2011.12.11. 18:13:34
Gratula a csapatnak és egy kis kalapemelés a Madrid felé is, hisz tisztességgel, emberi módra viselkedtek végig a pályán játékosostul, edzőstül. Mourinho nyilatkozata a maga szintjén szinte kiemelkedő, ennél jobbat tőle nem lehet várni, nem is értem mit csodálkoztok.
Ezeket a fejtegetéseket nem is értem, hogy mi lett volna, ha Cé berúgja a két helyzetét, ismerjük az erre vonatkozó közhelyet is, de amúgyis még a Madrid szurkolók is tudják, hogy Cé bizony nagyon sokszor halovány fontos meccsen, többek közt emiatt nem igazán nagy klasszis (mármint az, de lehetne még nagyobb). Értem én, hogy mit mondunk, nem dominálta a meccset a Barca annyira, mint az egy évvel ezelőttit, de ne vezessük félre magunkat, itt kőkemény munka és kitartás volt amögött, hogy az 1-0-ból 1-3 lett, ez nem véletlen és nem szerencse volt.
A topic a Madridról is szól, én nagyon kíváncsi vagyok milyen hatással lesz rájuk ez az eredmény, Guardiola szerint nem fognak összezuhanni, de én emlékszem még októberben is megmutatkozott, hogy mentálisan nem erős ez a Real eléggé, benne van a pakliban, hogy ez megakasztja őket, bár azt is kinézem belőlük, hogy dacból durván elagyabugyálják a következő ellenfelet, akivel szembekerülnek.
Egyébként azt sem szabad elfelejteni, hogy még mindig a Madrid vezeti a bajnokságot.