Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Capon
Llegenda del Barça

2011.12.11. 01:20:29

Gali írta:
Capon írta: ....... kedira beállításánál is mondtam, hogy ez nagyon jól fog jönni nekünk. Mi sem cserélhettünk volna ennél jobban :)
A világ "legjobb" edzője erre nagyon ráérzett. Ennél nagyobb húzása már csak az lett volna, ha kezdeti is ezt a nagytudásút.
Hát az biztos.
Kommentátor első reakciója a cserénél, hogy sokat segíthet a madrid előre játékában. Kb kiköptem az addig megivott összes sörömet mikor meghallottam.
Mondom, hogy a támadóink körbe fogják szaladgálni mire az kettőt lép.
Óriási csere volt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
csabimo
Capitá del Barça

2011.12.11. 01:20:13

Ilúvatar írta:Mourinho: "Ma láthattuk milyen játék a futball. A szerencse is szerepet játszik benne. 1-0-nál szerencsétlenek voltunk, mert Cristiano az ilyeneket általában berúgja. Az első félidő kiegyenlített volt. De a másodikban nem volt szerencsénk. Ez nem tudás kérdése, és nem buktunk el."
Persze neki túl nagy dolog sportszerűen gratulálni először a győztesnek!!! Inkább a bevállt sablon szövegek, h kiállítás, meg a hülye biró, most pedig ugye a szerencse...szánalmas az egész pali a hülye favágó Pepe kutyájával meg a többi hentessel együtt!!! oké oké nem durvulok :P...
Csak jó lenne 1x hallani hogy ma jobb volt a Barca gratulálok neki, mi pedig folytatjuk a munkát stb..stb..stb...Inkább jön a magyarázkodás-mutogatás-mint a tisztánlátás, h ma sem sikerült..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csabimo 2011.12.11. 01:22:19-kor.
Deus
Boixos Nois

2011.12.11. 01:17:28

Most akadtam rá erre a képre:

Kép

tud valamit ez a polip :shock: ez nem a Paul véletlenül?
KépKép
Gali
Capitá del Barça

2011.12.11. 01:15:25

Capon írta: ....... kedira beállításánál is mondtam, hogy ez nagyon jól fog jönni nekünk. Mi sem cserélhettünk volna ennél jobban :)
A világ "legjobb" edzője erre nagyon ráérzett. Ennél nagyobb húzása már csak az lett volna, ha kezdeti is ezt a nagytudásút.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Andris
Adminisztrátor

2011.12.11. 01:14:47

srácok, mourinho egy elképesztően hatalmas gyökér, és természetesen mellébeszél most is, de azért ti sem várhatjátok tőle, hogy azt mondja: igen ők jobban fociznak. lehet hogy egy bl kiesés után az ember már megengedhet ilyet magának, de egy bajnokság egyharmadánál ilyet nem lehetne mondani. Tudja ott úgy is mindenki, hogy így van, de én a vezetőség helyében rögtön kirúgnám a portugált, ha elismerné h a Barca idén is jobb ennyivel és pont.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2011.12.11. 01:13:50

sztem most mar nagyon komolyan kamillaznak madridban azert, h pep hagyja mar vegre abba az egeszet...
KI A KIRALY??? :DDD
PUYOL-XAVI-INIESTA
samy85
Capitá del Barça

2011.12.11. 01:12:14

Öcsém nagy Realos, esküszöm ugyanezt mondta mint a Mourinho....:)
komoly h isszák a szavait... ha azt mondja hogy a piros az nem piros hanem sárga akkor elhiszik neki... :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Pavel
Entrenador del Barça

2011.12.11. 01:11:29

Ilúvatar írta:Mourinho: "Ma láthattuk milyen játék a futball. A szerencse is szerepet játszik benne. 1-0-nál szerencsétlenek voltunk, mert Cristiano az ilyeneket általában berúgja. Az első félidő kiegyenlített volt. De a másodikban nem volt szerencsénk. Ez nem tudás kérdése, és nem buktunk el."
Végül is mit is mondhatna?
Azt nem fogja, hogy a második félidőben feltörölték velünk a padlót.
cyrax
Jugador del Barça

2011.12.11. 01:07:46

tudjuk, jo5é..az 5:0-nál meg nem aláztak meg :-)
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.12.11. 01:07:31

ahha, tehát az ő góljuk tudás eredménye volt, mi meg a szerencsének köszönhetően fordítottunk... értem

még véletlenül sem az történt, h FOCIBAN még mindig jobb a Barca, NEEEM! csak szerencse... :roll:

nah nem baj, ezen most csak nevetni tudok :lol:
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2011.12.11. 01:05:38

herlius írta:Érdekes adat, hogy az utóbbi 3 évben az aktuális csatárigazolásunk mindig lőtt gólt az őszi Klasszikuson:)
Akkor minden évben igazoljunk csatárt?::D:D
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Deus
Boixos Nois

