bajnoki cím úgy,hogy sanszos,h két Klasszikust veszítenek egy bajnokságban...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.12.11. 00:00:59-kor.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.10. 20:11:53

Ezzel az üzenettel a mai nap folyamán többször, több topikban is majd találkozhattok, kezeljétek teljesen komolyan!:

Kedves Fórumozók!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy akit a hétvégén az El Clásicoval kapcsolatosan vagyunk kénytelenek kitiltani, az a szokásos egy hét helyett minimum 1 hónap kitiltásra számíthat, ami persze lehet több is.

Kérünk mindenkit, hogy ezt tartsa szem előtt, amikor elküld egy hozzászólást. Senkit nem kötelezünk, hogy tisztelje a másik csapatot, annak játékosait, vezetőit, viszont a hozzászólás sem kötelező!

Mindenkinek kellemes szurkolást kívánunk!

Ma este nem az számít, hogy ki győz, csak a Barça legyen az. :) Ha pedig mégsem, akkor ne büntessétek magatokat még jobban, akár 1 hónapnyi bannal!

Eurobarca Staff

Aki nem olvasta,annak sem mentség. Alattam kb 4 TELJESEN OFF van, tekintsétek utolsó figyelmeztetésnek + figyeljetek már oda.
Kép
Enjoy
Capitá del Barça

2011.12.10. 20:02:01

Leomessi14 írta:
Enjoy írta:Nah még két tételt megtanulok, aztán kezdődhet xD
Visca el Barcaaa! Tots unit fem forca!
Hogy tudsz ilyenkor tanulni? Nekem sajnos sose jön össze.... :)

Szerk: Amúgy hatalmas az aláirásképed :D :lol:
Köszi :)

Hát elég nehéz tanulni előtte, de utána meg még nehezebb lesz :D
Kép
daffy
Madridista

2011.12.10. 20:00:37

Leomessi14 írta: Szerk: Amúgy hatalmas az aláirásképed :D :lol:
akárhányszor meglátom,mindig sikítozok :D
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.12.10. 19:47:18

Enjoy írta:Nah még két tételt megtanulok, aztán kezdődhet xD
Hogy tudsz ilyenkor tanulni? Nekem sajnos sose jön össze.... :)

Szerk: Amúgy hatalmas az aláirásképed :D :lol:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Enjoy
Capitá del Barça

2011.12.10. 19:45:37

Nah még két tételt megtanulok, aztán kezdődhet xD
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.10. 19:43:05

szajko írta:
visca el barca írta:a srácokhoz hasonloan lassan én is megyek melegiteni :D

jo szurkolást mindenkinek!

0-9 lesz a vége! puyol bólintja mindet! :lol:
Puyol csak 8-at bólint,mert Pinto is ollózik majd egyet. :D
Szerintem meg 0-10 mert JimmyJump is lő egyet.
Én itt egyedül kezdek el alapozni... Cinkes :D
Még sohasem néztem meg a clásicók előtt az előzetest, de most kíváncsi vagyok.
samy85
Capitá del Barça

2011.12.10. 19:42:32

Hát akkor én is mindenkinek jó szurkolást kívánok, Barca góloknál mindenki ugorjon,... és a győzelemkor felordítani a szomszédokat...:D
Visca el Barca....MÉS QUE EN CLUB!!!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.10. 19:37:15

Én is utoljára írok a meccs előtt! Este a haverokkal nézem, majd reggel még megnézem az ismétlést mielőtt irkálok a fórumra! :)

Szóval jó meccsnézést mindenkinek!

Visca el Barca :!: :twisted:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
szajko
Director del Fútbol

2011.12.10. 19:28:40

visca el barca írta:a srácokhoz hasonloan lassan én is megyek melegiteni :D

Puyol csak 8-at bólint,mert Pinto is ollózik majd egyet. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.10. 19:23:43

a srácokhoz hasonloan lassan én is megyek melegiteni :D

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Luigino
Barça C

2011.12.10. 19:07:35

Fel a fejjel minden drukkernek. Ma is befűtünk Madridban. Igaz, hogy az utóbbi időben idegenben gyengén ment a csapatnak, de egyszer minden negatív sorozat véget ér. Ez történik ma este is.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.10. 19:07:29

Ha már motiváció: http://www.youtube.com/watch?v=wsKD9vKAZmY

Amúgy nem lehet már mit írni, majd csak a kezdőt. Promókat, szurkolói rigmusokat, magunkat szanaszéjjelagyonhergelő videókat kell nézni, meg végigordítani 90 percet. Na meg italozni :wink:

Találkozunk az élő topicban.

