Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak a barátságos meccseket nem számítják bele, szóval 209 gólos jelen pillanatban ha a 6 kupasorozatot vesszük figyelembe.albicelesteX írta:Ezek a gólok,ugyan úgy számítanak Barca mezben szerzett góloknak,mint a liga góljai,szóval gyarapítja a góljai számát az örökranglistán?Mert akkor lehet már idén minden idők legjobb Barca gólszerzőjéről beszélünk.
Ha jól számoltam 29! Bajnokság: 17, BL: 6 Klub VB: 2 Spanyol Szuperkupa: 3 Európai Szuperkupa: 1Capon írta:Ezzel a 2 találatával együtt hány gólnál jár a szezonban??
Ez biza' így van!LM10 írta:Ha jól tudom Messi beállította Pedro rekordjátMind a 6 kupasorozatban(Bajnokság,BL,Spanyol kupa, Spanyol és Európai szuperkupa, Klub VB) 1 naptári éven belül, mindenhol szerzett gólt
bali 15 írta:Érdekes volt a tegnapi szerepköre. Tulajdonképpen ilyen igazi 10-es irányító volt aki feltör a kp-ról. A válogatottban próbálják ezt ráerőltetni, de nem megy neki jól. De tegnap egészen jól csinálta.
Talán 2014-re teljesen olyan lesz mint Maradona.
erről most EZ jutott az eszembesamy85 írta:Messi be fog találni... ez már olyan hogy az ő gólja nélkül nincs klasszikus... kb!
Pepe v Ramos? ingyen lessz a ringlisspil
82/30 - wikiLG írta:CR amúgy hogy áll ebben a tekintetben?
Szép, ha nem lesz komolyabb visszaesése, akkor valóban esélyes lehet a megdöntésére, főleg ha a csapat is ilyen erős marad, és ugye mindig sokáig eljutunk.shutterisland írta:lecsekkoltam a bajnokok ligája örök-góllövőlistát...
raul 71-el vezet, messinek 43 van![]()
![]()
ha figyelembe vesszük, hogy 24 éves, akkor kb. 10 éve van még megrúgni azt a 28 gólt...ja és még idén is hátra van (remélhetőleg) a java.
ha nem esik vissza jelentősen a csapat, és nem zárják el jelentősen a gólcsapot cuccittini úrnál, akkor kacagva fogja megdönteni szerintem 5 szezonon belül
azért az sem lesz kicsi dolog, főleg, hogy ha megnézzük, kit is taszít le a trónról
a jelenlegi mezőnyből egyedül c.ronaldonak van reális esélye ilyen magasságokba elérni, de rá is 12 bl gólt ver messi