2011.12.11. 01:04:31

Mourinho: "Ma láthattuk milyen játék a futball. A szerencse is szerepet játszik benne. 1-0-nál szerencsétlenek voltunk, mert Cristiano az ilyeneket általában berúgja. Az első félidő kiegyenlített volt. De a másodikban nem volt szerencsénk. Ez nem tudás kérdése, és nem buktunk el."
KépKép
csabimo
Capitá del Barça

2011.12.11. 00:50:23

Grat a csapatnak!!! Nem találok szavakat :D ...Köszönöm megint a szép estét:P és 5,50 két góllal természetesen!!!! WÁWÁWÁWÁWÁWÁWÁWÁ.... Messi miért nem futott a 60. perctől??? :P Tudta h kocogva is meglesz...(Hal a Madrid:P)
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.11. 00:49:54

Ilúvatar írta:
nem tudom milyen nyelven van, mert nem hallom, de nézd meg:

http://www.youtube.com/watch?v=c7OExtcaU9U
Ezt már láttam, köszi :) Ez minden csak nem spanyol :D
Kép
ztoth1
Barça C

2011.12.11. 00:49:08

Ha nem tudom, kik játszanak, megnem mondtam volna, hogy ez a két legjobb csapat. Gyengécske mérkőzés volt. A győzelem az ok, de továbbra sem értem, hogy a védőinknek létszámfölényben miért nem lehet az ellenfélhez szorosan állni. Ők nem tudnak olyan jól passzolni mint mi, hibára lehetett volna kényszeríteni őket. Miért nem lehetett gyorsan kontrázni, akkor amikor lehetőség adódott rá? Valahogy a középpályás letámadás sem volt az igazi. Hát a Madrid sem kápráztatott el, pedig az ajándékozott gól után azt gondoltam, hogy szétszednek majd. Azért a győzelem az jól jött, de csak akkor ér valamit, ha a továbbiakban nem szórunk el nagyvonalúan pontokat. Ez pedig csakis a hozzáállásunkon múlik. Képességek tekintetében sokkal, de sokkal jobbak vagyunk mindenkinél. Teljesen reális cél a bajnoki és a bl cím. Csak rajtunk áll!
Deus
Boixos Nois

2011.12.11. 00:45:40

soadroli írta:Egy spanyol/katalán nyelvű összefoglalót megnéznék. Valaki dobna egy linket? :D

nem tudom milyen nyelven van, mert nem hallom, de nézd meg:

http://www.youtube.com/watch?v=c7OExtcaU9U
KépKép
Capon
Llegenda del Barça

2011.12.11. 00:45:10

Bárcsak minden meccset ilyen iszonyat jól megéreznék. Telibe lőttem az eredményt is meccs előtt baráti társaságban. Még az a szó is elhagyta a számat hogy az sem baj ha egyből kapunk egy gólt mert akkor is nyerünk.
de azért az első sörömet csak az egyenlítő gólunk után nyitottam ki. de mindenkit megnyugtatok aztán bepótoltam a lemaradást :)
nem tudom miért de én ettől a madritdól valahogy nem tudtam halálra izgulni magamat. Már szóvá tettem ezt néhány napja is itt a fórumon.
Tény hogy minden "kis" csapatot hülyére vernek és még jól is játszanak, de egy komoly játékerőt képviselő csapattal szemben nudlik, főleg fejben szerintem.
Egyébkén olyannyira éreztem ezt a mai meccset hogy Özil cseréjét is 5 perc tévedéssel megjósoltam és kedira beállításánál is mondtam, hogy ez nagyon jól fog jönni nekünk. Mi sem cserélhettünk volna ennél jobban :)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.11. 00:42:44

Egy spanyol/katalán nyelvű összefoglalót megnéznék. Valaki dobna egy linket? :D
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.11. 00:41:49

herlius írta:Érdekes adat, hogy az utóbbi 3 évben az aktuális csatárigazolásunk mindig lőtt gólt az őszi Klasszikuson:)
Én is erre gondoltam, mikor Alexis bevágta :D
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.12.11. 00:39:27

Érdekes adat, hogy az utóbbi 3 évben az aktuális csatárigazolásunk mindig lőtt gólt az őszi Klasszikuson:)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.11. 00:36:03

MyStiQ írta:

most viszont megyek vissza a saját oldalamra, nem akarom, hogy még a végén miattam legyen lezárva a topik. :)
csak erre reagálnék, mert a többit megbeszéltük.

szóval az ilyen hszek írói nem szoktak topik zárást eredményezni. ezt úgy viccesen kikérném a magam,és a staff többi tagjának nevében is:)

általában a semmitmondó, csak kötekedni átjáró madridisták, és az erre ugró, nem megfelelő mód (bár nehéz is) reagáló Barcások eredményeznek topik zárást.

Az ilyen korrekt hszek amiket írtál, csak max normális vitákat,és eszmecseréket, amire való is a fórum.