Mindenkinek jó szurkolást!
Olele, Olala ser del Barça es el millor que hi ha!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2011.12.10. 19:08:20-kor.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2011.12.10. 18:58:51

Emberek!

Tudom, hogy ez az első hozzászólásom, de szeretném ha mindenki elolvasná.
Nagyon sok Barcelona-szurkolótól látom mostanában, hogy teljesen negatívan állnak hozzá a csapathoz. Könyörgöm, 3 éve egy akkora csodát varázsolnak elénk a fiúk, hogy nagyon sokszor el szoktam gondolkodni nem csak álmodom-e. Az első évbe minden kupát megnyertünk, a következőbe "csak" bajnokságot, de a BL-be hiába lőtte be Bojan a 2. gólt az Inter ellen, nem adták meg, a Sevilla ellen pedig nem volt szerencsénk. Egyenlőre idén is megnyertük mindent, kivéve a kupát, ahol Casillas kivédte a szemünket.
Semmi jogunk nincs kételkedni bennük, én ezt 2009. május 6-án Iniestától megtanultam, hogy a leglehetetlenebb helyzetből is vissza lehet jönni.

Ha ma a srácok kikapnak, nem lesz semmi baj. A hátrány 6 pont + a Madridnak egy elmaradott meccs (Sevilla ellen idegenbe nem olyan biztos a 3 pont). Az életben sem lehet mindig nyerni. Nekünk csak az a feladatunk, hogy töretlenül szurkoljunk nekik, mert megérdemlik.

Én biztos vagyok abba, hogy a srácok ma is végtelen keményen odateszik magukat a pályán, és akármi is lesz, én büszke leszek rájuk.

FORCAAAAA BARCAAAAAAAAAAAAA!!!! IGENIS MEGTUDJUK CSINÁLNI!
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.10. 18:26:17

gergo9 írta:http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs (powered by dark side :) )

Küldeném azoknak akik az elmúlt 3év alapján sem bíznak a csapatban hogy Madridban is tarthatunk egy komolyabb oktatást.
1000%-ig bízom a csapatban hogy megfogjuk csinálni.
Aztamocskos... Kirázott a hideg. Egy ilyen beszéd után én végigrohannám azt a 120 yardot majd a végén összeesnék, de megérné :D
Köszi hogy belinkelted. Ilyen beszédekkel nem kicsit lehet felspanolni az embereket.

Még 3 és fél óra emberek. Aztán félredobom minden félelmemet a Real ellen, minden gondolatomat és tiszta szívvel szurkolok majd a csapatnak, és ha nyerünk, teli torokból ordítva keltem fel a szomszédokat!
Who am I?! :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.12.10. 18:16:44

Hú gyerekek. Eddig szinte nem is törődtem ezzel a meccsel, de most már nagyon be vagyok zsongva. Te jó ég mennyit érne ma egy győzelem. Haverom megtette TIPPMIXEN a 2 klasszikót. Mind2 2,75-ös szorzóra. Nagyon király lenne, ha bejönne neki. Az egyik már kipipálva.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
gergo9
Director del Fútbol

2011.12.10. 18:15:09

http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs (powered by dark side :) )

Küldeném azoknak akik az elmúlt 3év alapján sem bíznak a csapatban hogy Madridban is tarthatunk egy komolyabb oktatást.
1000%-ig bízom a csapatban hogy megfogjuk csinálni.
samy85
Capitá del Barça

2011.12.10. 18:04:58

http://www.youtube.com/watch?v=FdeVVYcImBQ
ebben a promoban sok minden benne van,,, bocs ha esetleg már volt
amugy egy helyes fotó ahogy a Madrid készül ellenünk....egyik kollega linkelte...:)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3773_n.jpg
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Válasz küldése