Persze lehet,hogy nem komolyan írtad,csak még gondoltam megnyugtatlak :D
Zozzy 5 írta:amúgy csak én éreztem úgy, hogy kb. mindkét csapat inkább muszájból volt fent a pályán, lévén ez a meccs is be van sorsolva és le kell játszani, minthogy a klassziko tüzétől felspanolva? különösen ránk volt ez igaz, de a madridnál is éreztem egyfajta "jó-jó, nem lenne rossz lenne végre nyerni, de most inkább púp ez az elvárás" hozzáállást.
nem, írtam is első félidőben a bajnoki topikba,hogy egy egy nudli meccs eddig.

2.félidőben jobbak lettünk,de a tempón nem látszott.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
salas9
Entrenador del Barça

2011.12.11. 00:33:39

Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.12.11. 00:32:09

amúgy csak én éreztem úgy, hogy kb. mindkét csapat inkább muszájból volt fent a pályán, lévén ez a meccs is be van sorsolva és le kell játszani, minthogy a klassziko tüzétől felspanolva? különösen ránk volt ez igaz, de a madridnál is éreztem egyfajta "jó-jó, nem lenne rossz lenne végre nyerni, de most inkább púp ez az elvárás" hozzáállást.
OvaMind
Jugador d'estrella

2011.12.11. 00:30:51

ozsimiki írta:Tényeket írnék:

Volt mindkét csapatnak egy-egy szerencsés gólja, volt CR-nek két ziccere, Benzemának a végén 1, volt Messinek is egy. Aztán volt a Barcának a malac gólon kívül 2 gólja,és a 2.félidő alapján lehetett volna több is.

INIESTA VALAMI FÉLELMETES VOLT A 2. FÉLIDŐBEN!

csak míg a Barca az ellenfél szerencsés VEZETÉST JELENTŐ gólja után fel tudott állni, addig a Madrid az ellenfél vezető (szintén szerencsés) gólja után nem tudott semmit sem csinálni.

mielőtt a szerencsére fognák a Madridisták.

Mourinho -> kevés vagy még. bár most kifejezetten emberi volt, lehet még meg kellene vernünk 4-5ször,és úriember lenne :D

CR -> blama.

többi csak vélemény:

A Barcától elvárnék most egy 10meccses győzelmi szériát,mert szükség lesz rá,hogy átvegyük a vezetést!

Sajnos ezen siker ellenére is benne van,hogy elajándékozzuk ezt a bajnokságot, mert nem megfelelő hozzáállással megyünk ki az idegenbeli meccsekre. Ezen siker után elég ideges lennék ha így történne! Jobb csapat vagyunk, csináljunk egy nagy győzelmi szériát, és vegyük át az első helyet!

Tisztán látszik,hogy ha megfelelően állunk hozzá a meccsekhez akkor a többi csapatot is verni kell,és nem megengedni azt a luxust,hogy ez a Madrid vezessen előttünk 3 ponttal.

NAH FORCA BARCAAA!!! Ne játszuk el azt,amit 07ben, jobbak vagyunk, de oda kell tenni magunkat minden meccsen, legyen bármi is a csapat neve, és akkor nem lesznek Getafei,meg Sociedadi vicc eredmények,és nem lesz Madrid bajnoki cím úgy,hogy sanszos,h két Klasszikust veszítenek egy bajnokságban...
Azt tegyük hozzá, hogy Sanchez, Fabregas és Iniesta elég sokat volt sérült az eddigi szakaszban. Sanchez és Iniesta nagy átütőerőt jelent, Cesc pedig - számomra meglepő módon - szállítja a gólokat.

A kicsiket pedig szerintem a Realhozt hasonlóan kicsit ki kellene csalni a saját tizenhatos elől, a Madrid pl. rendszeresen képes lekontrázni a legdefenzívebb ellenfeleket is.

Az előzmények és az első percben látottak alapján nagy fegyvertény, hogy ezt a meccset is hozni tudtuk, óriási öröm.

Ini és Sanchez nagyon jó volt, Messi is okosan játszott, a Puyol, Piqué kettőssel pedig teljesen máshogy nézett ki a védelem.

Grat a fiúknak!
N7
Jugador del Barça

2011.12.11. 00:30:03

Nekem az elmúlt 7 meccsen most először volt szimpatikus a Madrid!!:)Igen,így kell emelt fővel veszíteni,nem úgy,hogy balhézok meg szétrúgom az ellenfelet!Gratulálok a Barcának,valahogy az 5-0ás meccset énis jobban élveztem,de hát istenem:D
Kiemelném egyébként a Madridból Kakat,Casillast,Di Mariat és Benzemat,mert igazán tetszett az,hogy 3-1 után is küzdöttek.CR-ról pedig azért nem mondok semmit,mert azt majd megteszik helyettem a hozzá értők!:)A mai meccsen egyébként Iniesta és Alexis a meccs emberei,ez egyértelmű!Vales pedig figyelhetne kicsit,mert bizony ilyet a világ egyik legjobb kapusának nem szabadna megengedni magának.
Válasz küldése